Novice

May 26, 2023

PokerStars širi evropski odtis z Red Rake Gaming Deal

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Red Rake Gaming, vodilni razvijalec inovativnih spletne igralniške igre, je podpisal pogodbo s PokerStars, regulirano spletno igralnico na več evropskih trgih. Po pogodbi bo PokerStars dostopal do knjižnice igralnih avtomatov Red Rake Gaming, ki odlično deluje v Veliki Britaniji, Italiji, Španiji in Romuniji.

PokerStars širi evropski odtis z Red Rake Gaming Deal

Najprej bo dobaviteljeva Super serija iger, ki so bile zelo uspešne in so dosegle vrhove svetovnih lestvic, zahvaljujoč vznemirljivi mehaniki v igri in številnim bonus funkcijam za nagrajevanje. Red Rake GamingŽanr "1 milijon načinov za zmago" prav tako hitro postaja priljubljen na reguliranih trgih kot alternativa motorju Megaways podjetja Big Time Gaming. 

To novo sodelovanje je del cilja Red Rake Gaming zagotoviti najboljšo vsebino za igralce na reguliranih trgih. Prav tako dokazuje veliko povpraševanje igralcev po vsem svetu po intenzivnih, akcijskih igrah, ki jih Red Rake Gaming mojster proizvaja. 

Nick Barr, generalni direktor Red Rake Gaming Malta, je bil po podpisu pogodbe navdušen nad sodelovanjem in je izjavil:

"Veseli nas, da lahko sodelujemo z enim največjih in najprestižnejših operaterjev v panogi, in se zelo veselimo, da bomo igralcem PokerStars ponudili našo široko paleto priljubljenih naslovov. To sodelovanje krepi stalno zagotavljanje visokokakovostnih in privlačnih vsebin Red Rake Gaming po vsem svetu. industriji."

Ta sporazum je eden od mnogih, ki jih je podpisal Red Rake Gaming regulirana spletna mesta spletnih igralnic nedavno po Evropi. V začetku tega meseca je podjetje podpisalo pogodbo s Starcasinom, eno največjih kopenskih in spletnih igralniških znamk v Belgiji. Pred tem, aprila, Red Rake Gaming je sklenil pogodbo z GAN, upravljavec več družbenih igralniških mest v Združenih državah. 

Bogastvo Gold Rush je tukaj!

V drugih novicah Red Rake Gaming, dobavitelj vrhunskih igralniških vsebin je napovedal popolnoma nov igralni avtomat Gold Rush Riches. To je video avtomat 6x5 z do šestimi neverjetnimi funkcijami, ki vam omogočajo, da pomnožite svoje dobitke. 

Ena najbolj vznemirljivih funkcij igre je merilnik dinamita, ki se postopoma polni, ko igralci pristanejo na simbolih, kot so kaktus, voz, dinamit, svetilka, ponev in rudar. Ko je merilnik napolnjen, bosta množitelj in simbol naključno izžrebana, kar poveča vaš potencial za izplačilo. 

Druga vznemirljiva lastnost je način brezplačnih vrtljajev, ki se aktivira po polnjenju Miner Meter. Med bonus igro se stranski merilnik še naprej polni, ko se pojavi simbol rudarja.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice