Novice

March 26, 2022

Razlogi za izogibanje igranju iger na srečo na spletu ali brez povezave zvečer

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Ali obstaja popoln čas za spletne igre na srečo ali brez povezave v igralnicah? Čeprav ni posebnega časa za igre na srečo, večina igralcev raje te električne večerne seje. Toda verjemite, obstaja dovolj razlogov, da se med temi polnimi sejami izogibate obisku igralnice. Ne, to ne pomeni, da ste pred vrati igralnice točno ob 7. uri zjutraj. Namesto tega gre za obisk igralnice v tistih nenavadnih urah, ko je verjetno, da bodo stvari tekle po vaši poti. Spodaj so dejstva!

Razlogi za izogibanje igranju iger na srečo na spletu ali brez povezave zvečer

Izognite se množici

Socialni tipi se glede tega ne bodo strinjali. A dejstvo ostaja, da imajo množične stave več pomanjkljivosti. Prvič, nekadilci se bodo izogibali tem ogromnim oblakom dima in drugim neetičnim vedenjem v igralnici. Kopenske igralnice so pogosto polne kadilcev in alkoholikov, kar je lahko vznemirljivo. Tudi Covid-19 je vedno meter stran. 

Po drugi strani pa igranje med konicami na spletna igralnica lahko vpliva na hitrost igranja. To še posebej velja med igranjem v živo, ko je na tisoče igralcev zasedeno s pretakanjem iste igre iz studiev v živo. Toda takšni pojavi so redki pri zaupanja vredne spletne igralnice razen če je vaša internetna hitrost počasna. Toda kljub temu se splača igrati, ko je promet na spletnem mestu manjši.

Preprosto poiščite odprte mize in turnirje

Ta izgovor se nanaša tako na spletno kot brez povezave. Splošno znano je, da so igralnice zvečer običajno do vrha polne. In če si igranje v zanesljivi spletni igralnici, je iskanje odprtega igralnega avtomata ali mize za poker lahko izziv v teh urah. Seveda je to lahko zelo frustrirajuće. 

Toda obisk igralnice opoldne ali drugih nenavadnih urah odpravi težave pri iskanju odprte mize za blackjack ali igralnega avtomata. Ne samo to, nekatere spletne igralnice izvajajo Sit and Go turnirje, kjer se akcija začne po zapolnitvi vseh mest. Igralcem je v takih scenarijih težko rezervirati sedež med konicami. Zato uživajte v največji prilagodljivosti z igranjem zgodaj v dnevu.

Igrajte z ostrim občutkom

Ali ste vedeli, da so vaši možgani najbolj ostri v jutranjih urah? No, boljše odločitve lahko sprejemate zgodaj čez dan kot pozno zvečer, ko je vaš telesni sistem izrabljen. Na žalost večina igralcev obišče igralnico pozno v dnevu, da si privošči nekaj pijače in se sprosti po dolgem dnevu. V zameno jih to samo izropa v izgube.

Vendar se vam ni treba odpeljati v igralnico takoj, ko se zjutraj zbudite. Običajno boste najboljši od 10.00 do 11.00. Zato izkoristite ta trenutek in naredite bolj informirane igralniške stave. Če delaš v nočnih izmenah, bolje bo.

Sprostite dovolj časa

Dovolj počitka je ključnega pomena za vaš uspeh v življenju. Zaradi tega zgodnje igre na srečo sprostijo preostanek dneva za druge konstruktivne dejavnosti. Na primer, lahko ujamete večerni dremež ali celo greste v telovadnico, da postanete fit. Prav tako vam omogoča, da poberete svojega partnerja iz službe ali otroke iz šole, kar vodi v bolj zdrave odnose.

Poleg tega vam igranje zgodaj v dnevu omogoča načrtovanje dejavnosti za naslednji dan brez kakršnega koli pritiska. Večina večernih igralcev se pogosto znajde v stavah do pozne noči. Ne samo to, nekateri igralci pijejo omamljenost, zaradi česar so njihova jutra počasna. In tega si ne želiš, kajne?

Uživajte v boljšem spanju

To je kot nadaljevanje zgornje točke. Igranje v igralnici zvečer vas lahko izpostavi prevelikemu pitju, kar vpliva na vaš spanec. Poleg tega so večerne seje lahko električne in se zavlečejo v pozno noč.

Tudi igralci spletnih igralnic niso varni. Večer je, ko je večina igralcev v živo aktivnih v sobi. Poleg tega, da vodi do dolgotrajnih sej, vas to izpostavi preveč modri svetlobi. In po mnenju znanstvenikov modra svetloba iz vašega računalnika ali telefona znatno zavira izločanje melatonina. To je hormon, ki uravnava vaše vzorce spanja.

Uživajte v hitri in boljši storitvi

Kakovost podpore strankam igra ključno vlogo pri izbiri spletne igralnice za igranje. Igralnice bi pogosto potrebovale dneve, da odgovorijo na preprosta vprašanja o bonus kodah, registraciji, preverjanjih, plačilih itd.

Da bi se izognili takšnim frustracijam, je pametno, da se obrnete na podporo, ko večina igralcev ni več. Iz tega razloga igrajte samo v zaupanja vrednih spletnih igralnicah s podporo v živo 24 ur na dan. Še vedno niste prepričani? Poskusite stopiti v stik s podporo prek klepeta v živo med največjimi urami iger? Verjetno boste deseti v vrsti!

Čas za spremembo!

Glej, odlična ideja je staviti opoldne ali zgodaj zjutraj. V teh urah se boste igrali, medtem ko se boste počutili bolj sveže in ostre. Prav tako lahko prideta prav gladko igranje in hitra podpora. Upoštevajte pa, da boste žrtvovali družbeni vidik igre. Toda kdo mora stopiti v igralnico, ko so spletne igralnice polne povsod?

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice