Razlogi za sprejetje iger na srečo s kriptovalutami v letu 2021

Novice

2021-01-30

Igre na srečo kovanci uživajo hitro naraščajočo priljubljenost po vsem svetu. Danes lahko igralci na srečo uporabljajo kriptovalute za financiranje in dvig denarja od večine spletna igralnica račune brez težav. Če pa niste tehnik, vam bo morda odpuščeno, ker o tej najsodobnejši tehnologiji veste zelo malo. Zato se ne zataknite pri teh nezanesljivih igralnicah načini plačila in začnite igrati z digitalnimi kovanci leta 2021 naprej.

Razlogi za sprejetje iger na srečo s kriptovalutami v letu 2021

Zgodovina iger na srečo s kriptovalutami

Najprej, kaj je kriptovaluta? To je digitalno sredstvo, ki deluje kot način menjave, tako kot fiat valuta. Vendar se zapisi o lastništvu kriptovalute shranijo v knjigo v računalniški bazi podatkov. Ideja o plačilu s kriptovalutami se je prvič porodila leta 1983, ko je David Chaum, ameriški kriptograf, uvedel ecash, ki se je kasneje leta 1995 spremenil v Digicash.

Leta 2009 pa je prvi decentraliziran digitalni kovanec poklical Bitcoin (BTC). Bitcoin je trenutno najpogostejši in najdragocenejši digitalni kovanec. To je privedlo do pojava drugih kovancev kriptovalut, kot so Litecoin, Namecoin, Dogecoin, Peercoin itd. Danes so stave na kriptovalute zelo na voljo na večini spletnih mest za igre na srečo, čeprav je razpoložljivost lahko odvisna od jurisdikcije igralca.

Prednosti iger na srečo s kriptovalutami

Spodaj je nekaj trdih napotkov, zakaj bi se morali lotiti iger na srečo s kriptovalutami:

Neprimerljiva anonimnost

Anonimnost je verjetno najbolj privlačna prednost uporabe digitalnih kovancev med igranjem na srečo. Dejstvo, da so digitalne valute na voljo za uporabo brez kakršne koli bančne povezave, je pomemben plus za tiste, ki želijo ostati anonimni. Igralcem ni treba razkriti svojih osebnih in finančnih podatkov za dokončanje transakcij s kriptovalutami. Še bolje, oblasti se še vedno trudijo urediti hitro razvijajoči se svet kriptoiger na srečo.

Varnost in varnost

Kriptovalute dejansko ponujajo boljše ravni varnosti v primerjavi s tradicionalnimi metodami financiranja računov spletnih igralnic. Kot že rečeno, so digitalni kovanci ekonomični z osebnimi podatki. Vse digitalne valute uporabljajo tehnologijo blockchain za vodenje seznama zapisov, ki so prepleteni z varno kriptografijo. Torej, ker obstaja nešteto kopij transakcij, je transakcije nemogoče spremeniti ali goljufati.

Nizke transakcijske provizije

Večina kripto igralnic zaračunava nizke ali nič transakcijske provizije. Drugi gredo celo tako daleč, da ponujajo promocije za igralce, ki na spletnem mestu uporabljajo plačila s kriptovalutami. To je neposredno nasprotje tradicionalnih in dražjih metod spletnega bančništva, kot sta Visa in MasterCard. Pravzaprav se lahko nizki transakcijski stroški izkažejo kot scenarij, ki koristi vsem vpletenim stranem. Na primer, če igralnica varčuje z znižanimi provizijami za transakcije, lahko v zameno ponudi igralcem več bonusov.

Super hitre transakcije

Nizkocenovne transakcije bi morale iti z roko v roki s hitrimi plačili. No, točno to boste dobili, ko boste uporabljali kriptovaluto za igre na srečo. Plačila s kriptovalutami v večini reguliranih spletnih igralnic so skoraj takojšnja. Na primer, za dokončanje večine transakcij Litecoin stane manj kot 3 minute. Bitcoin, ki je najpogostejši digitalni kovanec na svetu, je razmeroma počasen, približno 10 minut. Kljub temu je to bistveno hitrejše od tradicionalnih načinov plačila v spletnih igralnicah. Plačila z debetnimi in kreditnimi karticami lahko trajajo tudi en teden.

Več kot je, bolje

To je zelo podcenjena prednost uporabe digitalnih kovancev med igranjem na srečo. Plačila s kriptovalutami so v večini spletnih igralnic v različnih oblikah. Zato bodo igralci verjetno uporabili kakršen koli digitalni denar v obsežnem svetu spletnih igralnic. Nekateri najbolj priljubljeni digitalni kovanci vključujejo:

 • Bitcoin

 • Litecoin

 • Bitcoin Cash

 • Ethereum

 • Dogecoin

 • DASH

 • PIVX

 • NEO

 • In več

  Zaključek

  Ker vsak dan raste več digitalnih kovancev, je lahko iskanje najboljše kriptovalute za igre na srečo izziv. Toda če pogledamo natančno, je to zanesljiv znak, da bo svet kriptoiger na srečo zaživel. Zato izkoristite te ugodnosti in uživajte v igranju katere koli igralniške igre kjer koli in kadar koli.

Zadnje novice

Najboljša dejstva o igrah na srečo, ki vas bodo presenetila
2023-03-21

Najboljša dejstva o igrah na srečo, ki vas bodo presenetila

Novice