Novice

April 2, 2024

Pragmatic Play lansira ligo blackjack: potopite se v ekstravaganco nagradnega sklada v vrednosti 1.000.000 €

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Ključni zaključki:

  • Pragmatic Play's Blackjack League: Nov, vznemirljiv mesečni dogodek v obliki igralnice v živo, ki ponuja neverjetnih 1.000.000 € nagradnega sklada.
  • Dnevne denarne nagrade: Dnevno lahko zmaga do 500 igralcev, pri čemer najvišja dnevna nagrada doseže 10.000 €.
  • Vključno igranje: Vsebuje tri stopnje nagradnih skladov na zlatih, srebrnih in bronastih turnirjih, namenjenih številnim navdušencem nad blackjackom.

Pragmatic Play, elektrarna na področju spletne igralniške zabave, je pravkar dvignila vložek z uvedbo težko pričakovane Blackjack lige. Ta inovativni dogodek naj bi potekal vsak mesec in že zbuja valove med ljubitelji blackjacka po vsem svetu. Evo, zakaj to ni le še en dodatek k igralniški sceni v živo, temveč sprememba igre, ki obrača pozornost.

Pragmatic Play lansira ligo blackjack: potopite se v ekstravaganco nagradnega sklada v vrednosti 1.000.000 €

Začenja se nova doba blackjacka

Liga Blackjack se je začela v ponedeljek, 1. aprila, in naj bi vznemirjenje trajalo do 30. junija 2024. Pri dogodku ne gre le za vznemirjenje tekmovanja; gre tudi za znatne ponujene nagrade. Ker je Pragmatic Play plačal račun za nagradni sklad 1.000.000 €, vložki še nikoli niso bili višji.

Vsak dan bo 500 srečnih igralcev prejelo delček nagradne pogače, najboljši zmagovalec dneva pa bo dobil dobrih 10.000 €. A to še ni vse. Liga je sestavljena iz treh stopenj nagradnih skladov: zlato (15.000 €), srebro (7.000 €) in bron (3.000 €), ki si jih razdeli 49, 200 oziroma 250 igralcev. Ta večstopenjski pristop zagotavlja, da več igralcev okusi zmago, zaradi česar je vsaka igra zanimiva izkušnja.

Točke, nagrade in zasebni turnirji

Uspeh v Blackjack ligi se meri v točkah, ki se dodelijo za zaporedne zmage na različnih nivojih. A navdušenje se tu ne konča. Pragmatic Play je uvedel poseben preobrat za igralce zasebnih turnirjev. Pri nas najdaljši zmagoviti niz ne prinese le slave; prinaša tudi zajetno nagrado.

Irina Cornides, glavna operativna direktorica pri Pragmatic Play, je izrazila svoje navdušenje nad ligo in opozorila na njen potencial, da potegne igralce globlje v svet Pragmatic Play igralniških ponudb v živo. Pri tej potezi ne gre le za izboljšanje igralne izkušnje; gre za utrditev položaja Pragmatic Play kot vodilnega dobavitelja in obogatitev njegovega partnerstva z operaterji.

Knjižnica zadetkov in visokih stav

Portfelj igralnic v živo Pragmatic Play ni nič drugega kot impresiven, saj se ponaša z različnimi igrami, zasnovanimi za vsak okus. Od visokooktanskega Speed ​​Blackjacka do ekskluzivnega Privé Lounge Blackjacka, za vsakogar se najde nekaj. Najnovejši dodatek, Blackjack X, še utrjuje zavezanost Pragmatic Play zagotavljanju vrhunske zabave.

Zavijanje

Pragmatic Play s svojo Blackjack League ne ponuja le igre; prinaša izkušnjo. Popolna mešanica tekmovalnega duha, znatnih nagrad in neprimerljive raznolikosti iger je ta liga pripravljena, da postane temelj pokrajine igralnic v živo. Ne glede na to, ali ste izkušen igralec blackjacka ali samo iščete svojo naslednjo veliko zmago, Blackjack League je tisto, kar boste želeli biti.

Avtor slike: Pragmatic Play

(Prvič poročal: Pragmatic Play, april 2023)

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice