Novice

May 29, 2022

Razložena stranska stava za delilčev blackjack

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Blackjack je nedvomno najbolj nagrajujoča namizna igra. jazIgranje je preprosto, igralci pa lahko zmanjšajo prednost hiše na manj kot 0,50 %, če igrajo z optimalno strategijo.

Razložena stranska stava za delilčev blackjack

Vendar blackjack tradicionalno izplača celo denar v razmerju 1:1. Če ste ambiciozen igralec, to ni dovolj. Tam je a stranska stava v blackjacku pride. Ena zelo nagrajujoča stranska stava za blackjack je Match the Dealer. Torej, kaj pravzaprav je ta stranska stava in ali je vredno razmisliti? Ta objava razpakira vse! 

Kaj je stava Match the Dealer?

Match the Dealer je standard blackjack stranske stave v igrah, kot so Spanish 21, Pirate 21 in American Blackjack. Kot na pravila prodajalca blackjacka, lahko to stransko stavo postavite poleg osnovne stave. Cilj te stranske stave je razmeroma preprost. Prvi dve igralčevi karti se morata ujemati z delilčevo gornjo kartico.

Upoštevajte, da se kartice za stranske stave blackjack lahko ujemajo glede na barve in vrednost ali rang. Ta stranska stava daje igralcem zdravo stopnjo donosnosti 4:1. Preprosto povedano, dobite 4 $ od uspešne stave 1 $. Vendar se lahko izplačilo razlikuje glede na igro in število krovov. Več boste izvedeli v naslednjem razdelku.

Uskladite kvote in izplačilo na strani trgovcev

Samo Pirate 21 od Betsoft Gaming ima stavo na strani Match the Dealer pri najboljše spletne igralnice. Kot morda že veste, ta igra uporablja španskih 21 pravil, kar pomeni, da se igra s šestimi kompleti kart. Pravila delitelja blackjacka v tej igri tudi določajo, da delilec zadene na mehkih 17, igralci pa lahko zadenejo ali podvojijo pri razdeljenih asih. Mimogrede, ase lahko ponovno razdelite, če želite.

Kar zadeva izplačila v igri Match the Dealer, boste uživali v izplačilu 4:1 za dvoboje, ki niso v igri. Izplačilo je še višje pri 9:1, če ustvarite dvoboj v barvi. Prednost te stranske stave za blackjack je 3,06 % večja od tiste, ki jo ponuja večina spletnih igralnih avtomatov. Druga stvar je, da ima Pirate 21 omejitve mize od 1,00 do 100 kreditov, igralci pa lahko igrajo tri roke hkrati.

Španščina 21 je še ena priljubljena različica blackjacka s to privlačno stransko stavo. Vendar pa se v tej igri s 6 krogi vse desetke umaknejo iz čevlja. Toda izplačilo ostaja enako za dvoboje v barvah in brez, čeprav je prednost hiše nekoliko nižja in znaša 3,05%. Če imate dve dvoboji v igri, se ta igra izplača pri 18:1, pri dveh dvobojih brez iger pa pri 9:1. V primeru dvoboja v istih in ne-istih se igra izplača pri 13:1. 

Včasih lahko najdete špansko različico 21, ki se igra z osmimi kompleti kart. V takšni igri se izplača dvoboj v eni sami barvi 14:1, dvoboj v neestri pa 3:1. Največ se izplačata dve tekmi v igri pri 28:1, medtem ko dve tekmi v neesenci izplačata 6:1. Nazadnje, kombinacija dvobojov v istih in neenakomernih igrah ima izplačilo 17:1. Rob hiše je tukaj 3%.

Ali je stava na strani delilca vredna igranja?

V prvi vrsti najbolj napredni igralci blackjacka ne igrajo stranskih stav, vključno s stransko stavo Match the Dealer. Stvar je v tem, da je stopnja donosa za te igre precej nižja od tiste, ki jo najdete v osnovni igri blackjack. Večina spletnih igralnic ima ugodna pravila, ki igralcem omogočajo uživanje do 99% RTP na glavne stave brez strategije in 99,7 % z optimalno strategijo. 

Ampak to je samo to, saj je lahko stava na strani Match the Dealer zelo koristna. Običajno dobite stavo za osnovno igro dobite izplačilo 1:1. Zdaj je to arašidi v primerjavi z izplačilom 28:1 za dva dvoboja v 8-deck španščini 21. Vendar ne pozabite, da se te dolge kvote verjetno ne bodo zgodile. Torej položite stransko stavo na blackjack samo za zabavo. 

Ujemite strategijo stav na strani trgovca

Če ste iskali nasvete in trike o tem, kako staviti hišo na strani Match the Dealer, ta razdelek v celoti preskočite. To je zato, ker nobena strategija ne more premagati prednosti hiše. Ampak ja, vaši dolgoročni donosi so lahko nekoliko višji, če uporabljate štetje kartic v tradicionalni situaciji igranja iger. 

Končni nasvet

Kot lahko vidite, vas lahko stranska stava Match the Dealer blackjack izpostavi nekaterim dobrim situacijam. Če s to stavo najdete mizo za blackjack, boste uživali v izplačilih do 28:1, kar je eno najvišjih, ki jih lahko najdete v klasični igri s kartami. 

Toda kljub višjim izplačilom so stopnje donosa pri tej stranski stavi nekoliko neprijazne. Zato je priporočljivo, da to stransko stavo v celoti prezrete in se osredotočite na osnovno igro. Igrajte tudi blackjack brezplačno v najboljših spletnih igralnicah, če se vam zdi ta pogovor o kvotah, donosnostih in stranskih stavah zapleten. Morda boste naleteli na srečo!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord
2024-03-23

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord

Novice