Novice

September 21, 2023

Raziščite tropsko zatočišče v Habanero's Bikini Island Deluxe

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Habanero, vrhunski dobavitelj igralnih avtomatov in namiznih iger, ohranja poletno vzdušje z lansiranjem Bikini Island Deluxe. Družba pravi, da se igra igra na standardni plošči 5x3 in je posodobljena različica najbolj zmogljivega otoka Bikini. Igralce popelje na razkošno potovanje, kjer se lahko združijo z nekaterimi znanimi liki in osvojijo izplačilo.

Raziščite tropsko zatočišče v Habanero's Bikini Island Deluxe

Igralci lahko pristanejo na vsaj treh simbolih s temo plaže na 178 stavnih načinih igralnega avtomata, da osvojijo izplačilo. To pomeni, da morajo simboli pristati na sosednjih kolutih, da dobijo izplačilo. Nekateri znani simboli vključujejo morsko zvezdo, odbojkarsko žogo, hišo za zabave itd.

The  razvijalec programske opreme pravi, da lahko trije čudoviti divji simboli pristanejo na katerem koli srednjem kolutu in prinesejo vroče zmage. Nadomestijo druge simbole na plošči, ko se pojavijo, in povečajo možnost oblikovanja zmagovalnih kombinacij. Poleg tega so ti simboli opremljeni z množitelji do 4x.

Habanero dodatno poveča vročino tako, da igralce nagrajuje z izplačilom, ki doseže 64x, ko se v istem vrtljaju pojavi več Wildov.

Medtem so igralci na najboljše spletne igralnice lahko prejmejo 20 brezplačnih vrtljajev, ko dobijo vsaj tri raztresene simbole Tropical Island. Če se to zgodi, jih bo igralniška igra teleportirala na zasebni otok, kjer lahko sodelujejo pri bonusnih vrtljajih.

Med bonus brezplačnih vrtljajev, se lahko vsak simbol spremeni v ikono visoke vrednosti. To se lahko združi z divjimi multiplikatorji za zagotavljanje ogromnih nagrad in doseganje najvišjega potenciala izplačila v igri, ki je 8.500-krat večji od vložka.

Bikini Island Deluxe je najnovejši dodatek Habanerojevemu izboru visokokakovostnih spletnih igralniških iger. Igra sledi nedavnim zgodbam o uspehu Atomske mucke in Čarovnice Tome. Razvijalec je znan po tem, da vsak mesec izda dva kakovostna naslova.

Toni Karapetrov, vodja korporativnega komuniciranja pri Habanero, je komentiral novo izdajo z besedami:

"Habanero z navdušenjem razkriva naše žgoče vroče nadaljevanje, Bikini Island Deluxe, kjer lahko igralci pocrkljajo po svoji poti do bogastev rajskih otokov. Igralni avtomat z množiteljem divjine in donosnim največjim dobitkom 8.500x je dokaz moči našega vrhunskega matematika, ki se popolnoma zlije z očarljivo temo, da zagotovi neprimerljivo igralsko izkušnjo."

About the author
Priya Patel
Priya Patel

Priya Patel, ki izvira iz slikovitih pokrajin Nove Zelandije, je raziskovalni dinamo za poglobljenimi vpogledi OnlineCasinoRank. Njen natančen pristop k podatkom in trendom je spremenil način, kako igralci zaznavajo in krmarijo po pokrajini spletnih igralnic.

Send email
More posts by Priya Patel

Zadnje novice

Revolucija spletnih igralnic: mobilne igre, povečane kvote, izboljšana varnost in 3D animacija
2023-11-24

Revolucija spletnih igralnic: mobilne igre, povečane kvote, izboljšana varnost in 3D animacija

Novice