Novice

June 29, 2021

Thunderkick premaga vse možnosti za izdajo 50 zabavnih spletnih igralnih avtomatov do zdaj

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

V hitro rastočem svetu spletnih igralnic je konkurenca za igralce huda. Posledično so razvijalci iger na nogah, da ostanejo na vrhu. Eno takšnih podjetij je Thunderkick, ki je pred kratkim označilo mejnik za izdajo 50 zelo zabavnih spletnih igralnih avtomatov.

Thunderkick premaga vse možnosti za izdajo 50 zabavnih spletnih igralnih avtomatov do zdaj

To ni zloben podvig, saj ima industrija nekaj domačih imen, kot so Microgaming, Yggdrasil, Play'n GO, NetEnt in še več. Torej, zakaj ne bi pomagali Thunderkicku proslaviti ta dosežek z igranjem ene od teh spletnih igralniških iger?

Crystal Quest: Frostlands

Crystal Quest: Frostlands je najnovejše nadaljevanje serije Crystal Quest, ki vključuje Crystal Quest: Deep Jungle in Crystal Quest: Arcane Tower. V igranju boste pomagali Gemmi vstopiti v brutalne in zmrznjene pokrajine Frostlands.

Vaše poslanstvo? Premagajte zahrbten teren, neusmiljenega poveljnika divjih živali in grozljivega Yetija, da bi zahtevali zamrznjeni elementarni kristal. Ta video avtomat se igra na mreži 6x4 z do 4096 načini za zmago. Igralci lahko osvojijo nagrado, ki je 15.000-kratna od začetnega vložka.

Big Fin Bay

Če se vam zdi 4.096 načinov preveč omejenih, lahko poskusite z Big Fin Bay, ki ponuja 5.040 načinov za zmago, ki se razširijo na neverjetnih 117.649 zmagovalnih načinov. Skratka, igra uporablja priljubljeno mehaniko Megaways, da vam ponudi neomejeno število zmagovalnih poti.

Kljub temu je Big Fin Bay opremljen z donosno funkcijo brezplačnih vrtljajev, ki lahko igralcem dodeli do 36 brezplačnih vrtljajev. Če želite aktivirati to bonus funkcijo, morajo igralci dobiti tri ali več ikon ancho bonusa, od katerih ima vsaka šest bonus vrtljajev. In ja, največji množitelj 15.040x je več kot povprečje.

Baron Bloodmore in Crimson Castle

Tukaj je še ena izdaja Thunderkicka iz leta 2021. Igra ima mrežo 5x3 s 25 fiksnimi plačilnimi linijami. V tej igri lahko igralci sestavijo zmagovalno kombinacijo tako, da pristanejo pet, štiri ali tri ujemajoče se simbole čez mrežo od leve proti desni.

Nagrada? 25.000x vaš začetni vložek. Če to številko pomnožite z največjim vložkom 100 $, to pomeni, da lahko z enim vrtenjem igre postanete bogatejši za 2,5 milijona $. Iskreno povedano, nič bolje od tega ne gre.

Bogovi rocka

Če ste ljubitelj spletnih igralnih avtomatov z rock tematiko, počakajte 5. julija 2021 in igrajte zabavne Gods of Rock v svoji najljubši spletni igralnici. Kot večina video rež Thunderkick ima tudi ta igra povprečni RTP 96,10%, čeprav je volatilnost visoka. Igranje te igre za pravi denar ponuja igralcem edinstveno priložnost, da podvojijo svoj vložek 5000x. Igra ima pet kolutov z 20 izplačilnimi linijami.

Vodnjak čudes

Spletni igralni avtomat Well of Wonders je pravi dokaz, kako daleč je prišel Thunderkick. Ta igra, ki je bila izdana leta 2017, je še vedno priljubljena med večino spletnih igralnic. Ima vizualno osupljivo grafiko na nastavitvi s 7 koluti z do sedmimi izplačilnimi linijami.

Vendar pa brezplačnih vrtljajev presenetljivo ni. Toda igra to nadoknadi z množitelji, ki lahko podvojijo vaše zmage do 2280-kratnega začetnega vložka. Če želite ustvariti zmagovalno kombinacijo, zberite tri od osmih razpoložljivih kamnov.

Brivnica neobrezana

Barber Shop Uncut je še en video igralni avtomat iz leta 2017 razvijalca, ki ostaja priljubljen med igralci video slotov. Igra se igra s petimi koluti in ima do 40 izplačilnih linij. Čeprav tukaj ni brezplačnega striženja, lahko svoj vložek podvojite do 2355x z enim vrtenjem 100 $. Zdaj je to več kot dovolj denarja za slavno frizuro v središču mesta.

Zaključek

Trenutno se Thunderkick ponaša z enim največjih knjižnice spletnih igralniških iger. In to se bo kmalu povečalo, ko bomo v tem letu predstavili Bogove skale in piramitov. Torej, na splošno pričakujte več uspešnic od Thunderkicka v prihodnosti.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice