Novice

September 14, 2023

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Relax Gaming, vodilni zbiralec vsebin in razvijalec spletnih igralniških iger, vabi igralce, da se pridružijo pomorski pustolovščini v svojem najnovejšem spektakularnem jackpotu, Dead Man's Trail Dream Drop. Ta igralni avtomat s petimi koluti z visoko stopnjo volatilnosti vključuje 40 izplačilnih linij, ki ponujajo možnost za velike dobitke s funkcijo žetonov, vznemirljivim bonusom Trail in, seveda, glavnim dobitkom Dream Drop.

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming

Ko se pojavijo trije ali več bonus simbolov, bo igra razkrila piratski zemljevid in mornarji se bodo podali na izjemno pustolovščino v neznane dežele za bonus Trail. Bonus za pot bo igralce popeljal po zemljevidu, da bodo nabirali plen, in naredili kar 1-9 korakov na vsakem koraku.

Ko se plovilo končno dotakne ploščice, aktivira eno od petnajstih različnih reakcij, od množiteljev do zbirateljskih simbolov in celo nepričakovanih dobitkov kovancev!

Naslovi bi lahko bili precej dobičkonosni, na primer Scout, ki lahko poveča vrednost standardne ploščice do 1000x. Enooki pomnoži vrednost standardne ploščice med 2x in 5x, medtem ko poveljnik zviša vrednost običajnih ploščic s 3x na 5x. Nazadnje zbiralec zbere vsoto vseh navadnih ploščic.

Naenkrat med sejo igranja bodo igralci opazili, da je zaslon igre napolnjen s kovanci. Nato bodo pirati nagrajeni s precejšnjim zneskom denarja, saj bo vrednost vseh vidnih kovancev podana naenkrat.

Relax Gaming je dodal tudi jackpot Dream Drop, ki je pred kratkim ustvaril svoj deseti milijonar pri enem od vodilnih spletna mesta spletnih igralnic v Evropi. Tako kot pri drugih spletnih igralnih avtomatih Dream Drop lahko igralci sprožijo bonus, ko izpolnijo mrežo igre s simboli Dream Drop. Ko se igralec premika po plošči, bo dodal merilnik jackpota vsakič, ko naleti na določeno ikono jackpota. Jackpot se aktivira, ko zberejo ustrezno količino ustreznih ploščic.

to spletni igralni avtomat doda razvijalčevi zbirki 4000+ naslovov. Pred kratkim je podjetje izdalo Joker Split, z nagajivimi in nagrajujočimi liki.

Shelley Hannah, produktna direktorica pri Relax Gaming, je spregovorila o lansiranju in komentirala:

"Dead Man's Trail je ena izmed najbolj igranih iger Relax, zato je fantastično, da lahko povečamo ta legendarni naslov z dodatkom Dream Drop Jackpota. Komaj čakamo, da se igralci povzpnejo na ladjo in odplujejo v iskanju nagrade."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo
2024-05-03

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo

Novice