Novice

October 12, 2023

Playn GO lansira Raging Rex 3 s tremi razburljivimi načini brezplačnega vrtenja

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Play'n GO, ponudnik programske opreme iGaming s sedežem na Malti, je napovedal tretji del svoje najuspešnejše serije Raging Rex. Kot je bilo pričakovano, novi igralni avtomat popelje igralce na potovanje nazaj v dobo Titanov, kjer bodo uživali v razburljivih funkcijah in treh potencialnih bonusih. Obdobje krede se odvija na znani igralni plošči 6x4, pri čemer igralci ujemajo vsaj tri simbole na sosednjih kolutih in prejmejo impresivne nagrade.

Playn GO lansira Raging Rex 3 s tremi razburljivimi načini brezplačnega vrtenja

V tej igri z živalsko tematiko je Raging Rex na preži in je trdno usmerjen v svoj cilj. S tremi do šestimi scatterji, ki se pojavijo na kolutih med osnovno igro, lahko igralci aktivirajo krog brezplačnih vrtljajev in izbirajo med tremi posebnimi bonusi, vključno z:

  • Feeding Frenzy
  • Preživetje
  • Hatchling Mania

Med Feeding Frenzy bo eden od štirih simbolov dinozavrov plen. Raging Rex bo nato teptal okoli kolutov, medtem ko bo lovil tarčo. Če pristane na kolutu plena, se doda k merilniku blaznosti. Ne pozabite, da vas bo ta funkcija pozdravila z do 13 brezplačnimi vrtljaji, odvisno od števila razpršenih iger. 

Play'n GO pravi, da je način preživetja bolj podoben bonus igri Hold and Win, ki je trenutno v trendu spletne igralnice. Igra se na 12 kolutih s simbolom zbiratelja Rexa v prostoru 2x2. Na začetku tega načina dobijo igralci tri življenja in si morajo prizadevati, da ostanejo živi ter zbirajo dobitke na zbiralniku Rex, medtem ko vrtijo kolute. Kot v večini Hold and Win spletni igralni avtomati, se krog konča po treh zaporednih porazih, pri čemer vsaka zmaga ponastavi življenja na tri. 

nazadnje, Pobesneli Rex igralci lahko izberejo funkcijo Hatchling, kjer ikone Rexa ne bodo prikazane. Namesto tega bodo mladiči, ki se pojavijo na kolutih, med celotno bonus igro postali lepljivi. Te ikone bodo prikazane z vrednostjo množitelja 2x ali 3x.

Glede na razvijalec programske opreme, ta naslov zagotavlja, da si je serija Pobesneli kralj prislužila svoje mesto kot eno najbolj priljubljenih nadaljevanj v svojih knjigah. Igra se pridružuje drugim najuspešnejšim serijam, kot sta Book of Dead in Sweet Alchemy, pri čemer je dobavitelj lansiral Sladka alkimija 2 junija 2023. 

Magnus Wallentin, ambasador iger pri Play'n GO, je komentiral naslov: 

»Zelo se veselimo, da bomo videli, kaj si igralci mislijo o igri Raging Rex 3. Raging Rex 3 k tej že priljubljeni seriji prinaša vse, kar je bilo igralcem všeč pri prejšnjih naslovih, hkrati pa dodaja nekaj novih razburljivih funkcij, s katerimi lahko igralci potopijo svoje zobe v. 

"Na primer, bonusna funkcija Hatchling Mania dejansko vidi Rexa, da se umakne, medtem ko njen zarod vadi lastne lovske sposobnosti. Delujejo kot posamezni premikajoči se Divjaki, manjše različice svoje matere, se ti mladički Rexi premikajo od koluta do koluta in ustvarjajo priložnost za več S seboj lahko prinesejo tudi množitelj!"

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo
2024-05-03

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo

Novice