Novice

June 27, 2022

Najboljše ideje za tetoviranje na srečo 2022

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Ko vstopite v igralnico, so običajna stvar, ki jo boste videli pri večini igralcev, tetovaže. To je jasen pokazatelj, da so igre na srečo in tetovaže neločljive. Toda pri nas v CasinoRank razumejte, da ustvarjanje kontrolnega seznama, polnega idej za tetovaže na srečo, ni nič posebnega. Pogledati morate stvari, kot so osebna prepričanja, preference pri igri, etična narava tetovaže, dizajn itd. 

Najboljše ideje za tetoviranje na srečo 2022

Torej, če želite igrati na najboljša spletna mesta za igralnice ali kopenske igralnice, te modeli tetovaže na srečo so za vas. Upam, da so vam všeč!

Najboljši modeli tetovaže na srečo

Brez nadaljnjega odlašanja, tukaj je seznam v brez posebnem vrstnem redu. 

1. Royal flush

Ste trden oboževalec pokra? Potem ne zamudite priložnosti, da na svojo roko izžrebate najboljšo kombinacijo v tej igri. Ta klasična tetovaža za igre na srečo lahko vsebuje ikoničnega asa pik, najvišje uvrščene poker karte v krovu. 

Dodate lahko vrtnico iz USD, EUR, CAD ali vaše lokalne valute, da bo celotna ideja bolj zabavna. Zaradi te tetovaže boste za mizo za poker izgledali najbolj kul. 

Najboljše ideje za tetoviranje na srečo 2022

2. Šaljivec

Spomnite se Jokerja v filmu iz leta 2008, Temni vitez, po DC stripih? Morda vas ta izmišljeni filmski lik ne pritegne, vendar je še vedno sinonim za to, kar večina igralcev na srečo počne – drzni veliki! 

Jokerja lahko narišete z nekaj asi, dobro znanim simbolom iger na srečo. Spet se lahko upodobite kot ljubitelja pik v tem dizajnu tetovaže na srečo. 

Najboljše ideje za tetoviranje na srečo 2022

3. Kocke

Si predstavljate pisano tetovažo z kockami na hrbtu nekoga v telovadnici? Izgleda kul, kajne? Igre s kockami, kot so Sic Bo, Bac Bo in Craps, so med najbolj priljubljenimi igralniškimi igrami v Macau in Las Vegasu. 

Svojo ljubezen do teh iger lahko pokažete tako, da narišete tetovažo s padajočimi kockami. Tetovaža kocke lahko pokaže tudi vašo željo po znatnem tveganju v življenju in igrah na srečo.

Najboljše ideje za tetoviranje na srečo 2022

4. Kralj src

"Kralj samomorov" je še ena ikonična igralna karta, ki jo lahko dodate svoji tetovaži. Če pa želite videti bolj ustvarjalno, dodajte kolo rulete z rdečimi, črnimi in zelenimi žepi v ozadju. 

Dodate lahko tudi nekaj rdečih kock, gorsko obremenitev žetonov in sveženj gotovine, da ustvarite idealen občutek pri igranju na srečo. Ta tetovaža na srečo bo vsem, ki jih zanima, povedala, da ste ponosni hazarder. 

Najboljše ideje za tetoviranje na srečo 2022

Najboljše od ostalih igralniških tetovaž

5. Zmagajo Bad Boys

Če ste moralno strog tip, vas prosimo, da v celoti preskočite to idejo o tetovažah na srečo in razmislite o drugih možnostih. Kljub temu v življenju obstaja ideja, da imajo dame radi "slabe" fante. Čeprav se žirija še ne ukvarja s tem, lahko idejo podprete s premišljenim hazarderskim tatujem. 

Prosite svojega tetovatorja, da na ustrezni kartici nariše "Kralja" in na obeh straneh drži svoje redko oblečene "Kraljice". Povejte tudi svojemu umetniku, naj kralju okostja podari krono. 

6. Smej se usodi

Joker se še enkrat vrača v tej ideji o tetovaži na srečo. Smejanje usodi ni nekaj, kar večina hazarderjev počne, a mogočni Joker se s tem ne boji. 

Torej, narišite tetovažo tega lika DC, ki drži napol zgoreli bankovec za 100 $. Še vedno ne dojameš smisla za igre na srečo? Zakaj ne bi v mešanico dodali gorečega asa pik?

7. Drzni hazarder

Ste vedno pripravljeni tvegati na mizi za poker ali blackjack? Lahko ste najbolj pomanjšani fant na mizi, vendar bo ta tetovaža v vas izzvala igralsko zver. Na levi ali desni prsi narišite oster obraz tigra ali leva, da pokažete, da ste pogumni v tej tetovaži. 

Nato ga dopolnite z neortodoksnimi kartami, več kockami in ruleto na ustrezni roki. Na splošno je to verjetno ena najboljših idej za tetovaže na srečo.

8. Preteklost

Tukaj je ideja o igralni tetovaži, ki ima globlji pomen, kot ga vidijo oči. Na oblečeno roko narišite peščeno uro z napisi; "Spoštovanje" in "preteklost" 

Nato lahko dodate rožo vrtnice iz dolarjev in kraljevskih kraljev od A do J. Ideja te tetovaže je povedati tistim, ki jo želijo videti, da ste šli skozi veliko stvari. 

9. Las Vegas

Mnogi menijo, da je Las Vegas prestolnica iger na srečo in ta tetovaža postaja v teh dneh nekoliko poznana. Nosilec te edinstvene tetovaže jasno sporoča, da obožuje igre na srečo in bi skočil na naslednje letalo v Las Vegas. 

Ne pozabite dodati stvari, kot so kolo rulete, kocke in karte, da bo tetovaža bolj privlačna.

Zaključek

To je le nekaj modelov tetovaže na srečo, s katerimi lahko izrazite svojo ljubezen do igre. 

Ne pozabite, da vam tetovaže lahko pomagajo povedati nekaj globljega in osebnega, ne da bi sploh izustili besedo. In seveda se posvetujte s svojim tetovatorjem za več idej za tetoviranje na srečo. Nikoli ni dovolj!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord
2024-03-23

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord

Novice