Novice

October 23, 2023

Spribe podpisuje pogodbo o blagovni znamki z Ultimate Fighting Championship

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Spribe, priljubljeni razvijalec igralniških iger, je podpisal mejnik za blagovno znamko z UFC (Ultimate Fighting Club), profesionalnim tekmovanjem v mešanih borilnih veščinah. Ta posel zajema tekmovanje UFC 294, ki bo ta vikend gostil Abu Dabi v Združenih arabskih emiratih. 

Spribe podpisuje pogodbo o blagovni znamki z Ultimate Fighting Championship

Po tej večletni sponzorski pogodbi bo Spribe prejel pomembno blagovno znamko na UFC 294 ter v oktogonu in okoli njega. Razvijalec igre bo prejel tudi večjo blagovno znamko v naslednjih dogodkih s plačilom za ogled in nočnih bojih.

Poleg povečanja izpostavljenosti blagovne znamke bo Spribe ureditev uporabil za izgradnjo integracij blagovnih znamk znotraj prenosov v živo vsake izbrane borbene nočne karte. Podjetje bo prejelo tudi letno donacijo od UFC Brand Ambassadorja za nadaljnjo promocijo partnerstva z nastopi, vsebino in kreativnimi marketinškimi tehnikami.

SPRIBE je znan dobavitelj programske opreme, specializiran za razvoj iGaming rešitev in izvajanje spletne igralnice. Podjetje želi ustvariti revolucionarne izdelke, ki vplivajo na sektor iger na srečo. Eden glavnih Spribejevih dosežkov je Letalec, priljubljena crash igra, ki zagotavlja hitro in koristno pilotsko izkušnjo. 

V začetku tega meseca je Spribe podpisal pogodbo pogodba o ekskluzivni distribuciji vsebine z Light & Wonder, priljubljeno platformo za združevanje iger. Ta posel bo videl podjetje igre lansiranje na platformi po vsej ZDA. 

Grant Norris-Jones, UFC višji podpredsednik globalnih partnerstev, je komentiral:

"Navdušeni smo, da lahko pozdravimo SPRIBE kot uradnega partnerja UFC. SPRIBE ustvarja igre naslednje generacije, ki so zelo privlačne za oboževalce UFC, saj ponujajo edinstveno izkušnjo z vznemirljivimi funkcijami, osupljivo grafiko in privlačnim igranjem. veselim se, da jim pomagam doseči širši doseg njihove blagovne znamke in iger."

Giorgi Tsutskiridze, CCO pri Spribe, je dodal: 

"To je pomembno partnerstvo za SPRIBE in Aviator, ki omogoča, da se o igri seznani več igralcev kot kdaj koli prej. Aviator je že zdaj največkrat igrana crash igra na svetu z več kot 10 milijoni igralcev mesečno, vendar bo ta pogodba z UFC res katapultirala v stratosfero."

Uradnik je opozoril, da je to dragoceno marketinško sodelovanje za Spribe kar dodatno poudarja priljubljenost Letalec.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice