Okrevanje od velikih izgub v spletnih igralnicah

Novice

2022-01-29

Benard Maumo

Resnici na ljubo obstaja velika verjetnost, da ste izgubili velik denar spletne igre na srečo nekajkrat. To je zato, ker izdelava celo singla zmaga v spletni igralnici ni zloben podvig. V tipični situaciji so izgube v igralnici pogostejše kot zmage. Toda tisto, kar razlikuje dobre igralce od povprečnih, je, kako se opomoči od porazov. In o tem bo razpravljala ta objava.

Okrevanje od velikih izgub v spletnih igralnicah

Razlogi, zakaj pogosto izgubite denar za igre na srečo

Preden se naučite, kako se opomoči od izgub, začnimo z razpravo o razlogih, zakaj izgubljate prepogosto. Pravzaprav jih je več. Najprej in predvsem ne izberete pravega RTP. To se nanaša na donosnost spletne igralniške igre. Na primer, če je RTP igre 95 %, to pomeni, da lahko igralci osvojijo do 95 $ za vsakih 100 $ stave. Torej, nižja stopnja pomeni več izgubljenih sej.

Drug razlog, zakaj vedno izgubite v igralnici, je, da igrate preveč. Izkušeni igralci vedo, da je čas ključnega pomena za uspešno sejo. To je zato, ker vas hišni rob začne dohitevati, ko se število stav povečuje. V zameno pa se bo vaš dodeljeni proračun le hitreje izčrpal, zaradi česar boste zlomi in obupani. 

Nenazadnje, a zagotovo nenazadnje, večina igralcev izgubi veliko, ker izberejo privlačne igre, ki temeljijo na sreči, namesto dolgočasnih iger spretnosti. Igre, kot sta blackjack in poker, omogočajo igralcem uporabo tehnik štetja kart in razvrščanja robov, da zmanjšajo prednost hiše in povečajo svoje zmagovalne kvote. Po drugi strani pa vas igre, ki temeljijo na sreči, kot so ruleta, craps in igralni avtomati, po stavo zmanjšajo na zgolj gledalca. Zato se izogibajte teh svetlečih igralnih avtomatov.

Kako živeti z izgubami na srečo

Pogoste izgube v igralnici niso le boleče, ampak tudi demoralizirajoče. Toda za preživetje v tem težkem okolju morate nositi debelo kožo. Tukaj je nekaj nasvetov: 

Igrajte za zabavo

Preden ustvarite račun na najboljše spletne igralnice, opredelite svoj cilj. Ali igrate za zmago v spletni igralnici ali samo za zabavo? Izbira prvega je najboljša pot. Ko se odločite igrati za zabavo, to pomeni, da se lahko hitro otresete izgub in greste naprej. 

Ni se treba duriti in igrati igre obtoževanja, ker to vodi samo do več škode. Nekatere lopovske igralnice bodo celo začasno ustavile vaš račun, če boste prijavili preveč pritožb.

Imejte igralni račun

Drug učinkovit način, da se zaščitite pred šoki izgub, je odlaganje denarja na srečo. Imeti bankroll pomeni, da nikoli ne boste igrali z denarjem, ki ni namenjen igranju na srečo. Tako se lahko po slabem dnevu vedno odpravite domov in z jasnim umom pripravite strategijo. Strokovnjaki priporočajo bančni račun, ki je vsaj 1000-krat večji od vaše povprečne stave, da se boste lahko dobro zabavali v igralnici.

Vedite, kdaj oditi

V svetu odvisnikov od iger na srečo ni nič takega kot »oditi«. Vedno je igranje na srečo, dokler ne pride tvoje kraljestvo. Toda preden pridete tako daleč, je bistveno vedeti, kdaj pokazati belo zastavo. Na primer, zapustite, potem ko dodate 25 % na vašo banko ali izgubite enak znesek. Prav tako prenehajte z igrami na srečo, ko izgubite določeno število stav ali igrate določene ure. Skratka, omejite se.

Ne lovite izgub

Tu je še ena vroča napaka, ki se ji novi hazarderji ne morejo upreti. Po nizu žalostnih izgub je večina igralcev na srečo vedno pripravljena podvojiti ali celo potrojiti svoje stave v upanju, da dobijo precejšen znesek. 

A če se sreča ne zgodi, vas bo to pripravilo le na še večje in boleče izgube. Kot je bilo že omenjeno, je časovna razporeditev igre in vedeti, kdaj zapustiti, najzanesljivejši način, da se povrnete pred izgubami. Ne stavite iz obupa.

Odpočij se

Igre na srečo so lahko čustveno zahtevne, še posebej, če igrate na spletu za pravi denar. Morate premisliti in premisliti o svojih strategijah, upravljati svoj bančni račun in še veliko več. 

Zato bi moral zadostovati dober spanec. Med igranjem si lahko vzamete tudi pogoste odmore, da si razbistrite glavo. Običajno so igralci na najnižji stopnji, ko igrajo predolgo brez odmorov. Torej, če je mogoče, si vzemite teden dni odmora, da se ohladite.

Zmanjšajte velikost stave

Ali se vaš bankroll zmanjšuje z nadzvočno hitrostjo in niste razpoloženi, da bi prenehali igrati? Potem je edina možnost, da zmanjšate velikost stave. Pravzaprav nikoli ne bi smeli tvegati veliko denarja pri eni sami stavi. Torej, upoštevajte minimalno tabelo, saj zaščitite svoj denar in delate na samozavesti. Sčasoma se boste vrnili na svojo standardno velikost stave.

Zaključek

Obvladovanje velikih izgub v igralnici je lahko moteče, tudi za najbolj odlikovane igralce. Toda z zgornjimi nasveti lahko udobno živite s temi slabimi udarci. Glavna ideja je upoštevati, da so izgube del igre, zmage pa obravnavati kot bonuse.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice