Novice

September 20, 2023

Igralniške igre z boljšimi kvotami za zmago

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Igranje spletnih igralniških iger za zabavo je najboljši nasvet, ki ga lahko kadarkoli dobite. Zakaj? Ker ima hiša (tj. igralnica) vedno matematično prednost pred igralci, ne glede na to, katero igro igrate ali katero strategijo uporabljate. Vendar to ne pomeni, da bi se morali povsem izogibati igralniškim igram. 

Igralniške igre z boljšimi kvotami za zmago

Samo to, da veste, kako deluje, vam povrne nadzor nad izbiro spletnih igralniških iger z večjim potencialom za zmago. Nekatere izmed najboljših spletnih igralniških iger ponujajo igralcem boljše možnosti za zmago kot druge. To so tisti, na katere se danes osredotočamo. Potopimo se torej takoj in začnimo!

Najlažje zmagati v igralniških igrah za pravi denar

Tako začetniki kot igralniški navdušenci vedno iščejo nove načine za pridobitev prednosti pri igranju spletnih igralniških iger. Od učenja novih nasvetov in trikov do naprednejših igralnih strategij in odstotkov donosa igralcu, tukaj je nekaj najlažjih iger za igranje in zmagovanje v kateri koli vrhunski spletni igralnici po vsem svetu. 

Blackjack

Če obiskujete kopenske igralnice, boste ugotovili, da najuspešnejši igralci skočijo mimo igralnih avtomatov naravnost do miz za blackjack. Kaj oni vedo, česar ti ne? Najprej in predvsem, blackjack je zelo preprost za igranje. Samo položite stavo in počakate, da vam delivec da dve obrnjeni karti. Po tem se boste z delivcem pogovarjali o tem, kdo bo prvi dosegel 21 ali karkoli blizu tega.

Tukaj pa postane zanimivo. Več strategij blackjacka lahko zniža prednost hiše na manj kot 0,5 %. Na primer, lahko izberete podvojitev, če imate asa ali mehko 17. Podvojite lahko tudi, če ima delivec karte nizke vrednosti. In ne pozabite, da lahko štejete karte, delite, odstopate in vzamete zavarovanje, če je to v pravem trenutku. Zaradi tega je Blackjack ena najboljših igralniških iger na voljo!

Poker

Poker je še ena spletna igralniška igra zlahka zmagate, če imate pravi nabor spretnosti. Čeprav je igra na začetku lahko zastrašujoča, boste z več igranja začeli opažati več zmag. Najboljše od vsega pa je, da boste verjetno igrali poker proti drugim igralcem namesto proti hiši. To vam lahko prinese veliko denarja, če skrbno izberete svoje nasprotnike. 

V pokru igralci uporabljajo strategije, kot je blefiranje. Z blefiranjem je šibka kombinacija videti močna. Če boste uspešno opravili, bodo drugi odstopili, prestrašeni zaradi potenciala vaše kombinacije. Pomembno je vedeti, kdaj blefirati, saj bodo izkušeni igralci natančno vedeli, kdaj blefirate, tako da ugotovijo vaše signalne znake. Od tod izvira izraz poker face. Druga strategija je agresivno igranje z manj kombinacijami, da preprečite izčrpavanje žetonov. Poleg tega se naučite besedišča igre. 

Evropska/francoska ruleta

Igranje spletne rulete je lahko mučno in nagrajujoče hkrati, če igrate na pravem kolesu. Spletna ruleta je pogosto na ameriškem kolesu s 5,26-odstotno prednostjo hiše ali evropskem kolesu z 2,70-odstotno stopnjo. Francosko kolo ponuja celo nižjo prednost hiše pri 1,35%, čeprav je igranje enako kot evropska različica.

Ampak čeprav ruleta je predvsem igra, ki temelji na sreči, obstaja nekaj strategij za povečanje vaših možnosti za zmago. Na primer, izberite zunanje stave, kot so rdeče/črno, visoko/nizko in liho/sodo, ki vam dajejo približno 48 % možnosti za zmago. Te stave lahko igrate s sistemi rulete, kot so Martingale, D'Alembert in Reverse Martingale. Poleg tega naj vas ne bo strah zastaviti velikih stav z zunanjimi stavami.

Preberite več o a preprosta razčlenitev priljubljenih strategij rulete.

Craps

Ker se večina igralnic osredotoča na igralce blackjacka in pokra, je to morda priložnost, da ubijete pri igrah craps. Čeprav ima igra dolg seznam stav, ponuja nekaj najboljših kvot v industriji iGaming.

Na primer, pridružite se večini igralcev crapsa pri stavah na stavo Pass Line. Pri tej stavi boste v bistvu predvideli, da bo strelec vrgel 11 ali 7 in užival 1,41 % prednost hiše. Druga možnost je, da napoveste nasprotno v stavni liniji Don't Pass in dobite 1,40 % prednost hiše. Druge stave na craps, o katerih je vredno razmisliti, vključujejo stave na mesto 6 in 8 ter stave na prihod/ne pride. 

Vas zanima učenje igranja craps na spletu? Tukaj je a vodnik, ki vam bo pomagal pogosteje zmagovati na craps.

Baccarat

Če iščete igralniški stil in zabavo Jamesa Bonda, igraj bakaro. Ta igra ima tri možne izide: zmaga bankir, zmaga igralec ali izid. Cilj igre je ustvariti skupno število kombinacij, ki je najbližje 9 ali 8, imenovano tudi naravno. Poleg tega ima karta as nominalno vrednost 1, pri čemer kralj, dama in joker predstavljajo 0.

Če pravilno napovedate, da bo zmagala stran igralca ali bankirja, prejmete izplačilo 1:1. To pomeni, da se vam bodo te stave izplačale v 50 % primerov. Pomembno pa si je zapomniti, da za vse bančne dobitke velja 5-odstotna provizija. Poleg tega se izogibajte izenačeni stavi z ogromnim 14,4-odstotnim deležem hiše. Toda kvota 8:1 je lahko preveč dobra, da bi jo prezrli. 

Tukaj je a Baccarat vodič, ki vam bo pomagal zmagati.

Reže

Ta seznam ne bi bil popoln, če ne bi rezervirali mesta za igralne avtomate. Te igre so lepe, enostavne za igranje in imajo visoke izplačila. Pravzaprav igralni avtomati predstavljajo do 70 % celotne knjižnice iger v kateri koli spletni igralnici. večina casino bonusi so prav tako vezani na igralne avtomate, zaradi česar se jim ni mogoče izogniti.

Vendar ne igrajte samo nobene igre na avtomatu. Nekateri izmed najboljših spletnih avtomatov ponujajo višje frekvence zadetkov, po možnosti 30 % ali več. Tudi varianca igre je lahko nizka ali visoka, odvisno od vašega stila igranja. poleg tega rob hišene sme biti manj kot 96 %, ki je industrijski standard. 

Nekateri razvijalci bi z veseljem navedli te funkcije, nekateri pa ne. Zato večkrat igrajte demo različico, da boste vedeli, kako se igra odvija. 

Končne besede

Na koncu izberite igro, ki jo radi igrate. Ne silite se v poker ali blackjack, medtem ko je vaš hobi bakara ali ruleta. Razmislite lahko tudi o igranju različic iger, če ponujajo višja izplačila zaradi naključnih množiteljev. Toda na splošno sta blackjack in poker najboljši igri za igranje, če želite postati profesionalni. Poskusite jih!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice