Novice

March 2, 2022

Uporabite te preproste tehnike za zaslužek na spletu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Si želite nekaj pasivnega dohodka, kajne? Ne iščite dlje od interneta. Tehnologija je odprla svet neomejenih priložnosti ne glede na vašo geografsko lokacijo. Za delo na daljavo potrebujete le pametni telefon ali računalnik, internet in malo pogona. Toda to je lažje napisati kot narediti praktično, saj morate najti zanesljiv in zaupanja vreden način zaslužka na spletu. Spodaj je nekaj izmed njih:

Uporabite te preproste tehnike za zaslužek na spletu

Zaženite blog

Blogi so preprosto neformalna spletna mesta, kjer usposobljeni pisci delijo svoja mnenja in poglede na številne teme. Pravzaprav obstaja več donosnih niš, o katerih je treba pisati. Odprete lahko na primer blog o igrah na srečo pregled najboljših spletnih igralnic. Če ste izkušen igralec športnih knjig ali igralnic, lahko na svojem blogu delite tudi nasvete in nasvete. Verjeli ali ne, tudi profesionalci ne vedo vsega.

Razvoj spletnih in aplikacij

Ste diplomirani informatiko ali informatiko? Ne spite na svojih težko prisluženih veščinah. Tehnologija se oblikuje precej hitro. Podjetja in startupi nenehno nadgrajujejo svoje sisteme, da bi sprejeli trenutno digitalno realnost. Če želite pridobiti takšne stranke, se preprosto prijavite na platforme za nastope, kot so Upwork, Fiverr in CloudPeeps, da oglašujete svoje veščine. Ne pozabite pravilno prilagoditi svojega profila, da navedete svoje poklicno področje.

Prodaja e-knjig

V tem obdobju, ko ima večina ljudi dostop do pametnih telefonov in računalnikov, ljudje opuščajo fizične knjižnice v korist spletnih knjig. Zato izkoristite ta nepričakovani dobiček in zapakirajte svoje veščine v naložljivo in berljivo kopijo. Obstaja tudi več spletnih prodajnih platform. Svoje knjige lahko prodajate na platformah, kot so Amazon, Payhip, Fiverr, Blurb in tako naprej. Toda kot je bilo pričakovano, boste po zaključku prodaje plačali provizijo.

Promovirajte partnerski program

Torej, kaj je affiliate marketing? To je v bistvu trženje, ki temelji na uspešnosti, kjer blagovna znamka nagradi neodvisnega založnika za vsakega obiskovalca, ki ga pripelje na spletno mesto. Predstavljajte si to kot referenčni program. Kljub temu vam bodo številna spletna mesta z veseljem naredila pridruženega tržnika. Odličen primer je 1xBet, ki podružnicam omogoča zaslužek na svojih družbenih straneh ali blogih. Skratka, plačani boste za vsakega igralca, ki se prijavi in nakaže na vašem spletnem mestu.

Odprite spletno trgovino

Že dolgo je minilo, ko sta Amazon in eBay vladala spletnemu trgu. V teh dneh se spletne trgovine pojavljajo povsod na platformah družbenih medijev. Najboljša stvar pri odpiranju spletne trgovine je, da ne potrebujete velikega kapitala. Preprosto določite blago, ki ga želite prodati, in ustvarite spletno trgovino za majhno plačilo. Na primer, WhatsApp Business in WhatsApp Business API vam omogočata, da dosežete potencialne stranke in prodajate svoje blago neposredno iz telefona.

Prodaj fotografije

Ta je eden izmed najboljši načini za zaslužek na tem seznamu. Če imate digitalni fotoaparat ali je fotoaparat vašega telefona dovolj dober, ga spremenite v shemo kovanja denarja. Spletna mesta in organizacije povsod iščejo fotografije in videoposnetke brez licenčnin. Spletna mesta, kot so Shutterstock, Adobe Stock, iStock Photos in Getty Images, bodo z veseljem sprejela vaše fotografije. Upoštevajte pa, da morajo biti fotografije brezhibne kakovosti.

Naredite prevode

Prevodi so še ena podcenjena, a zelo nagrajujoča spletna niša. Potrebujete le tekoče znanje vsaj treh ali štirih mednarodnih jezikov, razen angleščine. Spletno mesto lahko na primer najame italijanske ali nemške pisce na prej omenjenih spletnih mestih za koncerte. 

Vendar pa bo morda potrebno dokazilo o vaših prevajalskih sposobnostih. Ampak ne skrbite, ker vas bo večina podjetij preprosto postavila skozi prevod prevod. To zagotavlja, da pri dejanskem opravilu ne boste uporabljali prevajalskega orodja. 

Bodite virtualni pomočnik

Mnogi ljudje so preobremenjeni s tempom življenja, da jim preprosto primanjkuje časa zase in za svoje družine. Prenos nalog na prave ali virtualne pomočnike je za nekatere edina možnost. Torej je to odprta priložnost za zagrabiti. Vplivni ljudje na primer najamejo pomočnike za upravljanje svojih računov, družbenih medijev, e-pošte itd. In ja, za to delo ne potrebujete nobenih predhodnih znanj.

Naredite spletne ankete

Imate nekaj časa za ubijanje? Nato prenehajte spremljati zvezdnike na Instagramu in Facebooku in naredite spletno anketo. Da, v večini primerov plačajo arašide. Toda plačana spletna anketa lahko prinese 800 $ na leto, kar popolnoma spada v kategorijo pasivnega dohodka. 

Številna spletna mesta za raziskave plačujejo denar ali darilne kartice. Na primer, Swagbucks je do zdaj plačal več kot 6 milijonov dolarjev za samo odgovarjanje na preprosta vprašanja. Druga alternativa je Toluna, ki ima več dnevnih anket, plačila pa se izvajajo prek PayPala.

Zaključek

Pojdite naprej in uporabite nekaj naših nasvetov zaslužiti pravi denar namesto da bi na telefonu igrali Candy Crush Saga ali Angry Birds. Pravzaprav je toliko stvari, ki jih lahko počnete na spletu, da se vse ne morejo spraviti na eno stran. Toda preden se navdušite, upoštevajte, da je tukaj ključnega pomena potrpežljivost, zlasti pri karierah, kot sta samostojni poklic in bloganje. Za izgradnjo blagovne znamke bo potreben čas, ne pozabite!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice