Novice

March 30, 2024

The Goonies™ Megaways™: Blueprint Gaming razkriva akcijsko nadaljevanje

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Ključni zaključki:

  • Začenja se Blueprint Gaming The Goonies™ Megaways™, zadnje nadaljevanje priljubljene serije.
  • Igra ima inovativno mehaniko Megaways™, ki ponuja do 117.649 načinov za zmago.
  • Mešanica popolnoma novih in klasičnih funkcij zagotavlja privlačno izkušnjo igranja.
  • Igra je razvita v sodelovanju z Warner Bros. Discovery Global Themed Entertainment.

Blueprint Gaming, pionir na področju razvoja igralnih avtomatov v Združenem kraljestvu, je predstavil svojo najnovejšo pustolovščino, The Goonies™ Megaways™. To je šesti del v seriji po petih uspešnih predhodnikih, vključno z različico s praskalko. Zvesti oboževalci kultnega klasičnega filma iz leta 1985 "The Goonies" se bodo ponovno pridružili Mikeyju, Mouthu in Data na vznemirljivem lovu na zaklad, da bi odkrili bogastvo razvpitega pirata Enookega Willyja, da bi rešili svoje domove.

The Goonies™ Megaways™: Blueprint Gaming razkriva akcijsko nadaljevanje

Akcijske slike in igranje

To očarljivo nadaljevanje nadaljuje legendarno iskanje zaklada z dinamično akcijo, zabavo in malce sprostitve za igralce. Z vključitvijo mehanike Megaways™, licencirano pri Big Time Gaming, igra ponuja postavitev s šestimi koluti in dodatnim vodoravnim kolesom. Ta inovativna zasnova omogoča osupljivih 117.649 dobitnih kombinacij na vrtljaj, zahvaljujoč kaskadnim kolutom in naključnim množiteljem.

Cilj igralcev je doseči vsaj tri ujemajoče se simbole na sosednjih kolutih, začenši s skrajno levim kolutom. Igra se ponaša s srednjo volatilnostjo, 95-odstotno stopnjo donosa igralcu (RTP) in potencialnimi dobitki do 10.000-kratnika igralčevega vložka.

Funkcionalno bogata zabava

The Goonies™ Megaways™ uvaja več privlačnih funkcij, vključno z:

  • Funkcija zbiranja gotovine: Aktivira se, ko se simbola Cash in Collect pojavita skupaj.
  • Brezplačni vrtljaji: Sproži se ob treh ali več Scatterjih, pri čemer je število brezplačnih vrtljajev odvisno od števila Scatterjev.
  • Zemljevid zaklada enookega Willyja: Edinstvena nadgradnja, ki zagotavlja multiplikator denarja in dodatne brezplačne vrtljaje, ko so zbrani štirje simboli zbiranja.
  • Treasure Blitz Super Spin: Dodaten bonus krog, ki izboljša igralno izkušnjo.

Nadgrajeno nadaljevanje reže

Zaveza Blueprint Gaming razvoju svojega licenčnega portfelja iger je očitna v tej zadnji izdaji. Medtem ko je ohranil bistvo priljubljenega filma skozi umetniško delo in zvočne posnetke, je razvijalec uvedel nove funkcije za večjo angažiranost igralcev. Sodelovanje z Warner Bros. Discovery Global Themed Entertainment zagotavlja vrhunski, večžanrski IP, ki presega digitalne in kinematografske platforme.

Jo Purvis, direktorica trženja in odnosov pri Blueprint Gaming, je izrazila navdušenje nad novo izdajo, pri čemer je poudarila mešanico znane blagovne znamke in inovativnega igranja, ki želi očarati igralce.

The Goonies™ Megaways™ ni samo dokaz predanosti Blueprint Gaminga kakovosti in inovativnosti, ampak tudi vznemirljiv dodatek k svetu spletnih igralnih avtomatov, ki obljublja nepozabno pustolovščino za oboževalce in novince.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice