Novice

May 11, 2023

Relax Gaming lansira Hellcatraz 2 z glavnim dobitkom Dream Drop

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Relax Gaming, dobavitelj edinstvenih spletne igralniške igre, je napovedal nadaljevanje igralnega avtomata Hellcatraz z drugim delom. Igra vrne igralce na najboljša spletna mesta za igre na srečo v sončni zaliv San Francisco, kjer lahko odidejo z glavno nagrado v višini 10.000-kratnega vložka. 

Relax Gaming lansira Hellcatraz 2 z glavnim dobitkom Dream Drop

Tako kot prvotni del tudi Hellcatraz 2 temelji na otoku Alcatraz, kjer imajo igralci popoln pogled na San Francisco. Sprostite se pri igranju prav tako ohranja enako grafiko, ki je videti kot video igra iz 90. ali 80. let. A naj vas ne zavede, saj je v igralnem avtomatu veliko razburjenja, vključno z glavnim dobitkom, ki vam spremeni življenje. 

Za razliko od prvega dela, ki uporablja mrežo 6x6, jo razvijalec zmanjša na 5x5 in se razširi na 9 vrstic po pristanku simbolov Mystery. Zanimivo je, da lahko igrate z ali brez progresivnega jackpota Dream Drop v vrednosti 10 milijonov €. Upoštevajte, da je ta rekordni dobitek že porabljen več kot sedem srečnih milijonarjev

  • Ustvarjanje dobitne kombinacije v tem igralnem avtomatu je razmeroma enostavno, saj morate na 3125 zmagovalnih načinih ujemati le vsaj tri simbole. 
  • Ikone kartic so slabo plačani simboli na zaporniškem otoku, ki vas nagradijo z do 0,4-kratnim vložkom. 
  • Nasprotno pa so kriminalni liki in policija visoko plačani simboli, ki igralce nagradijo z do 2,5-kratnim vložkom.

Kadar koli ustvarite dobitek, bo funkcija Cascading Wins zamenjala zmagovalne simbole z novimi. To se nadaljuje, če dobite več zmag, kar poveča vaše možnosti za zmago na najvišjem izplačilu. 

Simbol Mystery Reveal se lahko pojavi v zgornji vrstici in prikazuje števec od 1 do 5, ki se ob vsakem dobitku zmanjša za eno enoto. Ko števec doseže nič, se aktivira funkcija Mystery Reveal, ki razširi ikone v vrstici 2 in 5. Te simbole je mogoče pretvoriti v kovance ali običajne simbole z nagrado do 1000-kratnega vložka.

Medtem se bo bonus Dream Drop aktiviral po razkritju 5 ikon Dream Drop v zgornji vrstici pred običajnim vrtenjem. Na voljo je pet jackpotov: RAPID, MIDI, MAXI, MAJOR ali MEGA. Igralci lahko izbirajo med 15 možnostmi v Dream Drop Bonus s ciljem najti 3 enake jackpote.

Shelley Hannah, direktorica igralniških produktov Relax Gaming, je komentirala:

»Doživeli smo fantastičen uspeh z našimi naslovi Dream Drop Jackpots in vključitev mehanike v naše naslove Hellcatraz je bila naravna odločitev, za katero smo vedeli, da bo igralcem všeč! Hellcatraz 2 ponuja edinstveno okolje za izkušnjo, kar ponuja Dream Drop, polno vznemirjenja ter vse akcije in igralnosti, po katerih Relax slovi."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice