Novice

October 12, 2023

Playn GO lansira Raging Rex 3 s tremi razburljivimi načini brezplačnega vrtenja

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Play'n GO, ponudnik programske opreme iGaming s sedežem na Malti, je napovedal tretji del svoje najuspešnejše serije Raging Rex. Kot je bilo pričakovano, novi igralni avtomat popelje igralce na potovanje nazaj v dobo Titanov, kjer bodo uživali v razburljivih funkcijah in treh potencialnih bonusih. Obdobje krede se odvija na znani igralni plošči 6x4, pri čemer igralci ujemajo vsaj tri simbole na sosednjih kolutih in prejmejo impresivne nagrade.

Playn GO lansira Raging Rex 3 s tremi razburljivimi načini brezplačnega vrtenja

V tej igri z živalsko tematiko je Raging Rex na preži in je trdno usmerjen v svoj cilj. S tremi do šestimi scatterji, ki se pojavijo na kolutih med osnovno igro, lahko igralci aktivirajo krog brezplačnih vrtljajev in izbirajo med tremi posebnimi bonusi, vključno z:

  • Feeding Frenzy
  • Preživetje
  • Hatchling Mania

Med Feeding Frenzy bo eden od štirih simbolov dinozavrov plen. Raging Rex bo nato teptal okoli kolutov, medtem ko bo lovil tarčo. Če pristane na kolutu plena, se doda k merilniku blaznosti. Ne pozabite, da vas bo ta funkcija pozdravila z do 13 brezplačnimi vrtljaji, odvisno od števila razpršenih iger. 

Play'n GO pravi, da je način preživetja bolj podoben bonus igri Hold and Win, ki je trenutno v trendu spletne igralnice. Igra se na 12 kolutih s simbolom zbiratelja Rexa v prostoru 2x2. Na začetku tega načina dobijo igralci tri življenja in si morajo prizadevati, da ostanejo živi ter zbirajo dobitke na zbiralniku Rex, medtem ko vrtijo kolute. Kot v večini Hold and Win spletni igralni avtomati, se krog konča po treh zaporednih porazih, pri čemer vsaka zmaga ponastavi življenja na tri. 

nazadnje, Pobesneli Rex igralci lahko izberejo funkcijo Hatchling, kjer ikone Rexa ne bodo prikazane. Namesto tega bodo mladiči, ki se pojavijo na kolutih, med celotno bonus igro postali lepljivi. Te ikone bodo prikazane z vrednostjo množitelja 2x ali 3x.

Glede na razvijalec programske opreme, ta naslov zagotavlja, da si je serija Pobesneli kralj prislužila svoje mesto kot eno najbolj priljubljenih nadaljevanj v svojih knjigah. Igra se pridružuje drugim najuspešnejšim serijam, kot sta Book of Dead in Sweet Alchemy, pri čemer je dobavitelj lansiral Sladka alkimija 2 junija 2023. 

Magnus Wallentin, ambasador iger pri Play'n GO, je komentiral naslov: 

»Zelo se veselimo, da bomo videli, kaj si igralci mislijo o igri Raging Rex 3. Raging Rex 3 k tej že priljubljeni seriji prinaša vse, kar je bilo igralcem všeč pri prejšnjih naslovih, hkrati pa dodaja nekaj novih razburljivih funkcij, s katerimi lahko igralci potopijo svoje zobe v. 

"Na primer, bonusna funkcija Hatchling Mania dejansko vidi Rexa, da se umakne, medtem ko njen zarod vadi lastne lovske sposobnosti. Delujejo kot posamezni premikajoči se Divjaki, manjše različice svoje matere, se ti mladički Rexi premikajo od koluta do koluta in ustvarjajo priložnost za več S seboj lahko prinesejo tudi množitelj!"

About the author
Priya Patel
Priya Patel

Priya Patel, ki izvira iz slikovitih pokrajin Nove Zelandije, je raziskovalni dinamo za poglobljenimi vpogledi OnlineCasinoRank. Njen natančen pristop k podatkom in trendom je spremenil način, kako igralci zaznavajo in krmarijo po pokrajini spletnih igralnic.

Send email
More posts by Priya Patel

Zadnje novice

Revolucija spletnih igralnic: mobilne igre, povečane kvote, izboljšana varnost in 3D animacija
2023-11-24

Revolucija spletnih igralnic: mobilne igre, povečane kvote, izboljšana varnost in 3D animacija

Novice