Skrivnosti iger na srečo v spletnih igralnicah za nizkoproračunske igralce

Novice

2022-03-10

Eddy Cheung

Ne glede na to, ali igrate na srečo v spletni ali kopenski igralnici, upravljanje denarja je kritičen. Če ne boste izvajali tega varnostnega ukrepa, boste zastavili vse svoje življenjske prihranke. Torej morate ustvariti spletni proračun za vaše igralniške dejavnosti.

Skrivnosti iger na srečo v spletnih igralnicah za nizkoproračunske igralce

Toda ena stvar je gotova; večina ljubiteljev igralnic je poceni igralcev. To je pravzaprav razlog, zakaj večina od njih na koncu izgubi celoten znesek in še več. V tipičnem scenariju majhen proračun 100 $ ne bo igral dvajset močnih blackjack iger. Obstaja pa nekaj nasvetov, kako podaljšati bivanje v igralnici z izjemno nizkim proračunom. 

Skrivnost št. 1. Igraj zastonj

Uspešno spletne igralnice na srečo vse je v izkoriščanju priložnosti. Jasno povedano, nikoli ne zamudite priložnosti za brezplačno igranje spletnih igralniških iger. pogosto, zaupanja vredne spletne igralnice bo igralce zasipal s spodbudami za preprosto ustvarjanje stavnega računa. To je lahko bonus na depozit ali bonus brez pologa, kot so brezplačni vrtljaji. Zvesti igralci prejmejo tudi vračilo denarja, nagrade za polog itd.

Vendar bodite previdni pri izbiri igralniškega bonusa. Večina igralnic bo oglašala nagrade, ki segajo v tisoče dolarjev, samo zato, da bi vas prizadela nevzdržne zahteve glede stav. Zato ne bodite požrešni in ne tvegajte, da boste plačali več, kot prejmete. Če je mogoče, poiščite bonus brez pologa, ker ne boste položili niti centa, da bi zahtevali to nagrado.

Skrivnost št. 2. Izberite igre z nizkimi omejitvami stav

Ko izčrpate svoj bonus, je čas, da uporabite zvito taktiko, da se izognete zmanjšanju proračuna. Ste upoštevali omejitve stav? Industrija spletnih iger na srečo ima veliko igralnih avtomatov, ki igralcem omogočajo, da se zabavajo s samo 5 centi. Zanimivo je, da nekateri igralni avtomati za peni izplačajo znatne zneske, ponujajo celo bonuse in progresivne jackpote.

Kar se tiče oboževalcev namiznih iger, se za trenutek izogibajte teh svetlečih trgovskih sob v živo. Igre v živo imajo običajno višje omejitve stav kot RNG namizne igre. Razlog je v tem, da igralnice vlagajo bogastvo v pretakanje iger v živo in vzdrževanje teh studiev. Če pa vztrajate, potem igrajte samo z omejitvijo minimalne stave, ki je v večini igralnic 5 $. 

Skrivnost št. 3. Previdno izberite varianco reže

Slot igre imajo različne volatilnosti, predvsem nizke, srednje in visoke. Sloti z nizko varianco so igre z rednimi stopnjami zadetkov, čeprav je majhno izplačilo običajno. Po drugi strani je zmage v igrah z veliko variance težko sprožiti, vendar so dovolj dobre, da jih lahko odnesete domov. Nekatere igre so celo ocenjene srednje visoko ali nizko-srednje.

Kljub temu mora volatilnost igre določati vaš slog igranja in proračun. Na primer, če ste igralec visokega igralca s proračunom 10.000 $, potem igrajte zelo nestabilne igre, saj boste svoje izgube povrnili z le nekaj zmagami. Za igralce s proračunom 100 $ bo primerna igra z nizko varianco. Tukaj frekvenca zadetkov ne sme biti nič manjša od 30%.

Skrivnost št. 4. Nizek rob hiše

Volatilnost slotov in prednost hiše običajno gresta z roko v roki. Pogosto bi razvijalci iger navedli vrednost RTP (vrnitev igralcu) igre. Igra je na primer lahko ocenjena z 98 %, kar pomeni, da ima prednost 2 %. Recimo, da lahko igralci osvojijo do 98 $ za vsakih 100 $ stave. Zdaj je to dovolj dokaz, da so visoki RTP bolj prijazni do igralcev.

Ne ustavljajte se tam; uporabite prednost hiše, da določite svoje urne izgube in vadite pravilno upravljanje denarja. V skladu z zgornjim primerom lahko igralec naredi 100 vrtljajev na uro, pri čemer vsako vrtenje stane 3 $. V tem primeru bi morala biti povprečna urna izguba na dober dan 100 x 3 x 0,20 = 6 $. Torej, večja kot je prednost hiše, večja je izguba.

Skrivnost št. 5. Poker in blackjack – cenovno ugodne igre

Začetni igralci igralnice se običajno tresejo ob pogledu na mize za poker in blackjack. Te spletne igralniške igre imajo sloves nekaterih najbolj matematično zahtevnih iger. A čeprav je nekaj resnice, sta ti dve igralcem najbolj prijazni igri, ali sta?

Vzemite na primer blackjack, kjer lahko igralci vadijo štetje kart in zmanjšajo prednost hiše na zgolj 0,50 % ali celo nizko. Z nekaterimi različicami pokra, kot sta Deuces Wild in Texas Hold'em, je celo boljše, ki se lahko znižajo tudi na 0,25%. To je precej nižje od 4 % na večini igralnih avtomatov. Skratka, igrajte proti drugim igralcem v igrah spretnosti kot proti hiši v igrah na srečo. 

Končni nasvet

Skratka, ni treba brizgati denarja v igralnici, da bi se zabavali in dobili velike zmage. Namesto tega lahko izjemno izboljšate svoje zmagovalne kvote z uporabo zgornjih nasvetov o igralnicah. Na primer, ne čakajte, da vam rečejo, da igrate brezplačne igre z uporabo igralniških bonusov. 

Toda iskreno, igre na srečo z nizkim proračunom so lahko frustrirajoče. To je zato, ker se lahko pokaže dober položaj, kjer boste morda morali tvegati veliko in uživati v dostojnih nagradah. Torej, ustvarite dovolj velik proračun za igre na srečo in stavite samo z uporabo tistega, brez česar lahko živite.

Zadnje novice

Ali lahko spletne igralnice suspendirajo igralce zaradi prevelikih zmag?
2023-10-01

Ali lahko spletne igralnice suspendirajo igralce zaradi prevelikih zmag?

Novice