Novice

July 15, 2021

Play'n GO ustvarja cirkuško izkušnjo s 3 klovni Monty

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Razvijalec spletnih igralnih avtomatov, Play'n GO, slovi po svojih zabavnih naslovih, kot sta Big Win Cat in Cats and Cash. No, podjetje nadaljuje s tradicijo, potem ko je 13. maja 2021 napovedalo izid rebra-pokanja 3 Clown Monty.

Play'n GO ustvarja cirkuško izkušnjo s 3 klovni Monty

V tej spletni igralniški igri tri srhljive like in njihovo hišno gorilo preženejo, kamorkoli gredo, da bi strašili otroke. Torej, ali ste pripravljeni pozdraviti to skupino s petimi koluti v vašem lokalnem mestu?

Pregled igralnega avtomata 3 Clown Monty

V tej igri, ki se igra na razbitem cirkuškem kombiju, nastopajo Whatda, Shmucky, Bumbo in njihova gorila strašljivega videza. Cirkuška izkušnja se igra na mreži 5x3 z do 10 izplačilnimi linijami.

Poleg treh smeškov in gorile boste prejeli razcapane igralne karte z več brezplačnimi vrtljaji in do 25-kratnim množiteljem. Ne glede na to, kako preprosti so igralni avtomati Play'n GO, morajo igralci dobiti 5, 4 ali 3 ujemajoče se ikone z leve, da sprožijo dobitek.

Medtem so najbolje plačani simboli Whatda, Shmucky in Bumbo. Rdeči klovn izplača največ trojice, kar daje igralcem do 50-krat večji začetni vložek za ujemanje 5, 4 ali 3 simbolov na plačilni liniji. Poleg tega je Gorilla Bite-E Divja in izplača podobno kot rdeči klovn. Kot je bilo pričakovano, razen simbola razpršenega simbola divjad nadomesti druge ikone v zmagovalni kombinaciji.

In seveda, ta spletna igralnica je izdelana s tehnologijo HTML5. Z drugimi besedami, lahko igrate 3 Clown Monty z uporabo najboljše spletne igralnice na mobilni napravi, tablici ali namizju.

3 Bonus funkcije Clown Monty

Kot večina spletnih igralnih avtomatov Play'n GO ima igra do štiri dodatne funkcije. Vključujejo:

Divji množitelj

Kot rečeno, je Wild gorila Bite-E, ki strmi z vrha koluta. Pristanek te funkcije kjer koli na plačilni črti lahko sproži množitelj 25x, 10x, 5x, 4x, 3x ali 2x. V tem primeru se vsak dobitek, ki vključuje Wild, poveča za ustrezni večkratnik. Tako na primer, če dobite 2x in 5x množitelja, dobite skupno 10x množitelja.

Izbira trgovca

Drugi simbol, ki ga nestrpno pričakujete, je ikona razpršenega simbola, ki pristane na katerem koli sosednjem kolutu in nima prave vrednosti. Če položite dva scatterja, aktivirate funkcijo Dealer's Choice, ki ju spremeni v divji scatter. V tem primeru boste bodisi dodali več divjih simbolov ali pa prejeli tretji raztreseni simbol, ki aktivira brezplačne vrtljaje.

Brezplačni vrtljaji

Kot že omenjeno, morate za aktiviranje te funkcije pristati na tri ali več razpršenih iger. The brezplačni vrtljaji povečajte s številom raztresenih točk, ki jih dobite. Če na primer dobite tri razpršene ikone, dobite 5, 7 ali 9 dodatnih vrtljajev. Poleg tega vam pridobitev štirih raztresenih simbolov prinese 7, 9 ali 10 dodatnih vrtljajev. Poleg tega boste prejeli 9, 10 ali 12 bonus vrtljajev, potem ko dobite pet scatterjev.

Monty se vrti

Play'n GO ima v igri še eno vznemirljivo funkcijo – Monty Spins. Še enkrat, le prizemljite dva ali več raztresenih točk, da dobite 4, 5, 6, 7,8 ali 9 vrtljajev Monty. Med sejo Monty Spins se vsi pristajajoči Wildi pretvorijo v lepljive množitelje Wildov. Nato lahko osvojite tri dodatne vrtljaje Monty ali se vrnete na standardne brezplačne vrtljaje.

3 Clown Monty Volatilnost, RTP in največji dobitek

Prvič, volatilnost te spletne igralniške igre je ocenjena z 9/10. Zato pričakujte dolge nize porazov, vendar z več kot povprečnimi zmagami. Poleg tega je RTP precej ugleden in znaša 96,23%. Poleg tega lahko igralci osvojijo do 2.000.000,00 £/€/$ z največjo stavo 100 kovancev.

To je zato, ker je 3 Clown Monty obljubil, da bo vaš začetni vložek pomnožil 20.000x. Kot običajno lahko igralci z omejenim proračunom stavijo že na 0,10 $ ali 10 p/c. Zdaj lahko to poveča vaš bankroll za ogromnih 20.000 $.

3 Klovn Monty Končne misli

Na splošno je 3 Clown Monty oblikovan lepo s preprostim igranjem. Igra namenja več energije množiteljem, ki so prikazani v funkciji osnovne igre in brezplačnih vrtljajev.

Če se vam Lady Luck nasmehne z visokim divjim množiteljem, lahko dobite dobitke do 20.000-krat večje od vašega začetnega vložka. Ne pozabite pa, da je volatilnost igre na visoki strani.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

BetMGM in GameCode skleneta dinamično partnerstvo za revolucijo iGaminga v ZDA
2024-04-15

BetMGM in GameCode skleneta dinamično partnerstvo za revolucijo iGaminga v ZDA

Novice