Soccabet bo v Gani zagotovil knjižnico iger Pragmatic Play

Novice

2023-05-22

Benard Maumo

Pragmatic Play, vrhunski ponudnik vsebine iGaming, v zadnjem času povečuje svoj profil v Afriki. To dokazuje najnovejši dogovor podjetja s Soccabetom, regulirano stranjo igralnic v Gana. 

Soccabet bo v Gani zagotovil knjižnico iger Pragmatic Play

Po dogovoru lahko igralci na mestu iger na srečo zdaj dostopajo do ogromne zbirke nagrajenih igralnih avtomatov Pragmatic Play. Dogovor zajema najuspešnejše naslove, kot so:

  • Sugar Rush
  • Sladka Bonanza
  • Vrata Olimpa

Kot je bilo pričakovano, bodo ganski igralci pri Soccabetu dostopali tudi do inovativnih igralniških iger Pragmatic Play v živo. Igralci bodo imeli dostop do naslovov, kot sta Sweet Bonanza CandyLand in Mega Wheel, ki so vsi priljubljeni oboževalci po vsem svetu. 

Medtem bodo stranke Soccabeta dostopale do celotnega izbora vsebine Virtual Sports iz Pragmatična igra, z motociklističnim naslovom Force 1. Vsebina podjetja Virtual Sports je na voljo v več temah, vključno z:

  • Nogomet
  • Konjske dirke
  • Pikado
  • Dirke s hrti

Pragmatic Play se v zadnjem času osredotoča na povečanje svojega dosega na reguliranih trgih po vsem svetu. V zadnjem času je podjetje povezovalo posle s vrhunske spletne igralnice v Afriki. 

Pred poslom Soccabet je podjetje podpisalo večvertikalni sporazum s PrideBet v državi. Konec aprila, dobavitelj tehnologije iGaming je sodeloval z 10bet da lansira svojo priljubljeno igro crash, Spaceman, v Južni Afriki. 

Irina Cornides, glavna operativna direktorica Pragmatic Play, je komentirala sporazum Soccabet, izjavila: 

"Soccabet je dobro uveljavljen in cenjen operater v Gani in veseli smo, da jih lahko pozdravimo med našo rastočo bazo strank na celini. Ko širimo svojo prisotnost na reguliranih trgih po vsem svetu, Pragmatic Play z veseljem naredi naše splošno priljubljene igralne avtomate, Igralnice v živo in virtualne športne igre, ki so na voljo še širšemu krogu igralcev."

Na njihovi strani je generalni direktor Soccerbeta, Imad Hawwach, pripomnil:

»Zavedamo se, da naše stranke pričakujejo najboljšo možno igralno izkušnjo, in verjamemo, da je Pragmatic Play visokokakovosten in raznolik portfelj iger nam bo pomagal doseči prav to. Z njihovim inovativnim pristopom k razvoju iger in njihovo predanostjo zagotavljanju izjemne zabave smo prepričani, da bodo naše stranke uživale v igranju njihovih iger."

Zadnje novice

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming
2023-09-14

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming

Novice