Play'n GO zagotavlja licenco Connecticut za nadaljevanje širitve v ZDA

Novice

2023-03-03

Benard Maumo

28. februarja 2023 je Play'n GO, vodilni ponudnik programske opreme za spletne igralnice, objavil, da je prejel licenco Connecticut. Ta akreditacija bo zbiralniku vsebin omogočila zagotavljanje širokega nabora vrhunski spletni igralni avtomati ameriški državi.

Play'n GO zagotavlja licenco Connecticut za nadaljevanje širitve v ZDA

Licenca za Connecticut je četrta licenca iGaming za švedskega igralniškega velikana v ZDA. Zadnjih nekaj mesecev je Play'n GO dobil licence za napajanje najboljše spletne igralnice v Michiganu, New Jerseyju in Zahodni Virginiji.

Omeniti velja tudi, da je podjetje med prvimi, ki jim je bila podeljena AGCO (Komisija za alkohol in igre na srečo Ontaria) dovoljenje za dobavo spletnih igralnih avtomatov v Ontariu v Kanadi po lansiranju trga aprila 2022. In s hitro rastočo ekipo v Severni Ameriki je očitno, da Igraj 'n GO pomeni poslovanje na tem trgu.

Zanimivo je, da Play'n GO napoveduje, da bo ikonični igralni avtomat Book of Dead letos med 10 najbolj priljubljenimi igrami v Severni Ameriki. To je kljub temu, da je podjetje šele pred kratkim pridobilo potrebne licence v regiji in deluje z nekaj reguliranimi spletnimi mobilnimi igralnicami v ZDA.

Glasba za ušesa operaterjev

Po besedah Magnusa Olssona, glavnega komercialnega direktorja Play 'n GO, je bila zagotovitev večjega dostopa do ameriškega trga iger na srečo glavna prednostna naloga podjetja, zato z veseljem vključujejo Connecticut v svoja prizadevanja v ZDA.

»Upravljavci spletnih iger na srečo v ZDA vedno bolj iščejo strategije zadrževanja, da bi se izognili dragim nakupom – zlasti na dragih medijskih trgih, kot so trizvezna območja New Jerseyja, New Yorka in Connecticuta. Možnost prenosa iger Play'n GO v Connecticut – najboljša vsebina v industriji za zadrževanje – bo glasba za ušesa operaterjev in njihovih predvajalnikov,« je nadaljeval uradnik.

Zadnje novice

Red Tiger dodaja Megaways Engine NetEntovim Blood Suckers
2023-03-28

Red Tiger dodaja Megaways Engine NetEntovim Blood Suckers

Novice