Novice

April 21, 2023

Playson gre na egipčansko potovanje z Giza Nights: Hold and Win

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Playson, vodilni ponudnik spletnih igralnih avtomatov, je napovedal prvenec Giza Nights: Hold and Win. Ta igra se lahko izkaže za odličen dodatek k seriji podjetja Hold and Win, ki je trenutno v trendu na najboljše spletne igralnice na svetu

Playson gre na egipčansko potovanje z Giza Nights: Hold and Win

To je igra, bogata s funkcijami, ki vabi igralce na vznemirljivo ekspedicijo znotraj enega od sedmih čudes sveta, egipčanskih piramid. Med potovanjem bodo igralci prečkali staro mesto Giza, da bi iskali bogastvo. Pustolovščina poteka na 5 kolutih in 3 vrstah z do 25 stavnimi linijami. 

Ena od izstopajočih lastnosti tega popolnoma novega igralnega avtomata je razvijalčev priljubljeni način Bonus Boost, ki prinaša še eno vrnitev. Skrivnostni simbol je še ena vznemirljiva funkcija, ki ponastavi število ponovnih vrtljajev na tri. Ta postopek se bo ponavljal, dokler ne bodo porabljeni vsi ponovni vrtljaji ali dokler simboli bonusa ne bodo zasedli vseh celic na kolutih. Če zberete dovolj bonus ikon, vas lahko nagradijo s 5000-kratnim velikim jackpotom. 

Poleg tega, da igra osrednjo vlogo v bonus igri, se lahko skrivnostni simbol tudi naključno spremeni v simbole Mini, Minor ali Major Jackpot. Med brezplačnimi vrtljaji ali vrtljajem s simbolom Boost se lahko pojavi več simbolov Mystery, ki se odkrijejo drug za drugim. Poleg tega bo funkcija dodatnega bonusa igralcem omogočila odkrivanje novih načinov aktiviranja bonusa Hold and Win.

Kot je bilo pričakovano, Način brezplačnih vrtljajev se bo sprožilo vsakič, ko bodo igralci pristali vsaj tri scatterje kjer koli na kolutih. Igralci prejmejo osem bonus vrtljajev za tri razpršene simbole in dodatnih osem, ko zberejo tri raztresene simbole v bonus krogih.

Tamas Kusztos, glavni komercialni direktor Playsona, je komentiral igro: "Giza Nights: Hold and Win je odličen dodatek k naši knjižnici, ki dodaja privlačnost Gize naši seriji iger z egipčansko tematiko. Mehanika Hold and Win je najljubši igralec in z vgrajeno funkcijo Boost se bodo zagotovo zabavali, ko bodo raziskovali našo ponudbo igranja po meri."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord
2024-03-23

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord

Novice