Novice

October 13, 2023

SBC Latinoamerica prejme sponzorstvo Wazdana pred ključnim regionalnim dogodkom

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Wazdan, večkrat nagrajeni dobavitelj programske opreme za spletne igralnice s sedežem na Malti, je bil izbran za sponzorja SBC Latinoamerica 2023. Ta nominacija je posledica zavezanosti podjetja, da igralcem zagotovi vrhunsko igralno tehnologijo in najvišjo raven uporabniške izkušnje. 

SBC Latinoamerica prejme sponzorstvo Wazdana pred ključnim regionalnim dogodkom

Po besedah ​​Wazdana je podjetje navdušeno nad sodelovanjem na tem dogodku in krepitvijo svoje prisotnosti na latinskoameriškem igralniškem trgu. Na SBC Summit Latinoamerica bo Wazdan predstavil vse prihajajoče serije svojih inovativnih spletnih igralnih avtomatov in promocijskih orodij. 

Dogodek, ki se bo začel 31. oktobra v Miamiju v Združenih državah, bo razvijalec iger postavil svojo stojnico na stojnici B32. Obiskovalci na tej stojnici bodo imeli priložnost izkusiti vrhunske in nove igre podjetja reže, kot sta Los Muertos II in Book of Faith. 

Poleg tega je ponudnik programske opreme bo na dogodku predstavil svoje prihajajoče mrežne promocije. Wazdan bo objavil HalloWIN in Xmas Drop, del nagradnega sklada $2.650.000 pri partnerju podjetja spletne igralnice. Razstava bo vključevala tudi izbor promocijskih orodij, ki jih vodijo priznani Mystery Drop in omrežja Jackpot Rain. 

Ta napoved prihaja po Wazdanovi nedavni udeležbi na SBC Summit Barcelona 2023. Med dogodkom je Wazdanova ekipa predstavila svoje igralne izdelke in hkrati predstavila promocijsko mrežo Jackpot Rain. 

Na prihajajočem vrhu SBC Latinoamerica 2. novembra bodo Wazdana zastopali:

  • Michal Imiolek - izvršni direktor
  • Andrzej Hyla - COO
  • Izabela Słodkowska-Popiel - Vodja računovodstva za Severno Ameriko in Latinsko Ameriko
  • Joanna Zdanowska iz ekipe za upravljanje računov

Michael Imiolek, izvršni direktor Wazdan, je rekel:

"SBC Summit Latinoamerica se je hitro uveljavil kot eden najbolj živahnih in vznemirljivih dogodkov v koledarju in veseli smo, da se ga ne le udeležujemo, ampak ga tudi sponzoriramo. Od naše povsem nove palete iger do naše vznemirljive promocije orodij bomo imeli veliko na ogled na stojnici B32 in komaj čakamo, da pozdravimo udeležence v našem svetu med konferenco!"

About the author
Priya Patel
Priya Patel

Priya Patel, ki izvira iz slikovitih pokrajin Nove Zelandije, je raziskovalni dinamo za poglobljenimi vpogledi OnlineCasinoRank. Njen natančen pristop k podatkom in trendom je spremenil način, kako igralci zaznavajo in krmarijo po pokrajini spletnih igralnic.

Send email
More posts by Priya Patel

Zadnje novice

Revolucija spletnih igralnic: mobilne igre, povečane kvote, izboljšana varnost in 3D animacija
2023-11-24

Revolucija spletnih igralnic: mobilne igre, povečane kvote, izboljšana varnost in 3D animacija

Novice