Novice

April 20, 2023

Red Rake Gaming se vrača v Egipt z Ramses Legacy

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Red Rake Gaming, vodilni ponudnik spletnih igralnih avtomatov, je napovedal pustolovsko potovanje nazaj v stari Egipt z Ramses Legacy. To je najnovejši igralni avtomat podjetja, ki igralce popelje na misijo iskanja skritih zakladov s pomočjo samega faraona. In da povečate svoje možnosti za osvojitev nagrade na najboljše spletne igralnice, ta video igralni avtomat ponuja osupljivih milijon načinov za zmago, poleg tega pa še mini igro in način brezplačnih vrtljajev. 

Red Rake Gaming se vrača v Egipt z Ramses Legacy

Ta igra vas bo popeljala v Ramzesovo piramido, kjer boste videli zid, ki se postopoma dviguje, ko zmagate, da odklenete več vrstic. Poleg tega so vse piramide, ki se pojavijo na katerem koli igralnem kolutu, dodane v vrstico napredka, kar aktivira mini igro po polnjenju števca.

Mini igra se začne z vsemi skritimi vrsticami in štirimi dodatnimi vrtljaji, ki jih označuje slika keliha. Vsako brezplačno vrtenje lahko igralce nagradi z vrsto nagrad, vključno z neposrednimi nagradami na podlagi jackpota, simbolov z nagradami ali več kelihov. Ideja je doseči zgornjo vrstico in odkriti Ramzesovo skrito bogastvo.

Medtem je Ramzes simbol WILD v tej popolnoma novi igri, ki nadomešča vse druge simbole razen ikone BONUS. Seveda lahko to igralcem pomaga sprožiti še večje dobitne kombinacije. 

The način brezplačnih vrtljajev se aktivira, ko trije ali več tempeljskih simbolov pristanejo na kolutih. Igralci lahko osvojijo 8, 12 in 16 bonus vrtljajev, potem ko zberejo tri, štiri oziroma pet razpršenih simbolov. Toda preden se začnejo bonus igre, bo igra razkrila štiri vrstice, z dvema novima vrsticama, ki se prikažeta vsakič, ko sestavite zmagovalno kombinacijo.

Red Rake Gaming verjame, da bo ta igra navdušila igralce vseh starosti in slogov v njegovi mreži igralnic. Novi video igralni avtomat je Red Rake Gaming' v svojem svetovnem omrežju lansiral 13. aprila 2023 in je dostopen tudi prek ponudnikovega turnirskega orodja.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice