Novice

April 14, 2021

Paylines proti Ways-to-Win

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Če berete ta članek, je velika verjetnost, da vas zmede več videoposnetkov režo pogoji, vključno s primerjavo običajnih plačilnih linij in načinov za zmago. V preteklosti so tradicionalni igralni avtomati imeli samo eno izplačilno linijo. V bistvu to pomeni, da igralci zmagajo ali izgubijo. Danes pa lahko dobite tudi do 40 izplačilnih linij. Torej, ta članek bo razčistil nekaj zmede glede teh priljubljenih mehanizmov video rež.

Paylines proti Ways-to-Win

Kaj je izplačilna linija igralnega avtomata?

Ko govorimo o izplačilnih linijah na igralnih avtomatih, pomislite na enoroke razbojnike s 3 koluti, ki imajo samo eno plačilno linijo. Plačilna linija je linija, kjer bodo zmagovalne kombinacije pristale na kolutih. V igralnih avtomatih stare šole so igralci zmagali tako, da so ujemajoče se simbole postavili vodoravno na kolute. Vendar pa danes igralci uživajo v desetinah izplačilnih linij, ki se raztezajo vodoravno, diagonalno, navpično!

Na primer, vedno priljubljena Mega Moolah je video avtomat s 5 koluti in 25 izplačilnimi linijami. V tem primeru imajo igralci na voljo do 25 različnih načinov za sestavljanje zmagovalne kombinacije. Pomembno je tudi, da se spomnite, da lahko ujemajoče se simbole pristanete na več plačilnih linijah hkrati. To je lahko dragoceno pri igranju iger, kot je Starburst.

Kakšni so načini za zmago na igralnem avtomatu?

V standardnem formatu izplačilnih linij so lahko v enem slotu samo določene zmagovalne linije. Vendar pa mehanik načinov zmage odpravi to omejitev. S to funkcijo igralci ustvarijo zmagovalno kombinacijo šele potem, ko pristanejo več podobnih simbolov na sosednjih kolutih. Z drugimi besedami, položaj, na katerem pristanejo simboli, ni pomemben. V zameno načini za zmago ponujajo veliko več zmagovalnih kombinacij kot plačilne linije.

Odličen primer igralnih avtomatov z načini za zmago je MEGAWAYS, ki ponuja več kot 500.000 načinov za zmago. Za razliko od običajnih spletnih igralniških avtomatov z določenim številom simbolov na vsakem realu, se številke simbolov MEGAWAYS kažejo na kolutih in se spreminjajo z novimi vrtljaji. Igralni avtomat Mystery Reels ponuja ogromno 117.649 načinov za zmago s samo šestimi koluti.

Kako razlikovati med dvema mehanizmoma plačevanja

Za začetek so izplačilne vrstice le izplačilne vrstice, medtem ko imajo načini za zmago lahko več sinonimov. Zato ne bodite presenečeni, ko naletite na izraz zmagovalni načini ali betways, ker vsi pomenijo isto.

Bolj resno, izplačilne linije imajo manjše številke in prihajajo v majhnih skupinah. V nekaterih primerih je lahko od 3 do 40. Vsaka izplačilna linija nad 40 je način za zmago. Standardna zasnova kolutov 5x3 običajno vključuje 243 načinov za zmago. Če igrate v okviru 5x4, pričakujte 1024 načinov za zmago. Medtem se najbolj neobičajna mreža 6x4 ponaša z ogromnimi 4096 načini za zmago.

Payline vs načini za zmago: kateri je najboljši?

Do tega trenutka je očitno, da je najbolj vidna razlika količina. Običajno izplačilne linije ne morejo preseči 40 kombinacij. Toda za načine za zmago je znesek skoraj neskončen. nekaj spletna igralnica razvijalci iger, npr Big Time Gaming, so celo zasnovali inovativne funkcije, da bi znesek še dvignili. Njihovi video sloti omogočajo do 117.649 načinov za zmago.

Toda pri igranju v spletnih igralnicah se vedno spomnite, da so zmagi naključni. Z drugimi besedami, izplačilne linije ali stave ne bodo povečale vaših kvot glede na prednost hiše. Poleg tega volatilnost igralnega mesta in RTP (Return to Player) določata znesek, ki ga lahko osvojite. Vse je odvisno od vaših želja, čeprav vam bodo zmagovalni načini dali več zmagovalnih kombinacij.

Zaključek

Spletni igralni avtomati se nenehno inovirajo in razvijajo. Nekateri video igralni avtomati združujejo občutek grozdnega plačila in načinov za zmago, da povečajo vaše možnosti za zmago. Funkcija "Tumble" na Sweet Bonanza vam bo na primer prinesla zmago, potem ko boste na kolutih pristali več kot osem enakih simbolov. Skratka, industrija spletnih iger na srečo še ni videla zadnjega od različnih vrst dobitkov.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord
2024-03-23

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord

Novice