Novice

April 22, 2022

NetEnt izdaja igralni avtomat Wilderland

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

NetEnt je bil v ospredju produkcije zelo poglobljenih igralniških iger in ni videti, da se bodo kmalu ustavili. V času, ko se zdi, da se svet ustavlja, je ponudnik programske opreme zagotovil olajšanje z izdajo reže Wilderland. Tema igre popelje igralce v nadnaravni svet, kjer krmarijo in iščejo dobitke z interakcijo z vilami. Igra je bila hvaljena zaradi svoje zgodbe, čeprav ni bila na trgu en mesec.

NetEnt izdaja igralni avtomat Wilderland

Lastnosti in ponudbe igralnega avtomata Wilderland

Poleg izjemne grafike je impresivna tudi mehanika igre. Ima pet kolutov in 20 izplačilnih linij, ki so postavljene v 3 vrsticah. V skladu s temo so ti koluti skriti. Nekateri ocenjevalci menijo, da je 20 plačilnih linij nekoliko na nižji strani.

To je posledica prilagodljivosti igre ne glede na to, katera naprava se uporablja za igranje. Prilega se namiznim in mobilnim napravam brez izgube podrobnosti ali impresivnih vizualnih lastnosti. Ne glede na to, katera naprava se uporablja za dostop do igre Wilderland Slot, pustolovska stran ostaja nedotaknjena.

  • Wilderland je igralni avtomat s srednjo volatilnostjo.
  • Igra ima RTP (vračilo igralcu) 96,3 %.
  • Igra je na voljo za igranje na namiznih, mobilnih in tabličnih napravah.

Wilderland ponudbe in dodatki

Igra ima eno navadno divjino in štiri hodeče divjine. Obstaja 2X walking wild, scatter wild in drugi, ki zajema vse kolute. ti so dopolnjeni z Magic wild. Vse to skupaj zagotavlja, da imajo igralci številne nevidene načine zmagovanja. 

Poleg tega je v igri veliko brezplačnih vrtljajev. Brezplačni vrtljaji omogočajo igralcem, da se seznanijo z igro, in so lahko tudi odličen način za osvojitev pravega denarja. Obstaja tudi funkcija, znana kot Forest Treasure. Ta združuje Walking Wilds, ki se združijo v aktivacijskem območju med bonus krogom.

Torej:

  • Igranje. Wilderland je igralni avtomat s 5 koluti in 20 plačilnimi linijami. Igra vsebuje divje simbole, razpršene simbole in bonus krog brezplačnih vrtljajev.
  • Divji simboli. Divji simboli nadomeščajo vse druge simbole razen razpršenih simbolov. Divji simboli se lahko pojavijo na katerem koli kolutu in se razširijo, da zapolnijo celoten kolut.
  • Raztreseni simboli. Scatter simboli sprožijo bonus krog brezplačnih vrtljajev. Scatter simboli se lahko pojavijo na katerem koli kolutu.
  • Bonus krog brezplačnih vrtljajev. Bonus krog brezplačnih vrtljajev je sestavljen iz 10 brezplačnih vrtljajev. Med bonus krogom brezplačnih vrtljajev so vsi divji simboli lepljivi. To pomeni, da bodo ostali na mestu ves čas trajanja bonus kroga.
  • Množitelji. Wilderland vsebuje tudi množitelje. Množitelji lahko pomnožijo vaše dobitke do 10x.

Igranje igralnega avtomata Wilderland

Video igralni avtomat Wilderland je na voljo na skoraj vseh spletne igralnice, ki uporabljajo programsko opremo NetEnt. Večina jih je to zapakirala v svoj katalog takoj, ko je izšla; nekateri so ga začeli popularizirati še pred uradnim izidom. Igra že beleži dobre številke v vseh teh igralnicah. Pripraviti ljudi, da sprejmejo igre NetEnt, ni nikoli tako težko. 

Ponudnik programske opreme si je ustvaril ime z igrami, ki igralcem nudijo odlično izkušnjo. Ti naslovi so se tudi izkazali za varne in jih je praktično nemogoče namestiti, kar pomeni, da jim igralci zaupajo. Wilderland je torej del zaupanja vrednega bloka.

Nasveti za igranje Wilderland

Tukaj je nekaj nasvetov za igranje Wilderlanda:

Zaključek

Wilderland je odlična nova igralna igra podjetja NetEnt. Igra je polna funkcij in ima osupljivo grafiko ter očarljivo zvočno podlago. Če iščete zabavno in razburljivo novo igralno igro, potem je Wilderland vsekakor vreden ogleda.

Upamo, da ste uživali v tej oceni Wilderlanda iz NetEnta. Če imate kakršna koli vprašanja, vas prosimo, da pustite komentar spodaj.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice