Novice

April 13, 2023

Pragmatic Play razširi franšizo Big Bass z novim obrokom

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Ikonični igralni avtomati 'Big Bass' so prinesli Pragmatična igra izjemen uspeh, saj je Big Bass Bonanza priljubljen na najboljše spletne igralnice. Pred kratkim je ugledni dobavitelj vsebine objavil, da bo vrgel svoje mreže nazaj v vode, da bi ujel več rib z Big Bass Hold & Spinner. Ta igra uvaja nove elemente, hkrati pa ohranja izvirne značilnosti, ki so naredile serijo znano.

Pragmatic Play razširi franšizo Big Bass z novim obrokom

Igrano v formaciji 5x3, Big Bass Hold & Spinner ponuja sproščeno vzdušje in veselo glasbeno partituro. Kot je bilo pričakovano, se legendarni lik ribiča vrača, da bi igralce spremljal pri njihovi misiji lovljenja velikih nagrad. 

Kljub temu lahko igralci prejmejo 10, 15 ali 20 bonus vrtljajev, ko se prikažejo 3, 4 ali 5 razpršenih simbolov. Med brezplačni vrtljaji, se lahko ribič pojavi in zbere poljubne ikone ribjega denarja za igralce. Funkcija bazezooka se bo aktivirala, če ni nobene ikone ribjega denarja, ki bo naključno dodala ribje simbole na kolute. Ne pozabite, da sta ponovni sprožilec in povečan množitelj mogoča, če v bonus rundah vidite štiri od teh ribičev. 

Igralci lahko aktivirajo tudi bonus funkcijo Hold & Spinner, če se med osnovno igro pojavijo trije kovanci. Nato bodo vsi simboli, ki sprožijo kovance, zapustili prizorišče, preden bodo odobreni štirje ponovni vrtljaji. Poleg tega lahko igralci zbirajo diamante z večjo vrednostjo za takojšnje denarne dobitke. 

Irina Cornides, glavna operativna direktorica Pragmatic Play, je komentirala novico, da je Big Bass Hold & Spinner razširitev priznanih igralnih avtomatov Big Bass podjetja s funkcijami, kot so ponovni sprožilci, ribiške divjine in množitelji za odlične nagrade. Cornides je dodal, da je največji dobitek 10.000x, zaradi česar je ta igralni avtomat eden najbolj radodarnih naslovov v zbirki Big Bass Bonanza in bo zagotovo ostal priljubljen med igralci.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord
2024-03-23

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord

Novice