Novice

March 1, 2021

Triki za upravljanje vašega denarja v spletni igralnici

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Vsi igralci spletnih igralnic se pridružijo tej panogi, da zmagajo in ustvarjajo dobiček. Vendar je tveganje denarja v tem svetu neizogibno. Torej, koliko bi moral igralec igralnice tvegati, ne da bi pri tem škodoval svojim financam? Čeprav odgovor na to vprašanje ni jasen, vam lahko nekaj nasvetov za upravljanje bankrolla v igralnici pomaga ostati na površju. Nadaljujte z branjem!

Triki za upravljanje vašega denarja v spletni igralnici

Nasvet #1. Nastavite proračun

Če se želite pridružiti donosnemu scena spletnih iger na srečo brez proračuna, potem vas čaka hud finančni šok. Tako kot namenite določen znesek za uporabo v gospodinjstvu čez teden, imeti znesek, ki ste ga pripravljeni izgubiti med stavo. Ponavljam, nikoli ne stavite zneska, brez katerega ne morete živeti. Pravzaprav imajo proračun, ki lahko vzdrži dolge nize izgub. Ker na žalost je to hudič, s katerim se morajo srečati vsi igralci v tem neprizanesljivem svetu.

Namig #2. Ugotovite popolno velikost bankrolla

Potem ko ste se odločili za uporabo denarja za igre na srečo, je čas, da izračunate, koliko vam ustreza. Odvisno od velikosti vašega žepa je lahko bankroll majhen ali velik. Na primer, če ste visoko igralec ali lovec na jackpot, mora biti vaš bankroll na tisoče dolarjev. To je zato, ker so jackpoti oz igre z visoko varianco izplačujejo ogromne zneske, vendar v daljšem obdobju kot igre z nizko varianco. Poleg tega strokovnjaki priporočajo bankroll, ki je 1000x večji od minimalne stave na mizi za blackjack.

Nasvet #3. Dvignite svoj depozit

To zveni precej preprosto, kajne? Na žalost se večina igralcev v igralnicah ne spomni dvigniti vsega, kar so uporabili kot vložek, ko se jim posreči. Najbolje je, da unovčite začetni znesek nakazila. Na ta način boste igrali z bonus denarjem. Vendar to ne pomeni, da bi morali igrati z dobitki, ne glede na to, kako veliki so. Vedno položite spodoben znesek, ki ga dobite, da se izognete ponovnemu vlaganju v stavo. Morda boste na koncu izgubili vse.

Nasvet #4. Izkoristite bonuse

Spletni casino bonusi prihajajo kot brezplačni vrtljaji, vračilo denarja, brezplačen denar itd. Kot inteligenten igralec vedno zahtevajte bonuse, da močno povečate svoj bankroll. Ne pozabite pa, da te nagrade vključujejo stroge zahteve glede stav. Igre na srečo z brezplačnim denarjem omogočajo igralcem občutek raznolikosti iger, ne da bi za to porabili niti centa. Prepričajte se, da natančno preberete drobni tisk. Prav tako zahtevajte bonuse samo od reguliranih spletnih igralnic.

Nasvet #5. Imejte samokontrolo

Bistveno je, da imate vedno pod nadzorom vse svoje igralne dejavnosti. Običajno je, da smo včasih razočarani zaradi soigralcev ali mrzlega niza porazov. V tem primeru si oddahnite in se izogibajte spreminjanju igranja, da bi zadovoljili svoje razpoloženje. Vedno se držite dnevne omejitve bankrolla in otežite dostop do sredstev, ki jih želite dodati svojemu bankrollu. Izogibajte se tudi pitju med igranjem iger, saj lahko to vpliva na vaše sposobnosti odločanja. In kar je najpomembnejše, veste, kdaj odnehati.

Namig #6. Vzemite zapise igranja

Kako najverjetneje sledite svoji izkušnji igranja, če ne z vodenjem evidenc? Vodenje evidence vam lahko pomaga vedeti znesek, ki ga stavite na dober dan, in katere igre so bolj donosne. To vam lahko tudi pomaga ugotoviti, ali ustvarjate izgube ali dobičke. To je nedvomno najbolj kritičen vidik odgovornega igranja iger na srečo in upravljanja bankrolla. Zato vedno vedite, kaj počnete, če želite postati profesionalni hazarder.

Povzetek

Upamo, da vam bo upoštevanje nasvetov pomagalo pri upravljanju vašega proračuna v spletni igralnici in obvladovanju spletnih iger na srečo. Morda boste na koncu globlje iskali druge formule upravljanja, ko boste nadaljevali z igranjem in pridobivali več izkušenj. Toda do takrat se prepričajte, da izberete bankroll glede na to, kaj si lahko privoščite izgubiti. Če ga ne morete izgubiti, ne stavite!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice