Relax Gaming podpisuje dogovor z AvatarUX za krepitev portfelja Silver Bullet

Novice

2023-09-04

Benard Maumo

Relax Gaming, znani agregator vsebine iGaming in edinstven ponudnik spletnih igralniških vsebin, je objavil dogovor z AvatarUX. Dogovor bo okrepil platformo Silver Bullet z vznemirljivimi novimi naslovi in ​​inovativno mehaniko.

Relax Gaming podpisuje dogovor z AvatarUX za krepitev portfelja Silver Bullet

Odkar je AvatarUX lansiral svojo prvo igralniško igro leta 2019, se uspehi podjetja povečujejo zaradi njegove impresivne izbire mobilnih igralnih avtomatov, ki jih poganja priljubljena mehanika PopWins. Ta funkcija je leta 2023 prejela nagrado za najboljšo mehaniko leta s strani uglednih nagrad za razvijalce iger CasinoBeats.

Med podelitvijo nagrad, denarni vlak 3 Relax Gaming je zmagal v kategoriji igralni avtomat leta. Drugi pomembni zmagovalci na dogodku so bili NetEnt, BGaming in Barbara Bang.

AvatarUX, ki je svoji dobro znani funkciji PopWins nedavno dodal mehaniki MultiPop in StickyPop, velja za nastajajočo razvijalec programske opreme v industriji, pri čemer namerava podjetje še naprej premikati meje iger na srečo.

Studio ima velik ugled zaradi poudarka na razvoju spletni igralni avtomati z vznemirljivimi vizualnimi elementi, vznemirljivimi funkcijami in razumljivimi matematičnimi modeli. Sodelovanje, ki se bo začelo z zabavnim LooneyPop, bo ustvarilo svež in domiseln material iz studia, ki bo na voljo na Relax Gaming's regulirani partnerji mobilnih igralnic. Poleg tega bo studio predstavil svoje igralniške igre večjemu občinstvu na večjih trgih.

Sprostite se pri igranju je pred kratkim podpisal pogodbe s priznanimi in prihajajočimi studii, da bi okrepil svoj katalog vsebin. Prejšnji mesec je podjetje podpisalo a ukvarjati z Endorfino za dodajanje razvijalčevega privlačnega portfelja vsebin v program Powered by Relax. Podjetje je prav tako pred kratkim imenovalo Shelley Hannah za svojega novi glavni produktni direktor saj želi vodstvenim vrstam dodati več izkušenj.

Shelley Hannah je komentirala posel AvatarUX:

"AvatarUX nenehno ustvarja edinstvene naslove in mehanike, ki zelo pritegnejo igralce in hitro postajajo vodilni na področju inovacij. Z veseljem jih dodajamo kot našega najnovejšega partnerja Silver Bullet in vemo, da bodo operaterji nestrpno predstavili svoj portfelj iger."

Nicola Longmuir, izvršna direktorica pri AvatarUX, je dodala: 

"Relax Gaming je eden najbolj cenjenih agregatorjev vsebin v panogi in to partnerstvo pomeni velik mejnik za nas. Sodelovanje nam bo omogočilo razširiti naš odtis v reguliranih jurisdikcijah in nam pomagalo razširiti našo distribucijo na nove trge in ciljati na nove igralce. "

Zadnje novice

Ali lahko spletne igralnice suspendirajo igralce zaradi prevelikih zmag?
2023-10-01

Ali lahko spletne igralnice suspendirajo igralce zaradi prevelikih zmag?

Novice