Novice

November 7, 2020

Stave za življenje: možnosti in nekaj trikov, ki jih lahko posnemate

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Ali lahko preživim z igrami na srečo?

Vedno sem imel to vprašanje, da obstaja nekaj, kar je zaklenjeno v mislih večine ljudi. včasih se zdi nejasno misliti, da lahko ljudje celo življenje živijo od denarja, zasluženega pri igrah na srečo. No, nekaj razkritja vas bo šokiralo, vendar je zagotovo izvedljivo. Po vsem svetu je res nekaj ljudi, ki dostojno zaslužijo z igrami na srečo.

Stave za življenje: možnosti in nekaj trikov, ki jih lahko posnemate

To bi lahko bilo za vsakogar razodetje, ostaja zlato pravilo, da morate imeti denar, da zaslužite prijazen denar, ki ga pričakujete od življenja v igrah na srečo. Stari izraz, da je "potreben je denar, da ga narediš" velja tako za igre na srečo kot za vse druge podvige. Če pa ste nizek valjar, potem boste morali biti potrpežljivi, da ga začnete dobro izdelovati.

Faktor velikega bankrolla

Za začetek boste potrebovali tako imenovani casino denar, ki se precej razlikuje od denarja, ki smo ga vsi vajeni. Običajno morate, če se odločite živeti od iger na srečo, imeti veliko denarno rezervo. Vse vrste iger na srečo imajo težave, nekaj dobiš in nekaj izgubiš, zato potrebuješ ta ogromen denar, da ostaneš v igri. Ne pozabite, da je vaš kup gotovine življenjska sila vašega podviga v igre na srečo. Ne morete ustvariti dobička, če nimate denarja za igre na srečo.

Imeti morate dovolj denarja, da se izognete nizom zmag in izgub, ki jih ima prednost te hiše na igralce na srečo. Prva napaka, ki jo naredijo izkušeni hazarderji, je, da nimajo dovolj velikega denarja. Preden začnete žeti od iger na srečo, lahko ublažite učinek nenavadnih zmag in porazov.

Nazaj in nazaj igralni avtomat za življenje

Dejstvo je, da je igranje na igralnih avtomatih za preživetje skoraj nepredstavljivo, razen če ste že bogati in imate znatna sredstva, ki si jih lahko dolgoročno privoščite. Skoraj lažje je izgubiti 2.000 $ na teden kot zaslužiti 2.000 $ na teden z igranjem na igralnih avtomatih. Vendar pa lahko še vedno zaslužite solidno količino denarja, če ste pozitivno naravnani in se izogibate veroizpovedi.

Vendar vam moram povedati, da so igralni avtomati konfigurirani tako, da zagotavljajo dolgoročni dobiček v igralnici zaradi prednosti hiše, vendar lahko pametno prekašajo igralnico.

Kakšen je ta House Edge ali odstotek vračila?

Odstotek vračila igralnega avtomata je vsota vseh stav, ki so igralcu pripisane z zmagami na avtomatu, medtem ko je prednost hiše znesek, ki ga igralnica odgrizne za vsak zastavljeni znesek, ki ga dobite ali izgubite, bodo vzeli odstotek. Kadar ima igralni avtomat 95-odstotni odstotek povračila, kar pomeni, da v celoti vrne 950 $ od vsakih 1000 $, zastavljenih igralcu.

Ko igralni avtomat povrne 950 $ od 1000 $, se preostalih 5 $ obdrži za dobiček igralnici, kar se imenuje hišni rob. Če povzamemo, to pomeni, da je odstotek povračila 95 %, medtem ko je prednost hiše 5 %.

Kako najti igralni avtomat z nizkim robom za lažji dobiček proti igralnici

Večina igralniških iger je zgrajenih tako, da je enostavno izračunati prednost hiše in odstotek odplačevanja, lahko pa tudi preprosto dobite odstotke s preprostim internetnim pregledom igralnice ali igralne igre. Algoritmi, ki nadzorujejo sisteme, imajo toliko parametrov, da je, razen če nimate dostopa do programske opreme, težko izračunati prednost hiše in odstotek odplačevanja.

Nadaljnja težava je, da določena igralnica daje različne odstotke izplačil od dobavitelja, tako da nekatere igralnice običajno zahtevajo, da se njihov slot programira s prednostjo hiše glede na njihovo željo. Zato se prepričajte, da poznate ta vidik in vedno poskušajte igrati igralne avtomate z zelo nizko prednostjo, da zmanjšate denar, ki ga izgubite v igralnici, tudi ko zmagate.

Previdno hranite s številnimi spletnimi bonusi

Spletna igralnicas ponujajo tudi ponudbe za ljubitelje igralnih avtomatov, ko položijo denar. Nekateri ponujajo toliko ali več odstotkov vašega depozita, ta depozit bo nato združen z bonus denarjem, ki ga lahko uporabite za stave na igralnih avtomatih. To se sliši kot čudovit način za osvojitev roba hiše. Čeprav se zdi, da je bonus denar dodaten, ko boste prebrali pogoje, ki so vključeni v bonus, boste ugotovili, da ni bilo tako enostavno, kot bi vam ponudili brezplačen denar v igralnici.

Vsak na spletu režo bonus vključuje pravila o tem, kako uporabljate brezplačen denar, kaj boste storili, preden boste sploh lahko izplačali svoj denar, in ali morate obdržati vsoto bonusa, ko izpolnite pogoje posla. Vendar, če ste skrbni in pametni, lahko z njihovim denarjem razbijete igralnico. To je še posebej dobro za igralce, ki imajo nizek denarni račun in so pripravljeni graditi na tisti ravni, kjer lahko začnejo preživljati z igrami na srečo.

Pogoji se razlikujejo od spletne igralnice do spletne igralnice, zato jih morate prebrati, preden opravite nakazilo. Nekatere spodbude se odštejejo od vašega stanja, ko zahtevate gotovino, druge pa bodo izplačane.

Priporočilo za ohranjanje zdravega bančnega računa za preživetje

Čeprav ni povsem jasno, da lahko živite od denarja za igre na srečo, lahko bolj pragmatičen pristop pomaga premagati kvote, ko si lahko privoščite stave 500 ali 1000 $ na igro. Vendar pa morate, da to dosežete, imeti ogromen bančni račun, toda karkoli že imate, poskušajte vedno igrati z 1% svojega bančnega računa.

To pomeni, da če imate 100.000 $ bankroll, naredite stavo 1000 $. Nekateri stavalci so dovolj dobri, da svoje stave razširijo na 2%-3% svojega bančnega zneska, vendar vam tega ne bom predlagal, dokler ne boste imeli dolgega zapisa o doseganju velikih uspehov.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

BetMGM in GameCode skleneta dinamično partnerstvo za revolucijo iGaminga v ZDA
2024-04-15

BetMGM in GameCode skleneta dinamično partnerstvo za revolucijo iGaminga v ZDA

Novice