Novice

August 20, 2022

Najboljše nove igralne igre: vznemirljivi dodatki k vesolju igralnih avtomatov

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Zanimanje za visokokakovostne spletne igralne avtomate hitro narašča in zdi se, da ga je nemogoče ustaviti, saj na stotine ponudnikov iger vsako leto objavi na tisoče novih igralnih avtomatov. Najnovejši video igralni avtomati s čudovito oblikovano grafiko, revolucionarnimi progresivnimi jackpoti, brezplačnimi vrtljaji, interaktivnimi bonus krogi in avtorizirano blagovno znamko so izkušnjo spletnih igralnih avtomatov dvignili na naslednjo raven. 

Najboljše nove igralne igre: vznemirljivi dodatki k vesolju igralnih avtomatov

Zdaj se morajo ponudniki igralnih avtomatov še bolj potruditi, da ustvarijo igre, ki bodo zabavale in pritegnile igralce spletnih igralnih avtomatov z neizmernim apetitom po novih vsebinah. Delajo dan in noč, da bi zadovoljili povpraševanje po edinstvenih in svežih igralnih avtomatih, saj je to edini način, da ostanejo pred ostro konkurenco.

Pri CasinoRank želimo našim bralcem pomagati, da ostanejo seznanjeni s najnovejše novice o industriji spletnih igralnicl. V tem priročniku vam ponujamo seznam sveže napovedanih in kmalu izdanih igralnih avtomatov ter njihovih funkcij. Ta seznam je bil narejen takoj, ko smo izvedeli zanje prek sporočil za javnost in medijskih kanalov iGaming. 

to igralni avtomati Seznam vam nudi tehnične podatke in obsežne ocene za 5 novih igralnih avtomatov, ki so razvrščeni po kakovosti in pričakovani prepoznavnosti v družbi spletnih igralnih avtomatov. 

1. Pot mrtvih jezdecev

Ta igra ima ozadje, polno navideznih motoristov in zamaskiranih roparjev, ki nas spominjajo na plakat akcijskega filma iz 80. let. Dead Riders Trail je zaporedje izjemno privlačnega piratskega igralnega avtomata Dead Man's Trail, vendar bi rekli, da je bolj pustolovski kot prva igra. Nekaj ​​podobnosti je z drugo igro, imenovano Temple Tumble 2, na primer z odstranjevanjem ploščic.

V tem igralnem avtomatu z visoko volatilnostjo se možnosti stav gibljejo od najmanj 0,1 £ do največ 20 £ na vrtljaj. Če igrate na privzet način, je RTP je 96,20 % in se dvigne na 96,50 % za vse tri možnosti nakupa funkcij. 

Funkcije igralnega avtomata Dead Riders Trail

Čeprav so vrednosti simbolov relativno nizke, lahko povečate število dobitkov do 46.656 z odstranitvijo blokirnih ploščic. Če z eksplozivnimi zmagovalnimi simboli odstranite vse blokirne ploščice, prejmete kot nagrado vrtenje kolesa funkcij. 

Osvojite lahko 4 brezplačne vrtljaje, 7 brezplačnih vrtljajev, Bonus Trail ali Super Bonus Trail iz kolesa. Če osvojite 4 brezplačne vrtljaje in se odločite, da jih boste igrali, imate 33 % možnosti, da osvojite Bonus Trail. Obstaja 52 % možnosti, da to storite, če osvojite 7 brezplačnih vrtljajev. 

Pri brezplačnih vrtljajih boste ugotovili, da je nekaj kamnitih blokov, na katere so pritrjene bombe. Zmage poleg teh blokov sprožijo bombo, ki spremeni vse simbole v svojem kolutu v isto vrsto. Poleg tega prejmete +3 brezplačne vrtljaje, ko očistite kamnite bloke. 

V funkciji Bonus Trail prejmete žeton, ki se premakne za 1-6 mest po poti na zavoj. Začnete s tremi življenji pločevinke goriva in pločevinka se izgubi na potezo. Če pristanete na pločevinki goriva, se vrednost goriva vrne na 3, medtem ko posodo odstranite s poti. Funkcija se konča, ko izgubite vse svoje pločevinke goriva ali dosežete zmagovalno zgornjo mejo. 

Povzetek pregleda

Ta akcijska in hitra igra vam redno zagotavlja razširjene kaskade, čeprav se običajni dobitki zaradi nizkih vrednosti simbolov ne izplačajo preveč. Tudi če to pomeni, da morate za velike zmage v tej igri sprožiti funkcije, je zelo verjetno, da boste to storili z do 46.656 načini za zmago. 

2. Bar-X Triple Play Megaways

Nov dodatek Storm Gaminga, in sicer Bar-X Triple Play Megaways, je pridih retro v zasnovi njihove hitro rastoče ponudbe igralnih avtomatov, ki jih poganja Megaways. Bar-X Triple Play Megaways ponuja igralcem večjo postavitev mreže v primerjavi z običajnimi igralnimi avtomati Bar-X. Vključuje tudi nekaj na novo dodanih funkcij, ki povečajo zmagovalni potencial z 10.000-krat na 76.000-krat, vendar z enako zgornjo mejo 250.000 GBP.  

Igra je zasnovana za delovanje na kateri koli napravi in ​​vključuje stave od najmanj 0,2 £ do največ 100 £ na vrtljaj. RTP igralnega avtomata je spodobnih 96,03 %. Igra poteka na postavitvi 6 glavnih kolutov in dodatnega vodoravnega koluta s 4 simboli, ki se pojavi na vrhu. Vsak glavni kolut daje 2-7 simbolov, kar pomeni, da igra ponuja do 117.649 načinov za zmago s polno paro.

Funkcije igralnega avtomata Bar-X Triple Play Megaways

Kot igra z visoko volatilnostjo, ki uporablja kaskadni mehanik Bar-X Triple Play Megaways, nas ne preseneča, ko gre za igranje. Kaskadni sistem odstrani zmagovalne kombinacije, da lahko drugi simboli padejo v vrzeli. Še naprej boste imeli ponavljajoče se kaskade in dobitke, dokler se bodo kombinacije vrstile. 

Če ste kdaj igrali enega od igralnih avtomatov Megaways, ki jih ponuja Storm Gaming, boste prepoznali naslednje tri funkcije: Super Pay, Pick Me in brezplačni vrtljaji. 

Funkcija Super Pay se aktivira naključno med igranjem igre in brezplačnimi vrtljaji. Ko je v uporabi, ta funkcija iz kolutov odstrani vse nizko plačane kraljeve simbole. Vrhunske kaskade zapolnjujejo vrzel zaradi odsotnih kraljev. To lahko sproži veliko vsoto kaskad, kjer se prikažejo samo premije. 

Po drugi strani pa se bonus Pick Me aktivira, ko se zvrstijo 3 ali več mini slotov. Izbrati morate enega od igralnih avtomatov, ki se prikažejo na zaslonu, da boste nagrajeni z množiteljem stav. Več scatterjev je uporabljenih za sprožitev funkcije, tem več možnosti igralnih avtomatov, med katerimi lahko izbirate.  

Nenazadnje imate brezplačne vrtljaje. 4 scatter simboli vam bodo omogočili dostop do 10 brezplačnih vrtljajev, vsak dodatni scatter simbol pa vam bo prinesel +5 dodatnih vrtljajev. Brezplačne vrtljaje spremlja množitelj dobitka, ki se začne z 1x in se poveča za eno naslednjo kaskado brez določene zgornje meje.  

Povzetek pregleda

Verjamemo, da boste uživali v tem nadaljevanju, če ste ljubitelj klasičnega koncepta Bar-X, čeprav Storm Gaming ni naredil nobenih obsežnih sprememb funkcij osnovne igre. Medtem ko običajne igre Bar-X Megaways vključujejo le progresivni množiteljski bonusni krog, ima to nadaljevanje nekaj dodatnih funkcij. 

3. Pyramid Rising x33

Pyramid Rising x33 je najnovejša igralna igra, ki jo je ustvaril Win Fast in je že izšla. Čeprav opazimo kar nekaj edinstvenih značilnosti, tematika starega Egipta nikakor ni ena izmed njih. Mobilnim napravam prijazna igra vključuje nekonvencionalno igralno polje, ki ima postavitev 2-3-2 s 6 plačilnimi linijami. 

Pyramid Rising x33 ima srednjo stopnjo volatilnosti in 3.000x najvišji jackpot je videti dobro, če ga spremlja izjemni 96,46 % RTP. Zadovoljni boste tudi s širokim razponom stav, ki se začne od £0,20 pa vse do £100.

Funkcije igralnega avtomata Pyramid Rising x35

V Pyramid Rising x33 je 7 plačilnih simbolov, ki so razvrščeni v 4 nizko plačilo in 3 visoko plačilo. Prejmete 0,5x na svojo stavo na nizko plačilo za zmagovalno kombinacijo. Visoko plačilo je tematski simbol, vključno z božjimi maskami, ki izplačajo x3 vaše stave. 

Pyramid Rising x33 vsebuje posebne simbole, kot sta Scarab Wilds in Pyramid Scatters. Scarab Wilds izplača 0,2-krat na vašo stavo, Pyramid Scatter pa poveča vaš globalni množitelj zmage za +1-krat. 

Ko imate 3 zaporedne zmage, ste sproži funkcijo brezplačnih vrtljajev. Lučke na vrhu zaslona označujejo vaš napredek in za začetek prejmete 3 brezplačne vrtljaje. Iste lučke prikazujejo tudi, koliko brezplačnih vrtljajev je še ostalo in jih lahko ponastavite tako, da dobite kateri koli dobitek. 

Povzetek pregleda

Čeprav ne moremo reči, da je Pyramid Rising x33 edinstven, menimo, da ga je vredno preizkusiti zaradi njegovih zabavnih idej igranja in nekonvencionalnega igralnega polja. Na voljo je z brezplačnimi vrtljaji v paketu z naraščajočim množiteljem dobitkov, ki vam bo pomagal zapustiti sejo kot zmagovalec.

4. Rapid Strike

NetGame uspelo izdelati še eno inovativno igro, ki bo takoj pritegnila pozornost ljubiteljev igralnih avtomatov. Rapid Strike je borbena igra s posebno veliko mrežo 5x4 in 1024 načini fiksnega plačila. 

Rapid Strike prinaša različne MMA prvake na kolutih, čeprav ni zakonite licence. Zato je impresivno, kako so grafični oblikovalci z izogibanjem različnim omejitvam zagotovili tako visoko kakovost proizvodnih vrednosti. 

Igralni avtomat ima obetavno nizko-srednjo stopnjo nestanovitnosti in na svoji stavi lahko dobite le do 2200x. Vendar pa prihaja skupaj z grozljivim RTP le 92%, za katerega menimo, da bo odgnal številne igralce. Svojo stavo lahko položite v razponu od £0,50 do £50. 

Funkcije igralnega avtomata Rapid Strike

Simboli igre Rapid Strike so predstavljeni s klasičnimi kraljevimi simboli od desetk do asov. Našli boste tudi prvake MMA in najbolje plačani simbol nas spominja na Conorja McGregorja. Na žalost v tem igralnem avtomatu ni divjih simbolov, vendar boste veseli brezplačnih vrtljajev Scatterjev in nekaj krogličnih simbolov, ki izgledajo kot MMA pasovi.

Funkcija Mighty Gold je glavna prednost, ki jo igra ponuja svojim igralcem. Za sprožitev te funkcije morate imeti vsaj 5 simbolov krogle. Odvisno od števila krogel, ki jih dosežete, boste prejeli 5,6,7,8,9,10 brezplačnih vrtljajev. To rundo igrate samo s kroglami, ki se držijo zaslona do konca runde. Krog je končan, ko uporabite vse vrtljaje ali prekrijete celotno mrežo s kroglami. 

Če celotno mrežo napolnite z 20 simboli krogle, lahko aktivirate funkcijo Super Wheel, s katero boste nagrajeni z dodatnimi jackpoti in množitelji dobitkov. Največja nagrada je Grand Jackpot, ki je vreden 2.000x vaše stave. 

Funkcijo brezplačnih vrtljajev lahko sprožite tudi tako, da dobite brezplačne vrtljaje Scatter. na primer 

  • 3 Scatterji vam bodo dali 8 brezplačnih vrtljajev,
  • 4 Scatterji bodo sprožili 16 brezplačnih vrtljajev, 
  • 5 Scatterjev vam bo prineslo 24 brezplačnih vrtljajev.

Povzetek pregleda

Če ste ljubitelj borilnih iger, verjamemo, da vam bo všeč ta neverjetno trden igralni avtomat na temo borbe. Ima impresivne proizvodne vrednosti in dve očarljivi funkciji igranja. Naša edina skrb je, da ponuja razočaranje nizek RTP 92%, zato je morda odličen za bolj priložnostne igralce. 

5) Pregled Fire Warlock Megaways

Fire Warlock Megaways je nova izdaja MGA Games, ki je bil uveljavljen in ugleden ponudnik programske opreme v poslu Megaways. Številni igralci so nekoliko uživali v svojih avtomatih, kot je Boxing Champion Megaways, čeprav niso bili brezhibni. Pravzaprav je Fire Warlock Megaways v mnogih pogledih precej podoben njihovim prejšnjim izdajam. Seveda ne gre za natančno kopijo zgoraj omenjene igre, je pa med obema igrama kar nekaj skupnih točk. 

Poglobimo se v podrobnosti, začenši z igralnim poljem igre. Igra vključuje 6 kolutov, igralno polje pa se spreminja z vsakim vrtljajem. V optimalnem primeru lahko dobite do 117.649 možnosti za zmago. 

Fire Warlock Megaways je domišljijska igra. Tema igre je sledeča – mistični bojevnik, ki se bori in zmagovalec izstopi iz bojišča. Resnično boste našli bojevnika, ki ves čas stoji tik ob igrišču. Menimo, da je dobra igra, ko gre za vizualne podobe, vendar je zasnove simbolov še vedno mogoče izboljšati. 

Igralni avtomat Fire Warlock Megaways združuje srednjo stopnjo volatilnosti z zmernim 1,525-kratnim maksimalnim dobitkom. Ponuja razpon stav od najmanj 0,20 £ do največ 10 £, kar kaže, da je namenjen predvsem priložnostnim igralcem. To je pravzaprav v redu, toda tisto, kar nas skrbi glede te igre, je njen teoretični RTP. Trenutno povprečje v industriji je 96 %, vendar je teoretični RTP Fire Warlock Megaways samo 83,27 %. 

Funkcije igralnega avtomata Fire Warlock Megaways

V igri Fire Warlock Megaways je 10 standardnih plačilnih simbolov. Nizko plačani simboli vključujejo rang kart, od devetk do asov. 6 jih je in asi so vredni do 1x vaše stave. Visoko plačani simboli so prstani, knjige, viale in čarobne krogle. Najbolj donosni simboli so čarobne krogle in izplačajo do 50x vašo stavo. 

Obstajajo tudi Character Wilds in Shield Scatters. Če dobite vsaj 3 Shield Scatterje v vrtljaju, boste pozvani k funkciji brezplačnih vrtljajev, ki vam bo omogočila igranje ali zbiranje brezplačnih vrtljajev. Ti brezplačni vrtljaji imajo progresivni množitelj dobitkov, ki raste z vsako kaskado. 

Povzetek pregleda

Fire Warlock Megaways je dober, če ne posebej razburljiv igralni avtomat Megaways. Vendar smo to igro postavili na zadnje mesto na našem seznamu zaradi nizkega RTP-ja.

Zaključek

Upamo, da vam bodo te informacije v pomoč in vedno lahko obiščete CasinoRank če iščete nove igralne avtomate z najboljšimi funkcijami. Vsaka nova izdaja, ki smo jo navedli, ponuja edinstvene in privlačne dodatne funkcije in priložnosti za osvojitev odličnih nagrad.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord
2024-03-23

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord

Novice