Novice

January 16, 2020

Tehnike za upravljanje iger na srečo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Vodnik o tem, kako učinkovito upravljati banko za igre na srečo

Bankroll je tisto, kar ohranja igralce v igralnicah. Ta članek daje namige igralcem, kako učinkovito upravljati svoj račun za igre na srečo. Vsi igralci na srečo imajo bankroll različnih velikosti. Nekateri so večji od drugih so zlahka zamenljivi kot drugi. Igralci na srečo imajo vedno denarno banko, ne glede na pogostost iger na srečo z denarjem, ki jim je na voljo. Gre za zagotovitev, da so dobičkonosni igralci na srečo, tako da dobro izbirajo in se izognejo izgubam.

Tehnike za upravljanje iger na srečo

Igralci na srečo lahko na koncu izgubijo denar, čeprav imajo konkreten zmagovalni delež. Da igralci na srečo igrajo dlje na svojem bančnem računu in celo dobijo večjo možnost za zmago, lahko upoštevate naslednje strategije. Strategije so enostavne za uporabo in delujejo kot zaščita za sredstva, namenjena igram na srečo.

Razbijte na segmente

Najpreprostejša metoda za upravljanje igralniškega denarja je tako, da ga vsakodnevno razdelite na segmente ali seje igranja. Na primer, razdelitev denarja na pet delov ali celo razdelitev iger na srečo na dve seji na dan in razdelitev igre na deset sej.

Igralci na srečo bi morali prenehati igrati, ko izgubijo celoten znesek, ki so ga namenili za sejo ali dan. Če so zaključili sejo ali dnevno igro in imajo še nekaj dodatnega denarja, ga lahko razdelijo na preostale seje ali dni ali pa denar uporabijo za druga podjetja.

Nastavite časovne omejitve

Dejstvo je, da mnogi igralci na srečo občasno izgubijo in izgube rastejo z dolžino obdobja, ki ga igrajo. Da bi igralci zmanjšali izgube, morajo določiti stroge omejitve, kako dolgo bodo igrali. Igralec, ki gre v igralnico, mora določiti čas za vsako sejo.

Ko dosežejo določeno časovno omejitev, ne bodo več izgubili in če zmagajo, lahko denar pospravijo kot dobiček. Če se zaradi zmage odločijo igrati dlje, se spomnite, da bodo na koncu dneva verjetno izgubili. Načrtujte aktivnosti, da se izognete skušnjavam nadaljnjega igranja.

Nastavite omejitve izgube

Za zaščito svojih iger na srečo morajo igralci na srečo določiti omejitve izgube. S tem ne bodo igrali seje, v kateri bi verjetno izgubili denar. Določiti bi morali omejitev izgube v poljubnem znesku, ki jim ustreza, in sprejeti odločitev, da se izognejo lovljenju izgub, ki bi se lahko izkazale za večje.

Omejitve izgube je mogoče razdeliti na dneve, izlete ali igralne seje, s čimer je bolj segmentacija bančnega računa. Igre na srečo, ki igrajo igralniške igre, lahko občasno uravnavajo svoj skupni denarni račun tako, da prilagodijo svoje omejitve glede na svoje bančne račune. Tako se lahko prepričajo, da lahko izgubijo le količino, ki jim ustreza.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord
2024-03-23

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord

Novice