Novice

September 6, 2019

Najboljši čas za igranje in zmago na igralnih avtomatih

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Vsi, ki igrajo igre na igralnih avtomatih, upajo na velik dobitek in mnogi verjamejo, da lahko igranje ob določenih urah dneva izboljša njihove možnosti za zmago. Nekateri menijo, da avtomati plačajo, ko je progresivni jackpot dovolj velik ali ko ima igralnica prisotno določeno število igralcev.

Najboljši čas za igranje in zmago na igralnih avtomatih

Tukaj si ogledamo priljubljena mnenja o tem, kdaj je najbolje igrajte igralne avtomate v vaši najljubši spletni igralniciin dejavnike, ki jih morate upoštevati, ko razmišljate o tem, kateri čas in taktiko želite uporabiti za poskus velike zmage, hkrati pa se spomnite, da je na koncu dneva zmaga naključna!

Zjutraj, opoldne ali zvečer?

Glede na vrsto igralniških iger ali kje igrate, boste opazili, da so igralnice zvečer bolj zasedene. To je pogost pojav, zlasti tam, kjer je igralnica blizu priljubljenih restavracij in zabaviščnih območij. Če pa so številke visoke, morda ne boste igrali svojih najljubših iger.

Nekateri verjamejo, da avtomati plačajo največ, ko so igralnice zasedene, saj je več prič zmage. To opažanje spodbuja ljudi, da se več igrajo v času velikega prometa. Ena stvar, ki si jo morate zapomniti, zlasti če igrate progresivno igro, je, da bolj ko je igralnica zasedena, višji je jackpot.

Ob kateri uri je najboljša igralna izkušnja

Mnogi verjamejo, da so ne glede na čas dneva najboljši rezultati le pri igranju svoje najljubše igre. Bolj verjetno je, da se bo to zgodilo v mirnejših obdobjih, ko je na voljo vaš srečni stroj, ne da bi se drugi igralci postavili v vrsto za vami, da bi zasedli vaše mesto.

Eden najboljših nasvetov za uporabo časa v svojo korist je ustvariti rutino, ne glede na čas dneva. Ne pozabite, da morate biti v njem, da ga osvojite. Zato poskusite odigrati določeno število vrtljajev ob istem času in dnevu in poglejte, katera rutina vas najbolj nagradi!

Kdaj je najbolje igrati v spletnih igralnicah?

Spletne igralnice so lahko bolj zapletene pri uporabi metode "časovnega določanja", saj je lahko igralnica v drugem časovnem pasu. To še posebej velja za priljubljene igre v živo in kjer igrate z igralci, ki so lahko 12 ur pred vašim časovnim pasom.

Enaka logika velja za dejanske igralne avtomate – če se igra že nekaj časa ni izplačala in je progresivni dobitek visok, ne glede na vaš lokalni čas ali kraj igre, je dobro igrati, glede na to, da je igra bo moral v nekem trenutku plačati!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice