Novice

September 4, 2023

Relax Gaming podpisuje dogovor z AvatarUX za krepitev portfelja Silver Bullet

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Relax Gaming, znani agregator vsebine iGaming in edinstven ponudnik spletnih igralniških vsebin, je objavil dogovor z AvatarUX. Dogovor bo okrepil platformo Silver Bullet z vznemirljivimi novimi naslovi in ​​inovativno mehaniko.

Relax Gaming podpisuje dogovor z AvatarUX za krepitev portfelja Silver Bullet

Odkar je AvatarUX lansiral svojo prvo igralniško igro leta 2019, se uspehi podjetja povečujejo zaradi njegove impresivne izbire mobilnih igralnih avtomatov, ki jih poganja priljubljena mehanika PopWins. Ta funkcija je leta 2023 prejela nagrado za najboljšo mehaniko leta s strani uglednih nagrad za razvijalce iger CasinoBeats.

Med podelitvijo nagrad, denarni vlak 3 Relax Gaming je zmagal v kategoriji igralni avtomat leta. Drugi pomembni zmagovalci na dogodku so bili NetEnt, BGaming in Barbara Bang.

AvatarUX, ki je svoji dobro znani funkciji PopWins nedavno dodal mehaniki MultiPop in StickyPop, velja za nastajajočo razvijalec programske opreme v industriji, pri čemer namerava podjetje še naprej premikati meje iger na srečo.

Studio ima velik ugled zaradi poudarka na razvoju spletni igralni avtomati z vznemirljivimi vizualnimi elementi, vznemirljivimi funkcijami in razumljivimi matematičnimi modeli. Sodelovanje, ki se bo začelo z zabavnim LooneyPop, bo ustvarilo svež in domiseln material iz studia, ki bo na voljo na Relax Gaming's regulirani partnerji mobilnih igralnic. Poleg tega bo studio predstavil svoje igralniške igre večjemu občinstvu na večjih trgih.

Sprostite se pri igranju je pred kratkim podpisal pogodbe s priznanimi in prihajajočimi studii, da bi okrepil svoj katalog vsebin. Prejšnji mesec je podjetje podpisalo a ukvarjati z Endorfino za dodajanje razvijalčevega privlačnega portfelja vsebin v program Powered by Relax. Podjetje je prav tako pred kratkim imenovalo Shelley Hannah za svojega novi glavni produktni direktor saj želi vodstvenim vrstam dodati več izkušenj.

Shelley Hannah je komentirala posel AvatarUX:

"AvatarUX nenehno ustvarja edinstvene naslove in mehanike, ki zelo pritegnejo igralce in hitro postajajo vodilni na področju inovacij. Z veseljem jih dodajamo kot našega najnovejšega partnerja Silver Bullet in vemo, da bodo operaterji nestrpno predstavili svoj portfelj iger."

Nicola Longmuir, izvršna direktorica pri AvatarUX, je dodala: 

"Relax Gaming je eden najbolj cenjenih agregatorjev vsebin v panogi in to partnerstvo pomeni velik mejnik za nas. Sodelovanje nam bo omogočilo razširiti naš odtis v reguliranih jurisdikcijah in nam pomagalo razširiti našo distribucijo na nove trge in ciljati na nove igralce. "

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo
2024-05-03

Jabolko razdora: Preverjanje dostopnosti v Združenem kraljestvu meša lonec v sektorju iger na srečo

Novice