Spletne igre na srečo na Kitajskem

Novice

2019-09-11

Igre na srečo so na celinski Kitajski strogo prepovedane. Ta pravna direktiva zajema tako offline kot spletne igre na srečo. Ukvarjanje z igrami na srečo se kaznuje z zaporom ali denarno kaznijo. Kazen velja tako za operaterje kot za pokrovitelje. Vlada je poskušala odvrniti spletne igre na srečo z velikim kitajskim požarnim zidom. Vsi ukrepi, ki jih je sprejela kitajska vlada, niso bili zanesljivi, saj se v državi še vedno dogaja veliko nezakonitih spletnih iger na srečo. Zdi se, da državljani niso pozorni na najnovejše odloke, ki so namenjeni zaščiti ljudstva pred samimi seboj. To pa se bo verjetno zelo kmalu spremenilo.

Spletne igre na srečo na Kitajskem

Zatiranje spletnih iger na srečo na Kitajskem

Poročila kažejo, da organi kazenskega pregona na Kitajskem krepijo prizadevanja z namenom boja proti razširjenim nezakonitim spletnim igram na srečo prek meja. Zatiranje dejavnosti, povezanih z igrami na srečo, zajema tudi platforme za spletna plačila in podzemne banke, ki ljubiteljem omogočajo olajšanje iger. Razkritje načrta za boj proti nezakonitim igram na srečo je bila uradna izjava, ki jo je objavilo veleposlaništvo Kitajske na Filipinih. V poročilo je bila vključena zaveza, v kateri je navedeno, da se bodo oblasti ukvarjale tudi s podjetji in domačimi omrežji, ki zagotavljajo tehnično podporo tistim, ki igrajo na srečo.

Ofenziva na morju

Spletne igre na srečo ni dovoljeno po vsej Kitajski. Enklava Macau ostaja edina destinacija za igralce, ki se srečujejo in uživajo v kopenskih igralniških akcijah. Vendar pa se je v sosednjih državah pojavilo veliko operaterjev iger na srečo, ki so svoje storitve natančno prilagodili kitajski stranki. Da bi odpravila to težavo, je kitajska vlada podala izjavo, v kateri je narodu razkrila svoje stališče o ključnem zatiranju čezmejnih iger na srečo. Vlada je tudi potrdila, da se bodo izvajale operacije, ki so bolj posebne, s poudarkom na razbijanju večjih primerov in uničevanju obsežnih mrež kriminalnih združb.

Slovesnost Filipinov

Kitajska izrecno kaže s prstom na Manilo in pravi, da gosti veliko število spletnih igralnic, ki ciljajo na Kitajsko. To vpliva na interese Kitajske in spodkopava njihov finančni nadzor in varnost. Vlada prosi manjšo državo, da je del ali podpre začetna prizadevanja za zatiranje. Telekomunikacijske ali spletne goljufije in kazniva dejanja iger na srečo so tesno povezana. Posledica tega je, da žrtve izgubijo velike vsote denarja. To je velika skrb za kitajsko vlado, zato poskuša vse, kar je v njeni moči, da zaščiti svoje državljane pred zvabljanjem v nezakonite igre na srečo.

Zadnje novice

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming
2023-09-14

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming

Novice