Play'n GO prinaša nekaj kaotičnih dobitkov v svojem najnovejšem igralnem avtomatu Scroll of Seth

Novice

2023-07-20

Benard Maumo

Skozi zgodovino je bil bog neviht, puščav in nereda priljubljen pod različnimi imeni. Stari Egipčani so ga na primer imenovali Seth. Play'n GO se je odločil prebuditi starodavno božanstvo v Scroll of Seth. Cilj je pridobiti stari zvitek in uporabiti njegovo neverjetno moč spreminjanja česar koli v zlato!

Play'n GO prinaša nekaj kaotičnih dobitkov v svojem najnovejšem igralnem avtomatu Scroll of Seth

Navdušenci nad igralnimi avtomati bodo zavrteli kolute velikosti 5x3, da bodo dobili uspešne kombinacije simbolov na 50 različnih izplačilnih linijah. Ko to storijo, lahko odkrijejo potencialni zvitek Setha, s čimer povečajo verjetnost, da bodo pobrali velikodušne nagrade.

Upoštevajte, da se Sethov zvitek lahko pojavi na tretjem kolutu in sproži, da se zgornji kolut vrti vodoravno z divjadmi. Če se na zgornjem kolutu pojavi simbol Wild, bodo spodnji koluti napolnjeni z Wildi, kar lahko povzroči veliko izplačilo!

Pristanek treh ali več Golden Ankh Scatterjev bo igralce nagradil z določeno količino brezplačni vrtljaji, odvisno od prikazanih simbolov Scatter. Med krogom brezplačnih vrtljajev lahko igralci odklenejo drugo raven bonusa Scroll of Seth. Če se prikaže drugi zvitek Setha, se bo pojavil na vodoravnem kolutu, kar lahko kolutom doda množitelje Wild.

Tema starega Egipta je priljubljena izbira za igralce na najboljše spletne igralnice. Play'n GO je ustvaril široko paleto navdušujočih spletni igralni avtomati s to estetiko, vključno z:

  • Ankh iz Anubisa
  • Serija Knjiga mrtvih
  • Zbirka Wilde

Play'n GO je v zadnjem času izdal igralne avtomate zaporedoma. 13. julija je družba izdala Merlin: Potovanje plamena, ki širi trendovsko sago o Merlinu.

George Olekszy, vodja zadrževanja iger pri Play'n GO, je izjavil:

"Mnogi od nas v Play'n GO poleg igralcev obožujejo temo starega Egipta in to se lahko odraža v našem obsežnem katalogu fantastičnih naslovov v tem žanru. Dodatek k odlični knjižnici iger je Scroll of Seth, samostojni IP, ki oboževalcem zagotovo nudi prijetno in svežo izkušnjo z edinstvenimi lastnostmi. Nenehno smo osredotočeni na zagotavljanje novih igralnih iger za ljubitelje naših najbolj priljubljenih žanrov, pa naj gre za stari Egipt ali nordijsko Mitologija ali znanstvena fantastika. To zahteva inovativne poglede na funkcije in sisteme, kot je dodatni kolut Scroll of Seth, da stvari ostanejo sveže in zanimive."

Zadnje novice

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming
2023-09-14

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming

Novice