Poljske spletne igralnice: internetne igre na srečo na Poljskem

Novice

2021-07-05

Eddy Cheung

V Poljska, ljudje rečejo "powodzenia", ko želijo drugi osebi zaželeti srečo. Ni presenetljivo, da je to fraza, ki se pogosto uporablja, glede na priljubljenost iger na srečo v fizičnih in spletnih igralnicah v državi. Zlasti spletne igre na srečo so privlačne iz več razlogov.

Poljske spletne igralnice: internetne igre na srečo na Poljskem

Za eno stvar, spletne igralnice so enostavno dostopne doma ali na mobilnih napravah ko je eden na poti. Poleg tega možnost igranja več iger hkrati naredi igranje bolj razburljivo. Zaradi tega so spletne igre na srečo na poti rasti v mnogih državah, vključno s Poljsko.

Pregled zgodovine iger na srečo na Poljskem

Igre na srečo imajo dolgo in zgodbo preteklost, ki izvira iz paleolitika, veliko pred pisano zgodovino. Na Poljskem igre na srečo niso tako stare, zanimiva pa je tudi njihova zgodovina. V 18. stoletju so se igrale loterijske igre, a šele v 20. stoletju se je odprla prva igralnica na Poljskem v obmorskem mestu Sopot na severu. V Krakovu in Varšavi se je odprlo več drugih igralnic, vendar so se vse zaprle po drugi svetovni vojni zaradi žrtev ruske Rdeče armade.

Poljska je leta 1955 začela svojo nacionalno loteriji Totalizator Sportowy. Toda šele leta 1989 je imela država svojo prvo sodobno igralnico, ki so jo odprli Casinos Poland. Poljski zakoni o igrah na srečo so bili v devetdesetih letih precej ohlapni, kar je povzročilo, da je na lokalno igralniško sceno vstopilo presežek tujih operaterjev.

Vse se je spremenilo leta 2009, ko so razkritja korupcije v industriji spletnih iger na srečo spodbudila sprejetje zakona o igrah na srečo. Po tem zakonu so bile vse oblike spletnih iger na srečo, razen športnih stav in loterij, razglašene za nezakonite.

Zakon o spletnih igrah na srečo na Poljskem

Čeprav so igre na srečo na Poljskem zakonite, postane nekoliko bolj zapleteno, ko gre za zakone, ki urejajo spletne igre na srečo. Spletne igralnice brez licence poljske vlade blokirajo ponudniki internetnih storitev (ISP); dejansko je bilo v državi prepovedanih več kot 8.000 igralniških mest.

Vendar pa je skoraj dvakrat več spletnih igralnic na morju, ki sprejemajo igralce iz Poljske. Pravzaprav strokovnjaki iz industrije iger na srečo ocenjujejo, da tuje spletne igralnice predstavljajo približno 60 % celotnega poljskega trga iger na srečo. Poleg tega nekatera spletna mesta za igre na srečo zaobidejo prepoved nelicenciranih spletnih igralnic s pridobitvijo licence za športne stave, ki je na Poljskem zakonita.

Priljubljena spletna mesta za igre na srečo na Poljskem

Številna zakonita spletna mesta za stave na Poljskem, kot sta STS in forBET, se v veliki meri osredotočajo na športne stave in stave s fiksnimi kvotami. Totolotek, ki ga upravlja subjekt v državni lasti, je eno največjih spletnih mest za igre na srečo; vendar je njegov poudarek na loto igrah.

Na srečo obstaja široka paleta izbire, ko gre za tuje spletne igralnice, ki sprejemajo poljske igralce. Nekatere izmed najbolj priljubljenih so naslednje:

  • PlayMillion – ta spletna igralnica, ki jo upravlja SkillonNet, je bila predstavljena leta 2012 in ponuja video igralne avtomate, rulete, namizne igre, blackjack in video poker. Vse njihove igre, vključno z igralnico v živo, so dostopne na mobilnih napravah.

  • PlayGrand – Poleg a širok izbor spletnih igralniških iger, PlayGrand pritegne veliko igralcev na srečo zaradi svojih izdatnih bonusov in promocij. Igralnica, ustanovljena leta 2012, je sestrsko mesto za SpinStation, Temple Nile in Spinrider.

  • Brez bonusa – Za razliko od večine drugih spletnih igralnic, No Bonus ne ponuja bonusov za depozit. Namesto tega zagotavlja delno vračilo denarja, ki ga igralci izgubijo na svoje stave. No Bonus je del družine igralnic L&L Europe Ltd., ki uživa sloves preprostosti, neposrednosti in raznolikosti iger.

Zadnje novice

Najboljša dejstva o igrah na srečo, ki vas bodo presenetila
2023-03-21

Najboljša dejstva o igrah na srečo, ki vas bodo presenetila

Novice