Slots Paylines Explained - Igrajte na spletu za pravi denar

Novice

2022-06-18

Spletni igralni avtomati za pravi denar so nedvomno najbolj priljubljene igre v najboljših spletnih igralnicah. Poleg tega, da so enostavni za igranje, spletni igralniški avtomati za pravi denar ponujajo tudi ogromna izplačila, ki lahko dosežejo milijone. 

Slots Paylines Explained - Igrajte na spletu za pravi denar

Čeprav so igralni avtomati lahko zavajajoči, imajo te igre več komponent, zaradi katerih lahko izračun vašega potenciala za zmago postane izziv. Dober primer tega so izplačilne linije na igralnih avtomatih. Danes si ogledamo izplačilne linije igralnih avtomatov, kaj so in kako delujejo. 

Razločite postavitve reže

Preden veste, kaj so izplačilne linije igralnih avtomatov, se naučite razlikovati postavitev igralnih avtomatov. Običajno imajo reže obliko 5x3. To pomeni, da boste dobili pet navpično postavljenih kolutov, ki vsebujejo do tri simbole. 

Vendar pa imajo lahko nekateri igralni avtomati, tako kot igralni avtomati Megaways, do 7 kolutov s šestimi simboli. To jim daje na tisoče zmagovalnih poti. Število izplačilnih linij pa je odvisno od razvijalca igralnega avtomata.

Kaj so izplačilne linije igralnih avtomatov?

The plačilna linija je vzorec na kolutih igralnih avtomatov da igra bere, da ugotovi, ali je igralec dosegel zmagovalno kombinacijo ali ne. V večini primerov se izplačilne linije začnejo od skrajnega levega do skrajnega desnega koluta. Nekateri igralni avtomati lahko izvajajo navpične, vodoravne ali diagonalne izplačilne linije. 

Sodobni igralni avtomati imajo običajno od 10 do 50 izplačilnih linij. Poleg tega bo večina potrebovala vsaj tri ujemajoče se ikone na plačilni liniji, da bi ustvarila zmago.

Primer plačilnih linij

Odločite se za igranje igralnega avtomata z 20 izplačilnimi linijami s premium simbolom, vrednim 200x. Nato ustvarite pet vrst na plačilni liniji, kar pomeni, da boste prejeli skupno 200-kratno izplačilo. 

Če napolnite mrežo ali vse izplačilne linije s temi simboli, boste uživali v 4000-kratnem izplačilu. Tako delujejo izplačilne linije na igralnih avtomatih igralni avtomati na spletu.

Fiksne in nastavljive izplačilne linije

Ena stvar, ki jo imajo igralci radi spletna igralnica Slotov za pravi denar je njihova prilagodljiva narava glede plačilnih linij. 

Medtem ko imajo nekateri lahko fiksne izplačilne linije, lahko drugi igralcem omogočijo prilagajanje vrstic med stavno sejo. Torej, kakšna je razlika?

Fiksne reže za izplačilo

Fiksne izplačilne linije omogočajo igralcem, da stavijo na vsako posamezno linijo. Na primer, če želite igrati igralni avtomat z 20 plačilnimi linijami s 5 $ na vrtenje, boste potrebovali 0,25 $ na vrstico. 

Čeprav je ta znesek lahko nizek, bodo med igranjem aktivne vse izplačilne linije. torej tvorijo zmagovalno kombinacijo je lažje. Zdaj veste, zakaj večina igralcev raje igralne avtomate s fiksno plačilno linijo.

Nastavljive reže za izplačilo

Nasprotno pa reže z nastavljivimi plačilnimi linijami omogočajo igralcem večjo prilagodljivost. Nastavite lahko število vrstic, da tvorite zmagovalno kombinacijo. To zmanjša omejitev stave, kar vam omogoča, da igrate z manjšim denarnim zneskom.

Izplačilne linije, omejitve stav in kovanci

Kovanci za igralne avtomate in omejitve stav so drugi standardni izrazi, ki lahko zmedejo začetnike. Pogosto boste morali ta dva postaviti ob plačilne linije, preden začnete igrati igro na avtomatih. Kakšen je torej odnos? 

Znesek, ki ga dobite, je neposredno odvisen od števila izplačilnih linij, ki jih nastavite in aktivirate. Za vsako izplačilno linijo boste morali staviti kovanec. Prilagodite lahko število kovancev in njihovo vrednost.

Stroški vrtenja igralnih kolutov

Če se držimo istega zgornjega primera, lahko reže z 20 izplačilnimi linijami podpirajo en kovanec na vsaki vrstici, pri čemer ima vsak kovanec najmanjšo vrednost 0,10 $. 

Če želite izvedeti, koliko stane vrtenje kolutov, pomnožite izplačilne linije s številom kovancev z vrednostjo kovanca. 

V tem primeru je to 20x1x0,10 $ = 2 $ na vrtenje. 

Ta primer kaže, da več plačilnih linij pritegne višje omejitve stav, čeprav je to lahko odvisno od minimalne vrednosti kovanca. 

Če izberete igranje z več kovanci, se bo povečala tudi omejitev stave. Toda na splošno je več plačilnih linij, bolj je.

Koliko plačilnih linij naj igra ena?

Gotovo se sprašujete, kakšno je idealno število plačilnih linij za igranje v igralnici. Splošno soglasje je, da simboli, ki se ne pojavijo na vrstici, ne bodo plačani. 

Zato igranje z zmanjšanimi plačilnimi linijami znatno zmanjša stopnjo zadetkov. Kot že rečeno, igrajte na igralnih avtomatih s fiksno plačilno linijo ves čas, da bi imeli možnost sprožiti jackpot. 

Dobra novica je, da je večina sodobnih igralnih avtomatov opremljena s fiksnimi izplačilnimi linijami. To pomeni, da boste igrali z vsemi izplačilnimi linijami, čeprav je lahko minimalna stava na vrtenje višja. 

Vendar ne pozabite, da se razprši za brezplačni vrtljaji in drugi bonusi simboli morda ne štejejo na plačilno linijo. Toda na splošno lahko vsi drugi simboli, vključno z divjim, sprožijo izplačilno linijo. 

Manj je lahko lepo!

Stvar je v tem, da so igralni avtomati z manj plačilnimi linijami prepovedano območje. Konec koncev bi želeli priložnost, da sprožite več zmagovalnih linij. 

Nekatere igre, kot je Double Diamond by IGT in Zlati rogovi Betsoft, ponuja samo eno plačilno linijo. 

Čeprav je to razočaranje, je z eno samo plačilno linijo igra enostavnejša za oči. In nagrade so prav tako visoke kot igralni avtomati z več plačilnimi linijami.

Zadnje novice

Strategija za ruleto: Katera je najboljša strategija za ruleto?
2022-07-30

Strategija za ruleto: Katera je najboljša strategija za ruleto?

Novice