Pragmatična igra odleti v vesolje v igri Rocket Blast Megaways

Novice

2023-08-03

Benard Maumo

Pragmatic Play, vrhunski ustvarjalec inovativnih spletnih igralnih avtomatov, je povabil igralce, da izkusijo potovanje v onstranstvo z Rocket Blast Megaways. Ta igralni avtomat z vesoljsko tematiko združuje čudovito mešanico nezemljanov, draguljev in drugih simbolov na šestih nenehno spreminjajočih se kolutih.

Pragmatična igra odleti v vesolje v igri Rocket Blast Megaways

Igralci lahko prejmejo izplačilo, potem ko na sosednjih kolutih poravnajo simbole od leve proti desni. Ti simboli lahko izplačajo karkoli med 0,1x do 20x vložkom. Divji simboli lahko pristanejo tudi na kolutih od dva do šest, pri čemer nadomestijo vse simbole razen simbola Scatter in povečajo verjetnost znatnega dobitka na najboljše spletne igralnice.

Medtem se priljubljena funkcija padanja vrača v Rocket Blast Megaways. Ta funkcija izbriše vse uspešne kombinacije na kolutih, preden jih nadomesti z novimi simboli, ki padejo od zgoraj. Premetavanje se nadaljuje, dokler ni več dobitkov, pri čemer igralec prejme skupne dobitke med vrtenjem.

to spletni igralni avtomat ponuja tudi funkcijo rakete, ki spremeni vse simbole pod seboj v divjine, potem ko se naključno pojavijo na kolutih. Ti Wildi so nato po vsakem vrtenju potisnjeni za eno mesto navzdol, kar ustvarja izjemne možnosti za velike zmage.

Če pristanete vsaj štirje Scatterji na kateri koli vrtljaj, se bo aktiviral funkcija brezplačnih vrtljajev, kar igralcem omogoča najmanj 10 vrtljajev. Upoštevajte, da lahko igralci igrajo svoje brezplačne vrtljaje za nekaj fantastičnih nagrad ali jih vzamejo pred začetkom kroga, z možnostjo pridobitve dodatnih pet.

Rocket Blast Megaways je vsekakor odličen dodatek k katalogu Pragmatic Play s 300+ igralniške igre. Igra sledi drugim nedavnim velikim uspešnicam, vključno z:

Irina Cornides, COO pri Pragmatična igra, objavljeno med predstavitvijo:

"Z Rocket Blast Megaways smo vztrajni na naši poti meteorskega vzpona. Naš najnovejši igralni avtomat vabi igralce na nezemeljsko pustolovščino z akcijskim igranjem in nagradnimi bonusi. Ker je Megaways vedno priljubljen med igralci, smo dopolnil z drugimi vznemirljivimi funkcijami, kot je simbol rakete, ki lahko igralcem prinese še večji potencial zmage, tako da zmage razstreli v nove galaksije z dodanimi divjinami!"

Zadnje novice

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming
2023-09-14

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming

Novice