Novice

May 20, 2021

Po nedavni objavi PayPal se bo iger na srečo povečal

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Selitev digitalnih plačil se še naprej razvija. Tokrat je luč ugledal PayPal in se odločil, da bo lansiral svojo denarnico za kriptovalute, namenjeno ameriškim trgovcem in strankam. Glede na sporočilo za javnost iz oktobra 2020 se je PayPal odločil za to pot, potem ko je opazil naraščajoče zanimanje svojih potrošnikov in centralnih bank za digitalne kovance.

Po nedavni objavi PayPal se bo iger na srečo povečal

Kako pa bo odločitev vplivala na Bitcoin igre na srečo in na igralniško industrijo na splošno?

Splošni sprejem brez pogojev

Kot je bilo pričakovano, bo imela najnovejša poteza PayPal precejšen učinek na svet iger na srečo. Trenutno večina spletnih igralnic omogoča igralcem, da nakažejo bitcoin in druge digitalne valute na svoje igralniške račune. Sam PayPal se ponaša z več kot 360 milijoni strank po vsem svetu, pri čemer se pričakuje, da se bo število še povečalo. Še bolje, PayPal je standardna metoda pologa in dviga v teh igralnicah.

Vendar pa mora biti strankin račun PayPal tisti za nakup digitalnega kovanca, ki ga nameravajo uporabiti, pravi izvršni direktor in predsednik PayPal Dan Schulman. Dejal je, da bo to podjetju pomagalo razumeti vse transakcije s kriptovalutami in opraviti popoln KYC (Know Your Customer).

Prav tako velja zapomniti, da bo ob nakupu bitcoina s PayPal plačilo obdelano v fiat valutah. Zato nimate nobene roke pri kripto transakcijah. Toda na splošno je zadnja poteza dobrodošel dodatek za globalne uporabnike bitcoinov.

Prednosti PayPal Crypto Wallet za igralce spletnih igralnic

Čeprav druge možnosti e-denarnice, kot je Revolut, že ponujajo podporo za kriptovalute, večina spletnih mest za igre na srečo široko sprejema PayPal. Zdaj to pomeni, da bodo igralci bitcoinov imeli velike koristi. Spodaj je kratka razčlenitev:

Super hitre transakcije

Kot morda že veste, oboje Bitcoin in PayPal ponujata skoraj takojšnje transakcije. Z drugimi besedami, nakazila v bitcoinih na vaš kripto igralniški račun bodo hitra in učinkovita. Pomembno si je tudi zapomniti, da so plačila z bitcoini neposredna brez posrednikov, kot so banke in organi. Zaradi tega je celotna ideja transakcij PayPal-Bitcoin varna, anonimna in hitra.

Bitcoin igre na srečo bodo cenejše

Shulman je med sporočilom za javnost potrdil, da bo nakup kriptovalute na PayPal cenejši in hitrejši, zahvaljujoč manj posrednikom. Zdaj to ne more biti dlje od resnice, glede na to, da se PayPal trenutno ponaša z eno najbolj dostopnih transakcijskih stopenj za spletne trgovce. Še bolje, transakcije z bitcoini so brez tistih nepotrebnih davkov in dajatev, ki lahko negativno vplivajo na vaš skupni dobitek.

Dodatne možnosti iger na srečo

Zdaj je ta precej očitna. Po uvedbi denarnice za kriptovalute PayPal boste verjetno videli več spletnih igralnic. Za razliko od prej, ko je bilo bitcoin igralnic malo in široko, lahko zdaj uporabite BTC za stave v kateri koli igralnici PayPal. Toda kot je bilo že rečeno, ne boste neposredno igrali in zmagovali z uporabo Bitcoina ali katere koli druge kriptovalute, ki jo podpira PayPal.

Povečana vrednost Bitcoin

Trenutno je en sam Bitcoin enakovreden 58.493,40 $. Torej v bistvu tisti, ki so že vlagali v Bitcoin, žanjejo veliko. Za igralce to pomeni, da so bonusi in promocije zdaj bolj dragoceni.

Normalizirajte transakcije s kriptovalutami

Podjetja in posamezniki se že nekaj časa obotavljajo pri sprejemanju transakcij s kriptovalutami. Toda po uvedbi PayPalove kripto podpore boste verjetno videli, da bo temu sledilo več e-denarnic. Čeprav je odločitev PayPala morda zmedena, se pričakuje, da bo postavila prednost glede tega, kako ljudje gledajo na digitalne kovance.

Zaključek

PayPal je s to potezo nedvomno hitro premagal svoje tekmece. Nova kripto denarnica bo podjetju pomagala pritegniti več strank, ki so bile že prej previdne pri plačilih s kriptovalutami. Kar zadeva Bitcoin igralce, nič ne more biti bolj priročno kot super hitre transakcije, ki jih ponuja PayPal.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord
2024-03-23

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord

Novice