Novice

October 31, 2022

Najboljši spletni igralni avtomati na temo noči čarovnic v letu 2022

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Noč čarovnic je praznovanje, ki poteka vsako leto 31. oktobra. Med tem praznikom se ljudje poklonijo vsem pokojnim dušam tako, da se udeležijo kostumiranih zabav za noč čarovnic, prižigajo kresove in izrezujejo buče. Nekateri se celo udeležijo cerkvenih obredov in ob pokopališčih prižigajo sveče v spomin na svoje najdražje. 

Najboljši spletni igralni avtomati na temo noči čarovnic v letu 2022

A čeprav so te počitnice bolj aktivnosti na prostem, je bivanje v zaprtih prostorih, stran od hrupa in vrveža, druga možnost. Poleg gledanja teh filmov za noč čarovnic lahko igrate tudi igralne avtomate na temo noči čarovnic. In ugani kaj? Čaka vas vsota, ki vam spremeni življenje, če doleti sreča. Torej, berite naprej in odkrijte najbolj srhljive igralne avtomate, ki jih lahko igrate med tem praznikom noč čarovnic.

Noč čarovnic – Microgaming

Halloween podjetja Microgaming je igralni avtomat 5x4, ki temelji na filmu iz leta 1978, v katerem nastopata Donald Pleasance in Jamie Lee Curtis. Ko boste zagnali ta igralni avtomat, boste takoj zaznali strašljivo vzdušje, zahvaljujoč srhljivim slikam in srhljivemu zvočnemu posnetku. 

Dogajanje se odvija v stari baraki, kjer je Laurie najbolj nagrajujoč lik, ki plača 10x vložek za pet enakih. Ta igralni avtomat s 50 izplačilnimi linijami ima tudi nekaj dodatkov, kot so brezplačni vrtljaji in Boogeyman Bonus, ki vam omogoča, da osvojite 290-kratno nagrado. To je igralni avtomat srednje volatilnosti s povprečnim RTP 96,01 %. 

Sreča za noč čarovnic – Playtech

Halloween Fortune je igralni avtomat 5x3 z 20 načini za zmago. V tej igri so tri čudovite čarovnice, ki odletijo z mreže, ko pristanejo. Čarovnice lahko nagradijo igralce z 1.000x, 500x in 400x izplačili za pristanek čarovnice v modri, rdeči oziroma zeleni obleki. 

Poleg čarovnic boste našli tudi strašljive simbole, kot so črna mačka, lobanja, krokar, talisman in divja lučka Jack-O-Lantern. Pristanek petih divjih simbolov kjer koli na kolutih sproži glavni dobitek 10.000. RTP tukaj je 97,06%.

Jack za noč čarovnic – NetEnt

Halloween Jack, izdan leta 2018, je zelo nestanoviten igralni avtomat z 20 izplačilnimi linijami in 96,28 % RTP. Kot se od NetEnta pričakuje, ima igra lepo izdelane vizualne podobe in srhljivo zvočno podlago, ki takoj ustvari srhljivo vzdušje. 

V tej grozljivki s temačno tematiko boste spoznali vampirko, ki plača 50-krat, da jih vidi pet na mreži 5x3. Našli boste tudi konja, netopirja, podkev, krokarja in kraljeve karte. Jack-O-Lantern je divjina, ki prihaja s 3-kratnim množiteljem, kadar koli se simbol pojavi na zmagovalni kombinaciji. Največji dobitek je 3.000x.

Od cunj do čarovnic – Betsoft

Rags to Witches je obvezna igra v najboljših spletnih igralnicah v tej sezoni noči čarovnic. Ta video igralni avtomat 5x3 vas popelje v strašno noč čarovnic, kjer vladajo čarovnice. Poleg čarovnic boste srečali tudi nevarne mačke, netopirje in okostnjake. 

Betsoft Gaming vključuje progresivni jackpot s štirimi potencialnimi nagradami – Mega, Major, Minor in Mini, da bo pustolovščina za noč čarovnic bolj nagrajujoča. Zanimivo je, da vam za sprožitev igre jackpot ni treba prinesti posebnih simbolov. Ta funkcija se sproži naključno po vrtenju. 

Nesmrtna romanca: Mega Moolah – Microgaming

Mega Moolah se ponaša z enim najvišjih izplačil na področju spletnih igralnic. Ta noč čarovnic predstavlja odlično priložnost, da preizkusite igro štiristopenjskega jackpota z 12.000-kratnim dobitkom, brez jackpotov. To je igralni avtomat 5x3 na temo vampirjev z 243 načini dobitka. 

Zgodba govori o ljubezenskem trikotniku med dvema vampirjema in dvema ženskama (človekom in čarovnico). Srečanje s katerim koli strašnim likom lahko sproži brezplačne vrtljaje in množitelje. Vendar bodite previdni, ker je zelo nestanoviten igralni avtomat s podpovprečnim RTP 93,40 %.

Krvosesi 2 – NetEnt

Bloodsuckers 2 je igralni avtomat 5x3 s 25 stavnimi linijami. Ta mojstrovina podjetja NetEnt ima izjemne vizualne podobe in zlovešč zvočni posnetek, ki takoj sproži gotsko vzdušje. Teleportira igralce v grozljiv, zapuščen vampirski grad, kjer vampirka Amilia poskuša zbrati starodavno bogastvo, ki ga varuje demon. 

Poleg tega iskanje divjega simbola igre znotraj vampirskega gradu sproži do 400-kratni množitelj. Wild tudi nadomesti vse standardne simbole, kar poveča vaše možnosti za zmago. In ugani kaj? Nadpovprečni RTP prihaja s 40-odstotno frekvenco zadetkov. Spletni igralni avtomati niso nič boljši, kajne?

Čarovnice in čarovniki – igranje v realnem času

Čarovniki na praznovanju noči čarovnic običajno niso nič posebnega. A kljub temu jih lahko nekaj srečate v srhljivem svetu čarovnic in čarovnikov. To je igralni avtomat 5x3 z 20 izplačilnimi linijami. Tukaj vas lahko čarovniki in čarovnice učarajo, ne da bi dvakrat premislili. 

Igra vsebuje razširljive divjine, ki lahko prekrijejo kolute in podvojijo vse dobitke. Funkcija Metamorpha Wild lahko pretvori tudi 15 standardnih simbolov v wilds, kar vam daje priložnost, da osvojite 4.000x jackpot. In kar je najpomembnejše, 97-odstotni RTP vam bo dal prednost na začetku igre. 

Končne besede

To je nekaj spletnih igralnih avtomatov na temo noči čarovnic, ki jih lahko igrate v tej srhljivi sezoni. Drugi pomembni naslovi vključujejo Frankenstein podjetja NetEnt, Blood Eternal podjetja Betsoft in Day of Dead podjetja Pragmatic Play. Vedno pa ne pozabite igrati igralnih iger za noč čarovnic najboljših razvijalcev igralnih avtomatov in spletnih igralnic. Veselo noč čarovnic!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord
2024-03-23

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord

Novice