Smešna dejstva o spletnih igralnicah, ki vas bodo odprela

Novice

2020-10-06

Konsenz je, da igre na srečo niso namenjene mladoletnim osebam, običajno osebam, mlajšim od 18 let, ali v skladu s predpisi vaše jurisdikcije. To pove eno stvar, da so igre na srečo v spletnih igralnicah ali katera koli druga vrsta iger na srečo resna dejavnost, ki lahko pritegne ali pokvari igralca. No, prav tako vam lahko povem, da boste zaradi nekaterih priložnosti za nekaj časa opustili radovednost in resnost ter se nasmejali. Ti dogodki so smešni scenariji, ki so se zgodili med resnim igranjem iger. Zagotovo boste presenečeni, navdušeni, šokirani in včasih lahko zamrznete za nekaj sekund. Vredu! Zdaj pa razkrijmo nekaj neverjetnih dejstev. 

Smešna dejstva o spletnih igralnicah, ki vas bodo odprela

1. Predstavljajte si, koliko 25p lahko zaslužite v igri:

No, vse je bilo v ekstazi, ko je upokojeni vojak stavil na igralni avtomat s pričakovanjem, da bo dobil tisto, kar je sorazmerno s tako skromnim vložkom, le da bi dobil jackpot. V igralnem avtomatu Mega Moolah je razbil jackpot v vrednosti 13.200.000 £. Z enako vrednostjo je nekdo drug podrl ta rekord leta 2013, ko je podrl jackpot v višini 17.860.000 funtov. Nehajte se sliniti! 

2. Tip to Peak

Ali ste vedeli, da lahko igralec v tradicionalni igralniški dvorani napoji krupjeja (delovalca)? To ni goljufanje! Če v tradicionalni igralnici ne gre za takt goljufanja, potem tudi v spletni igralnici ne gre za takt goljufanja, tako da lahko napitnine tudi v spletni igralnici v živo. S tem si lahko prislužite dober namig prodajalca. 

3. Kako je povprečno 8 ur spremenilo 8 let - Poker!

Običajno je najdaljša igra pokra povprečno 8 ur glede na število igralcev v seji. Vendar pa je leta 1881 seja pokra naredila nepredstavljivo, saj se je igra na srečo raztegnila na 8 let, 5 mesecev in 3 dni. To je najdaljše do danes. 

4. Kdo izgubi 650.000 £ zaradi računalniških napak?

No, Italijanu je zmaga zasegla zaradi računalniške napake med igranjem. Bruno Venturi, 41-letni, je vložil 18 funtov na igralni avtomat pri EuroBet UK in osvojil 650.000 funtov, le da so mu povedali, da je njegov dobitek povečal nekaj napak v programski opremi. Zadevo je izgubil na sodišču, ker so pogoji sodelovanja jasno določali, da se v primeru računalniške napake dobički zadržijo. 

5. Prodal je vse svoje stvari za rdeče

Ja, je! Toda ali lahko to storite? OK, naj ti povem! Profesionalni britanski hazarder Ashley Revell je leta 2004 prodal vse svoje premoženje, da bi zbral 135.600 funtov. Ostala mu je edina obleka, ki jo je imel, noro kajne? Temu skrivnostnemu človeku je gostovala televizijska oddaja o igrah na srečo, dvojno ali nič, ko se je Ashley odpravila v igralnico v Las Vegasu, da bi celotno vsoto položila na igro rulete. Za RED je šel s srcem v ustih. Na Ashleyjevo srečo je po vrtenju pristalo 7 Red. Tako je dobil dvojko; 270.600 £. Ohladi jih! 

6. »Prepovedal sem se!"

Ali ste vedeli, da si lahko prepovete igranje iger na srečo, bodisi v fizični ali spletni igralnici? No, lahko! Ta mehanizem se imenuje "prostovoljna izključitev", kot ga je skovala država Ohio, ZDA. To je bil program, ustvarjen posebej za zajezitev odvisnosti od iger na srečo. Kampanja je bila, da bi si prepovedali vstop v katero koli igralnico, vključno z igranjem na spletu, če ste ugotovili, da ste postali odvisnik ali se spopadate s finančnim neredom. Dejansko se lahko prekličete, kadar menite, da je vaša glava bistra ali v boljšem finančnem stanju.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice