Novice

October 12, 2020

Spletna ruleta: strategija Martingale

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Martingale strategija

Strategija Martingale ni sodoben pristop na področju iger na srečo v igralnicah, saj obstaja že več sto let. Spletna igralnica je sprejela to strategijo in njeno moč. Strategija Martingale je stara toliko kot ruleta igralnica sama, ki je v Franciji že v osemnajstem stoletju. Strategija Martingale je bila taktika, ki se je pogosto uporabljala v igri 50/50 'Glava ali rep'. Gre za strategijo, ki zahteva nekaj matematičnega znanja, vendar ni povsem odvisna od tega. Strategija Martingale je progresiven sistem iger na srečo, ki ga igralci uporabljajo za podvojitev vložkov po izgubi. Ta tehnika je okrepljena z občutkom, da niza porazov ne more trajati v nedogled, vsi porazi pa se regenerirajo s prihajajočo zmago. Koncept, ki stoji za njim, je na kratko jasen. Po vsaki izgubi morate preprosto dvigniti svojo stavo na dvojno vrednost prejšnje izgube. Dejansko bodo v trenutku, ko zmagate, vaša izgubljena sredstva povrnjena, nato pa se lahko vrnete na minimalni začetni znesek.

Spletna ruleta: strategija Martingale

Uporaba strategije Martingale

Takoj na začetku bi morali staviti na zunanje stave, to so vrste stav, ki dajejo 50-odstotno možnost za zmago, zato bi morali sprejeti tehniko Martingale, to je noro! Edini način za izvedbo strategije Martingale v preizkušeni in najbolj dobičkonosni situaciji je stavljanje na enakomeren trg, ki je sicer znan kot zunanje stave. Tukaj govorimo o The Low1-18, visoka19-36, rdeče ali črno in sodo ali liho. Z zunanjimi stavami imate možnost za zmago 1:1.

Strategija Martingale – dejanje igranja na varno

Igralec mora biti dovolj temeljit, da ohrani enake stave v vseh krogih, namenjenih uporabi strategije Martingale. Nadaljnji preprost primer je, če stavite na "Liho število", poskrbite, da boste podvojili zadnjo izgubo stave, saj se vsak krog nadaljuje, dokler se med napredovanjem nekje ne pojavi zmagovalec. Za začetek igro , poskrbite, da boste stavili z minimalnim zneskom, da boste lahko imeli velik razpon za daljši niz izgub, običajno uporabite minimalni znesek stave na mizi. Če je začetna stava izgubljena, morate naslednji krog podvojiti. Svojo izgubo boste morali še naprej podvojiti, dokler končno ne zmagate v krogu, ki bi povrnil vse vaše izgube, če bi obdržali s pištolo.

Ilustracija

Če je za ta primer tabela Minimalna stava nastavljena na 2 USD. Zdaj pa uporabimo slabši scenarij, kjer izgubiš tek. Če ste izgubili svojo prvo stavo v višini 2 $, podvojite svoj naslednji vložek na 4 $ (2. stava). če ga izgubite, podvojite predhodni vložek 8 $ (3. stava. Potem recimo, da je bil znova izgubljen, podvojite ga na 16 $ (4. stava), če po tem zaslužite svoj prvi dobitek, bo vaše izgube v celoti nadomestil, če tega ne storite izboči se na pritisk spreminjanja toka. Nato se vrnite na prvo stavo 2 $ (začetna stava).

Različica strategije Martingale

  • Strategija stav Grand Martingale

  • Reverse Martingale stavna strategija

    1. Strategija stav na Grand Martingale:

    To je običajen primer tega, kar je bilo ugotovljeno do sedaj. Določa preprosta pravila, po katerih mora igralec nenehno podvojiti svojo stavo, dokler se po vsakem porazu ne zabeleži zmagovalni izid. Tako se igralec ob vsaki zmagi vrača na osnovni začetni znesek stave, in sicer tako naprej.

    2. Strategija obrnjenih stav na Martingale:

    To je ravno obratno od strategije Grand Martingale. Ta Reverse Martingale zagotavlja, da bo igralec nenehno podvojil svojo stavo z vsako zmago, dokler ni registriran samo poraz, nato pa se bo igralec še enkrat vrnil v bazo z minimalno stavo.

    V zaključku

    Kot številne druge tehnike je tudi pristop Martingale v sistemu stav matematičen in mamljiv, zato previdno, ko ste sprejeli strategijo. Vedno morate upoštevati, da noben igralec nima neomejenih virov za igranje na srečo spletna ruleta igro. Strategija zajema, da pri vsakem zavoju podvojite svojo izgubo, pri čemer naredite postopno luknjo v žepu in če to traja dlje, preden pride do zmage, je lahko smrtonosno.

    To je ogromna strategija, vendar nič ni zagotovljeno kot vsaka taktika iger na srečo. Zato bodite pozorni in razmišljajte o previdnih možganih.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

**Podajte se na čarobno arabsko pustolovščino z igralnim avtomatom Wizard Games "Lucky Lamp"**
2024-03-16

**Podajte se na čarobno arabsko pustolovščino z igralnim avtomatom Wizard Games "Lucky Lamp"**

Novice