Novice

October 16, 2020

Spletna ruleta: Rdeča in črna strategija rulete

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Rdeča in črna ruleta je strategija, ki se zdi najboljša lovska strategija za večino novih hazarderjev, ki želijo doumeti igro. To je pogosta strategija v ruleti. Še pomembneje pa je, da se ta strategija lahko prilagodi drugim strategijam rulete, zaradi česar je priljubljena izbira. V današnji objavi se osredotočamo na to, kaj je ta strategija in kako jo uporabiti. Torej brez odlašanja, potopimo se!

Spletna ruleta: Rdeča in črna strategija rulete

Kaj se boste naučili

Iz vseh metod, povezanih s to shemo stav Rdeče in Črne, boste lahko ugotovili, kako lahko najbolje uporabite tehnike v svojo korist. Čeprav so nekatere od teh taktik naključne narave, kljub temu, da vedno obstaja ravnotežje, vedno imejte v mislih, da v svetu spletnih igralniških iger nič ni gotovo.

Kaj je strategija rdeče in črne rulete?

Če želite resnično razumeti, morate najprej razumeti zapletenost, preden se potopite v uporabo rdeče in črne rulete. Na primer, super je dobro razumeti mizo rulete. Vedeti morate, da ima ruleta 18 rdečih žepov, 18 črnih žepov in seveda zeleno luknjo, ki je rezervirana za hišo, imenovano rob hiše. Naj poudarim strašljivo zeleno! 

Ne želite, da žogica po vrtenju pristane tam. Če ste pred vrtenjem stavili na rdečo, vam bodo prikazane kvote za zmago 18 proti 37. Aritmetično, če žogica pristane na rdeči barvi, vam ta izračun, 18÷37 x 100 = 48,64 %, daje možen odstotek zmage. Ista enačba velja za črno, če je to barva, na katero stavite. V bistvu bosta obe barvi imeli podoben učinek. 

Šele ko bo žoga pristala na zelenici, bo postalo grozljivo, brez pravega dobička.

Kot se spomnite, to strategijo večinoma uporabljajo začetniki. 

Vodnik po sledenju

Igralci so odkrili več alternativ zmagovalni shemi rdeče in črne rulete, toda od mnogih je najpogostejša rešitev, da se zavežete določeni barvi in nadaljujete z igro, dokler ne dosežete zaključka. Načelo tega je, da sta rdeča in črna barva, ki pokrivata celotno kolo, dobro razporejeni, kar zmanjša tveganje izgube časa.

Igralci, ki so se specializirali za sode stave, so si želeli rdeče in črne bolj kot druge vidike sodih stav. Trdna logika je, da je niz zmag lahko tudi tako dolg kot niz porazov.

Učinkovito igranje z rdečimi in črnimi

Morda pridejo v poštev tudi druge vrste stav, a ko dobro raziščete kolesa, lahko način, na katerega so številke razvrščene, drugim vrstam stav oteži uspeh. Visoke in nizke stavne številke niso pravilno razporejene, kvote in sode številke tudi niso tako pravilno razporejene, vendar Rdeče-črni nimajo večjih pomislekov glede položaja na mizi.

Trik pri tej strategiji je, da stavite na eno samo barvo, dokler ne dosežete zmagovalca, nato pa morate znova staviti na isto barvo, preden pomislite, da bi prešli na nasprotno.
Ko ste se naučili tega temeljnega vidika rdečega in črnega, je zdaj čas, da vam sporočimo, da je to zmagovalno strategijo rulete najbolje uporabiti v kombinaciji z drugimi slavnimi in starimi strategijami rulete, da dosežete optimalen zmagovalni učinek. 

Torej, nadaljujte s poučevanjem o strategijah rulete in navedel jih bom spodaj ter jim nato ustrezno uporabil rdeče in črno:

Navsezadnje ima ta pristop veliko opraviti s slutnjami. Večina ljudi ima sposobnost analitične narave. Torej bi morali vedeti, kdaj se obrniti na črno, ko stavite na rdečo in se vam nekaj ne zdi v redu, vendar bi morali na koncu živeti po svoji presoji in zagotoviti, da boste uravnovesili pohlep.

Zaključek

Rdeča in črna strategija omogoča zadetek denarja na ruleti, čeprav v omejenih količinah. To vam bo morda vzelo več časa, a sčasoma se bo splačalo. Visoki igralci zaradi tega mi ta strategija ni všeč, toda če po sreči zadenete dolg odsek nasprotne barve vaši najljubši barvi, boste nekaj časa zaščiteni, vendar to ne odpravi možnosti velike izgube.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord
2024-03-23

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord

Novice