Novice

June 1, 2023

Stakelogic ponuja izkušnjo kot nobena druga v Money Track 2

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Stakelogic, večkrat nagrajeni razvijalec iger, je napovedal lansiranje igre Money Track 2 igralni avtomat je nadaljevanje najbolj dobičkonosnega igralnega avtomata podjetja Money Track, ki igralcem ponuja vznemirljivo vožnjo znotraj denarnega vlaka, kjer lahko osvojijo neverjetno 50.000-kratno največje izplačilo. 

Stakelogic ponuja izkušnjo kot nobena druga v Money Track 2
  • Money Track 2 se igra na matriki 5x4 z do 40 linijami s fiksnim dobitkom. 
  • Ko se vkrcate na hitro vozeči vlak, bodite pozorni na razbojnike, ki se vozijo ob vlaku. 
  • Funkcija Train Heist se začne, ko igralci na kolutih pristanejo šest simbolov Bonus Train. 
  • Če se to zgodi, bodo igralci nad koluti videli izbor množiteljev. Nato bo simbol Train Heist zbral vse množitelje nad koluti, preden bo vrednosti uporabil za izračun izplačila.

Ko se akcija nadaljuje, lahko igralci aktivirajo funkcijo denarnega bonusa, ki je polna brezplačni vrtljaji če pristanejo simboli vlaka na kolutih. Nato bosta simbola Train in Bonus Enhancer padla na najnižji položaj na tem kolutu in ostala zaklenjena. Igralci, ki izpolnijo vrstico petih simbolov v spodnji vrstici, prejmejo skupne množitelje, preden se funkcija brezplačnih vrtljajev ponastavi na tri.

Medtem bo igra odstranila podeljene ikone na dnu, preden preostali simboli padejo in jih nadomestijo. Funkcija Bonus Enhancer v igri se bo aktivirala, če igralci dokončajo dve vrstici z enim vrtljajem. 

Izboljševalci bonusov se lahko pojavijo tudi med brezplačnimi vrtljaji in naredijo naslednje stvari:

  • Bonus Enhancer One: Zagotovite 2- do 30-kratni množitelj, ki se uporabi za dobitek, če je del petih ikon v spodnji vrstici. 
  • Bonus Enhancer Two: Nagrajuje igralce z množiteljem 2x in 50x, dodanim drugim simbolom na mreži. 
  • Bonus Enhancer Three: Prihaja z okrepljenim množiteljem od 2x do 80x, ki podvoji množitelj vlaka. 
  • Bonus Enhancer Four: Množitelj se bo povečal za 2-krat do 100-krat, pri čemer bo simbol Bonus Enhancer zbral vse množitelje, preden jih bo dodal razkritemu znesku.

Omeniti velja tudi, da Money Track 2 vsebuje Stakelogicovo inovativno funkcijo Spin & Win. Igralci lahko zavrtijo dve denarni kolesi in osvojijo odlične nagrade, če se funkcija v igri odklene.

Andrew Fraser, lastnik izdelka pri Stakelogic, izjavil:

"Money Track je bil izjemno uspešen, zato smo z igro Money Track 2 dvignili igranje na naslednjo raven, da zagotovimo, da bodo igralci deležni velike zmage v svojem življenju. To je eksploziven igralni avtomat, poln funkcij, ki lahko ustvarijo pošastne največje dobitke od 50.000-kratne igralčeve stave. Reže za nadaljevanje je težko dobiti, vendar je celotna ekipa Stakelogic opravila neverjetno delo in zagotovila, da Money Track 2 gradi na uspehu prve igre in zagotavlja izkušnjo igralca kot nobena druga!"

Money Track 2 je najnovejši dodatek Stakelogicovi zbirki igralniških iger od predstavitve Greedy Fox konec aprila. Podjetje je pred kratkim tudi prejel licenco švedskega urada za igre na srečo poleg povezovanja dobaviteljskih poslov z regulirana spletna mesta spletnih igralnic, vključno z igralnico 888casino.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord
2024-03-23

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord

Novice