Novice

February 6, 2022

RDR2 Poker: Kako igrati in zmagovati

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Leta 2018 Rockstar Games se je odločil izkazati še en klasični poklon kulturi Divjega zahoda prek Red Dead Redemption 2. Tako kot njena predhodnica, Red Dead Redemption iz leta 2010, ta igra igralce teleportira nazaj v leto 1899 in spremlja pobege izobčenca Arthurja Morgana. Arthur poskuša preživeti vladne sile in rivalske tolpe v tej igri prve in tretje osebe.

RDR2 Poker: Kako igrati in zmagovati

Ampak tukaj ni vse v streljanju z akcijskim orožjem. Ta igra ima svojo lastno RDR2 poker še bolj dvigniti vložek. Igranje poker v RDR2 igralcem ponuja odličen način za hiter zaslužek, ko uživajo v zabavni predstavi.

Ampak to je, če znaš igrati poker v RDR2. Preberite, če se želite naučiti!

Kje igrati RDR2 Poker?

Preden se naučite igrati vgrajeno igro pokra, se seznanite z lokacijami namizne igre. Kot je bilo pričakovano, je mest na zemljevidu veliko. Na primer, lahko odklenete 2. poglavje igre in dokončate misijo "Kdo ni brez greha". V zameno boste igrali poker na eni od petih lokacij na postaji Flatneck. Na mizi bo tudi pijani pridigar, prečastiti Swanson.

Igralci lahko igrajo tudi poker v RDR2 proti drugim članom Van der Linde tolpe v glavnem kampu. Druga mesta za igranje so Valentine, Blackwater, Tumbleweed in Saint Denis. Upoštevajte, da imajo lokacije, kot sta Flatneck Station in Valentine, nižje vstopnine, zato so kot nalašč za začetnike. Po drugi strani pa igrajte na Saint Denis ali Blackwater, če ste prepričani v svoje pokerske sposobnosti.

RDR2 Poker: Kako igrati in zmagovati

Valentinovo ponoči

Pravila za Red Dead Redemption 2 Poker

Če ste igrali poker na spletna igralnica prej ne bi imeli težav pri namestitvi za mizo RD2R. To je zato, ker igra uporablja podobna pravila kot običajni Texas Hold'em. Z drugimi besedami, igralci uporabijo dve podeljeni karti, da ustvarijo zmagovalno kombinacijo. 

Kljub temu se krog igre začne, ko se kartice mize na sredini obrnejo. Nato lahko igralci odstopijo in zapustijo krog ali stavijo nekaj žetonov, odvisno od tega, kaj imajo. Igralci lahko tudi preverijo in prenesejo stavo naslednjemu igralcu ali dvignejo, če je stava v trenutnem krogu. Vaš glavni cilj je zmanjšati bankroll nasprotnikov z ustvarjanjem najvišje kombinacije.

Razvrstitev poker iger v tej mini igri je takole:

  • Royal flush – Ustvarjanje roke z 10-JQKA iste barve.
  • Ravno izpiranje – Imeti pet enobarvnih kart istega zaporedja, npr. 5-6-7-8-9.
  • Štiri svoje vrste – Štiri karte podobne vrednosti, kot so 9-9-9-J.
  • Polna hiša – Tri kartice podobne vrednosti in dve karti enake vrednosti, npr. 8-8-8-7-7.
  • Splakovanje – Pet kart iste barve.
  • naravnost – Pet zaporednih kart, vendar različnih barv.
  • Tri svojevrstne – Tri karte s podobno vrednostjo in dve karti različnih vrednosti, kot sta 5-5-5-3-2.
  • Dva para – Dve karti istega ranga in dve podobni karti različnih rangov, npr. 4-4-5-5-3.
  • En par – Dve karti podobne vrednosti s tremi kartami različnih vrednosti, npr. 9-9-2-3-4.

Ko dosežete zadnji krog stav, se zgodi obračun, kjer vsak igralec razkrije svoje karte. Najboljša kombinacija petih kart je vzeta iz vaše odprte karte in skupnih kart, pri čemer višja uvrstitev rok nosi dan.

Profesionalni nasvet: Ko čakate na svoje dejanje, uporabite priročno funkcijo »Samodejne stave«, da prednastavite naslednje dejanje. Izbrano dejanje lahko celo prekličete, preden ste na vrsti za stavo. 

RDR2 Poker: Kako igrati in zmagovati

Red Dead Redemption 2 spletni poker

Kako osvojiti poker roko RDR2

Prvič, nobena strategija ne more zagotoviti zmage v kateri koli igri na srečo. Preprosto povedano, poker v veliki meri temelji na sreči kljub nekaj nasvetom in zvijačem za povečanje vaše zmagovalne kvote. Še slabše je z digitalnimi nasprotniki, pri katerih ne morete učinkovito prebrati njihovih čustev.  

Ampak to niso vse slabe novice. Ko igrate poker, je blefiranje, ko imate šibko kombinacijo, učinkovita strategija. Vendar pa se lahko ta strategija slabo obnese, če igrate proti izkušenim profesionalcem. Prav tako igrajte veliko, če imate močno kombinacijo in vsi čekirajo. To lahko prepriča druge igralce, da odstopijo. Druga stvar, izberite drugo mizo, če imate na trenutni slab dan.

Ne pozabite, da ima RDR2 poker spletni način za več igralcev. To vam daje popolno priložnost, da blefirate do zmage. Še bolje, lahko ustvarite zasebno mizo in se igrate s svojimi bližnjimi prijatelji. To naredite tako, da vstopite v vrstico z mizo za poker in držite gumb kvadrat/X. Zdaj nadaljujte s povabilom prijateljev in skupaj uživajte v igri.

Ste pripravljeni za igranje?

Igranje pokra v RDR2 je zabavno. Daje vam prepotreben oddih pred brezobzirnim uničenjem in umorom v igri. Prav tako lahko osvojite nekaj kovancev, da povečate svoj kavbojski posel, če imate srečo.

Vendar to ni zastonj za vse. Vsaka igra ima majhen buy-in od 1 $ do 5 $. Kot že rečeno, je znesek odvisen od lokacije in kompleksnosti nivoja igre. Toda več ko plačate, višja je nagrada. Torej, pojdi naprej in osvoji roko. Samo ne ustreli nasprotnika, ko izgubiš!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice