Novice

July 7, 2021

Play'n GO zaključi uspešen mesec s Court of Hearts

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

29. aprila 2021 Play'n GO je napovedal, da se bodo igralci iger odpravljali na izlet v Wonderland prek video igralnega avtomata Court of Hearts. tole zabavna spletna igralniška igra ima 5 kolutov in 10 izplačilnih linij, ki vam bodo zagotovile, da boste odšli z nečim spodobnim v žepu. Poleg tega obstaja več divjih in brezplačnih vrtljajev, ki povečajo vaše zmagovalne kvote za desetkrat. Za več o tem popolnoma novem video igralnem avtomatu preberite to oceno Court of Hearts do konca.

Play'n GO zaključi uspešen mesec s Court of Hearts

Igranje Court of Hearts

The Court of Hearts je nadaljevanje Rabbit Hole Richesa. Zato pričakujte, da boste srečali like, ki se pojavljajo v romanu Alica v čudežni deželi Lewisa Carrolla. V zgodbi Jack of Hearts sodi zaradi prekrška, ki ga ni storil. Vaša naloga je, da mu pomagate zmagati v sodni bitki in za plačilo dobiti zaklade Čudežne dežele.

Ko se hitro premikate naprej do kolutov, boste naleteli na like, kot so Polh, Gosenica in Češirski maček. Seveda je Kraljica src najbolj donosen simbol, ki izplača 20x, 10x in 5x vaš začetni vložek. Ampak to je le, če jih lahko pristaneš 5, 4 ali 3.

Te nagrade lahko dobite v divjini, ki lahko pristane kjer koli na kolutih in nadomesti vse standardne ikone. In seveda, Court of Hearts je združljiv z mobilnimi napravami in namiznimi računalniki, tako kot drugi spletni igralni avtomati razvijalca.

Bonusne funkcije sodišča srca

Srčno sodišče ima veliko dejavnosti. Tukaj boste prejeli do 6 donosnih bonus funkcij. Vključujejo:

  • Kaskadne zmage – Funkcijo Kaskadne zmage lahko sprožite, ko dosežete zmago v vseh fazah igranja. V tem primeru padejo novi simboli, ki nadomestijo zmagovalne ikone. Zanimivo je, da so možni ponovni zmagi, ki se končajo, če ne pride nobena nova zmagovalna kombinacija.

  • Bonus zajčje luknje – če pristanete na simbol zajčje luknje, se funkcija zajčje luknje samodejno aktivira. Po tem lahko igrate enega od teh modifikatorjev:

  • Polh – pristanek dodatnega dodaja Mega Wild na desko. Divjina se začne pri 2x2 in lahko naraste do 4x3.

  • Cheshire Cat – V tem modifikatorju se Cheshire Cat razširi in napolni celoten pristajalni kolut. V zameno se aktivira kaskada. Kolut, poln divjih znakov, se nato v primeru druge kaskadne zmage premakne na nov položaj.

  • Caterpillar – Caterpillar divji piha dim na mrežo igre in dodaja divje znake med položaji 3 in 7. Posledično boste dobili nov izračun izplačil s popolnoma novimi divjimi znaki.

Brezplačni vrtljaji

Kot je bilo pričakovano, so tukaj na voljo bonusni vrtljaji. Če želite sprožiti to funkcijo, morate pri enem vrtenju pristati 5, 4 ali 3 razpršene. Nagrada je 15x, 10x ali 5x vaš začetni vložek. To je poleg devetih brezplačnih vrtljajev.

Vrhunska kraljica src se med tem spremeni v divjo brezplačni vrtljaji, ki zamenja karkoli na kolutih, razen razpršenih. Če dobite še en scatter, prejmete še eno brezplačno vrtenje. Poleg tega vsaka zmaga v vrstici med brezplačnimi vrtenji poveča množitelj. Ni določene omejitve.

Omejitev stav na sodišče srca, RTP in največji dobitek

Prvič, igralci z omejenim proračunom lahko stavijo le 0,10 $, pri čemer je velikim zapravljavcem dovoljeno staviti največ 100 $. Tudi stopnja RTP (Return to Player) je 96,27 %, kar je dovolj radodarna. Kar se tiče največjega dobitka, Hearts Court pomnoži vaš začetni vložek za 8.500x. Zdaj je to nagrada, ki je ne želite zamuditi!

Končne misli

Play'n GO je nedvomno uspel v tem impresivnem video režu. Zagotavlja solidno igralno izkušnjo, polno zmagovalnega potenciala. V osnovni igri se pogosto pojavi trojka Rabbit Hole Bonus, pri čemer je Polh najbolj donosen.

In pri tem ne pozabimo na funkcijo brezplačnih vrtljajev s svojimi stalnimi množitelji, ki lahko dosežejo do 8.500x vaš začetni vložek. Vse povedano je odličen dodatek k proizvajalčevemu vedno večjemu portfelju video rež.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice