Novice

September 28, 2023

Pripravite se na zabavni dogodek na Hot Chilli Festu, ki ga gosti Stakelogic

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Stakelogic, dobavitelj inovativnih spletnih igralnih avtomatov s sedežem na Malti, je objavil svoj najnovejši naslov, Hot Chilli Fest. V tej igri razvijalec vabi igralce, da se pripravijo na eksplozijo in vzamejo svoje marake za nočno zabavo.

Pripravite se na zabavni dogodek na Hot Chilli Festu, ki ga gosti Stakelogic

A to ni karkoli drugega nočnega druženja. Igralci bodo videli, da se Wilds prosto sprehajajo po igralni plošči, na kateri so ogromne nagrade. Ta igra ima možnost, da nekdo osvoji kar 5000-kratnik svojega vložka.

Ker se zabava nadaljuje pri vašem najljubšem spletni casino, bodite pozorni na simbol bonusa za čili. Če tri od njih pristanete kjer koli na kolutih, vas bodo nagradili z osmimi brezplačnimi vrtljaji, da resnično pogrejete to zabavo.

Preden igralci začnejo Bonus brezplačnih vrtljajev, lahko igrajo na srečo in povečajo svoje vrtljaje do štirikrat. Ta funkcija Gamble wheel jim omogoča, da zavrtijo do štiri kolesa, da dosežejo največ 24 vrtljajev.

Navdušenje se poveča, ko se med vrtljaji na kolutih pojavijo Roaming Wilds. Vsak Wild, ki se pojavi, razkrije množitelj od 2x do 5x, ki se uporabi za vse zmagovalne kombinacije z Wildom. Wilds tudi ne ostanejo na enem mestu, ampak se premikajo po kolutih pri vsakem vrtljaju do konca krogov brezplačnih vrtljajev.

Poleg tega je razvijalec programske opreme pravi, da se slavje nadaljuje, ko igralci v krogu brezplačnih vrtljajev zberejo tri ali več bonus ikon. Če se to zgodi, vas bo igra nagradila s petimi dodatnimi vrtljaji, medtem ko bo množitelje nadgradila za enega do največ 5x.

Na Hot Chilli Festu, Stakelogic vključil svoj najuspešnejši Spin to Win Progressive Jackpot. Ko se aktivira med osnovno igro, bo igralce prepeljal v studio v živo. Tam bodo zavrteli eno od dveh denarnih koles, da bi dobili neverjetne nagrade, pri čemer je glavni dobitek Grand Jackpot.

Hot Chilli Fest je omembe vreden dodatek k hitro rastoči ponudbi podjetja igralniške igre. Pred to izdajo je Stakelogic napovedal ekskluzivno lansiranje Super8Wild pri Unibetu. V začetku meseca je podjetje igralce povabilo v boksarski ring, da bi se pomerili z Kenguru kralj.

Jose Simon Kadala, vodja računa pri Stakelogicu, je komentiral:

"Upamo, da vam bodo všeč vaši igralni avtomati z malo začimbe, saj Hot Chilli Fest zagotovo dvigne vročino s svojimi vznemirljivimi dodatnimi funkcijami in potencialom za zmago. Hot Chilli Fest je odličen dodatek k našemu portfelju s svojim barvitim dizajnom, čudaškimi bonusi in energična predstavitev, ki resnično pomaga, da izstopa in pritegne pozornost. Komaj čakamo, da se igralci prevzamejo v razpoloženju zabave in začnejo igrati."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo
2024-05-03

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo

Novice