Seznam najboljših licenc za igre na srečo v letu 2021

Novice

2021-01-18

Če se želite pridružiti obsežnemu svetu spletnih igralniških iger, je ključnega pomena, da se naučite prepoznati najboljša spletna mesta za igre na srečo. To je zato, ker morate igrati na pošteni, varni in zanesljivi platformi, da zaslužite denar. Na srečo ima večina uglednih spletnih igralnic licenco in jih urejajo zanesljive jurisdikcije za igre na srečo. Ne glede na to, ali želite igrati v Veliki Britaniji, ZDA, Kanadi ali kateri koli drugi državi, vas ta članek seznani z vodilnimi regulatorji spletnih igralnic.

Seznam najboljših licenc za igre na srečo v letu 2021

Kaj počnejo organi za licenciranje spletnih igralnic?

Da operater spletne igralnice ponuja storitve iger na srečo, mora pridobiti licenco. Ampak ne mislite, da je tako enostavno. Operater mora izpolnjevati posebne standarde varnosti, pravičnosti in zaupnosti, da bo odobren. Skratka, regulator iger na srečo postavlja več pravil, ki jih mora operater izpolnjevati. Lahko vključujejo:

  • Ustvarite seznam vseh dovoljenih in omejenih igralcev.
  • Pred transakcijami s pravim denarjem zagotovite strogo preverjanje ID-ja igralca.
  • Zagotovite ustrezno preverjanje lastnikov igralnic in višjega vodstva.
  • Nastavite maksimum in minimum umik in depozit omejitve.
  • Poštenost iger morajo testirati organi, kot je eCOGRA.
  • Ponudite hitro in takojšnjo podporo strankam.
  • Pokažite dokaz o testiranju in validaciji generatorja naključnih števil (RNG).
  • Redno posodabljajte statistiko RTP.
  • In še veliko več.

Najboljši regulatorji spletnih iger na srečo po vsem svetu

UKGC (Komisija za igre na srečo Združenega kraljestva)

UKGC oz Komisija za igre na srečo Združenega kraljestva ureja igralniški prostor v Združenem kraljestvu od leta 2005. Pravzaprav nadzira vse dejavnosti spletnih iger na srečo po Veliki Britaniji. Kot je bilo pričakovano, je glavni cilj tega organa zagotoviti igralcem pošteno platformo za igre na srečo brez kriminala. Zagotavlja transparentnost poslovanja in zaščito vseh ranljivih akterjev. Danes se ta organ uvršča med najbolj zaupanja vredne regulatorje iger na srečo tako za igralce kot za upravljavce igralnic.

Urad za licenciranje e-iger na srečo Curacao

Če naletite na spletno igralnico z licenco Curacao e-Igre, ne oklevajte in se prijavite. Ta licenčni organ je eden najstarejših v igralništvu, saj obstaja že od leta 1996. Pridobitev licence Curacao e-Gaming pomeni, da lahko operater ponuja storitve, kot so igralniške igre, loterija, športne stave in menjave. Na žalost ta organ ne rešuje sporov med operaterjem in igralci.

Malteška uprava za igre na srečo (MGA)

Podjetje, ustanovljeno leta 2001, Malteška uprava za igre na srečo ali MGA je neodvisen organ, ki ureja industrijo iger na srečo na Malti. Regulator nadzira vse spletne igralnice, igralnice na križarkah, komercialne dvorane za bingo, spretnostne igre, oglaševalske loterije itd. Igralnice z licenco MGA morajo ves čas podpirati integriteto, varnost in poštenost. Vendar se MGA uvršča med najdražje licence za igralnice. Toda zakaj bi vas moralo skrbeti?

Regulativni organ Gibraltarja (GRA)

Gibraltarski regulativni organ ali GRA je najbolj zaupanja vreden licenčni organ za spletne igralnice v Gibraltarju. Ta neodvisni licenčni organ je odgovoren za zagotavljanje varnosti igralcev in igralniške etike na svojem ozemlju. Ponuja več vrst licenc, vključno z licencami za operaterje iger na srečo, stavne posrednike, igralne avtomate, igre na srečo na daljavo, promotorje loterije in stavnice.

Komisija za igre na srečo Kahnawake

Če ste kanadski igralec, poiščite spletno igralnico z licenco Komisija za igre na srečo Kahnawake. Ta organ ureja in odobrava dejavnosti spletnih iger na srečo, kot so stave v igralnicah, sobe za poker in športne stavnice. Za pridobitev letne licence komisija zaračuna do 30.000 USD. Zaradi tega je eden najdražjih in zanesljivih igralnih regulatorjev.

Zaključek

Igralci so nedvomno glavni razlog za obstoj teh regulatornih organov za igre na srečo. Zato morajo upravljavci igralnic pridobiti dovoljenje za delovanje. Poleg zgornjih petih regulatorjev obstajajo tudi drugi organi za licenciranje iger na srečo, odvisno od ozemlja. Nekatere velike blagovne znamke igralnic imajo celo licence več organov. Kakorkoli, igrajte v licencirani in regulirani igralnici.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice