Realistične igre so predstavljene v Romuniji s Superbet

Novice

2023-03-09

Benard Maumo

8. marca 2023 je Realistic Games, vodilni razvijalec spletnih igralnih avtomatov, z veseljem objavil svoj vstop na romunski trg spletnih iger na srečo. To je bilo potem, ko je podjetje sklenilo ekskluzivno partnerstvo s Superbetom, uglednim operaterjem iger na srečo v Romuniji. 

Realistične igre so predstavljene v Romuniji s Superbet

Po partnerstvu, Realistične igre bodo na romunski trg predstavili vsaj 15 naslovov, ki so priljubljeni med oboževalci, kar bo njihov regionalni prvenec. 

V izjavi za javnost je dobavitelj vsebine dejal, da je romunski regulator, ONJN, otisnil 15 svojih slotov in miz za uvedbo na Superbet. Med naslovi, ki bodo predstavljeni v tej spletni igralnici, so Gorilla Riches, Book of Charms in Bar X. Posel vključuje tudi inovativno evropsko ruleto Realistic Games, ki je bila pomembna uspešnica na najboljše spletne igralnice

Kaj so rekli

Po objavi sporazuma je vodja računa Realistic Games, Amy Brewis, dejala, da podjetje meni, da je širitev na nove trge kritična komponenta njegovih ciljev rasti za to leto. Uradnik je dodal, da Realistic Games z veseljem sodeluje s podjetjem Superbet, uveljavljenim in uglednim operaterjem, da svoje igre prvič predstavi na romunskem trgu.

"Navdušeni smo nad sprejemom igralcev za naše naslove, saj še naprej širimo svoj doseg po vsej regiji po debiju," je komentirala.

Na njihovi strani je Mark Flood, direktor iger pri Superbetu, dejal, da je za operaterja bistveno, da ima uspešen in ekskluziven portfelj iger. Ponovil je zavezanost podjetja, da bo romunskim igralcem zagotovilo raznolike igre na avtomatih, hkrati pa ohranilo svoj položaj kot njihova prednostna izbira za značilno in odgovorno igralno izkušnjo. 

"Z veseljem oznanjamo prvenec našega partnerstva Realistic Games. Veseli smo, da so njegove igre poleg zabave ključna sestavina naše strategije odgovornega igranja iger," Opažena poplava. 

Superbet je hitro rastoča spletna igralnica in ponudnik športnih stav z več kot 1300 maloprodajnimi trgovinami v Romuniji in na Poljskem. Podjetje ponuja vrsto igralnih možnosti, vključno z igralnimi avtomati, virtualnimi stavami, športnimi stavami v živo, loterijami in igralniškimi igrami v živo.

Zadnje novice

Red Tiger dodaja Megaways Engine NetEntovim Blood Suckers
2023-03-28

Red Tiger dodaja Megaways Engine NetEntovim Blood Suckers

Novice