Velika stvar glede omejitev dviga za igralce

Novice

2019-09-11

Eddy Cheung

Za mnoge igralce so omejitve dvigov in izplačila težava, toda zakaj? Nihče ne želi imeti omejitev, medtem ko počne stvari, ki jih ljubi, pa naj gre za igranje najljubše igre ali igranje v priljubljeni spletni igralnici. Omejitve niso dobre.

Velika stvar glede omejitev dviga za igralce

Večina igralcev spletnih igralnic se veseli, da bodo svoj težko prisluženi denar porabili tako, kot se jim zdi primerno. Vendar pa omejitve dvigov in izplačila igralcem otežujejo uživanje. Igralci spletnih igralnic želijo imeti svobodo, da porabijo malo ali veliko svojega denarja za igre, ki jih radi igrajo.

Pravilo "Preveri pred igranjem"

Številni igralci spletnih igralnic so sprejeli pravilo »preveri pred igranjem«, da se izognejo nepotrebnim razočaranjem. To pravilo navaja, da morajo spletni igralci pred igranjem katere koli igralniške igre preveriti pogoje za izplačilo in dvig. To je način, da igralci preprečijo, da bi bili razočarani nad svojimi dobitki.

Lepo bi bilo, če bi oseba lahko dobila vse, kar želi, a ker ne more, je lepo poznati pogoje in dogovore, preden igra v spletni igralnici. Kot spletni igralec lahko igralci načrtujejo svoj denar glede na določila in pogoje igralnice, ker vedo, kaj lahko pričakujejo.

Čas je, da se naučite svojega kraja

Ko igralci »naučijo svoje mesto« v svetu spletnih igralnic, se naučijo prilagajati spremembam in iti v toku stvari, tudi če jim pravila niso po volji. Večina igralnic ima dnevne, tedenske in mesečne dvige. Ustrezna določitev standardov lahko prihrani veliko frustracij.

Če igralci gledajo na svetlo plat stvari, je omejitev dvigov in izplačil enako kot imeti dodatek. Ne morejo porabiti vsega svojega denarja in ne morejo izplačati vsega naenkrat. Te omejitve jim dajejo nekaj, česar se lahko veselijo, kar jim omogoča, da se več igrajo s svojim težko prisluženim denarjem.

Pridobite svoj denar zdaj

Igralci spletnih igralnic, ki morajo ves čas imeti v rokah svoj denar, morajo poiskati spletne igralnice, ki imajo sproščene metode dviga. Sproščene metode dviga pomenijo, da omejitve za dvig dobitkov niso tako stroge kot v drugih spletnih igralnicah.

Igralci spletnih igralnic, ki jih zanima, da bi lahko obdržali svoj denar, bi morali poiskati spletne igralnice, ki so ustvarjene posebej za "high rollers" Kot high roller porabijo več denarja kot drugi igralci, kar pomeni, da bodo izplačali več denarja kot drugi igralci. Obstajajo spletne igralnice, ki ponujajo to funkcijo.

Težave z omejitvami dvigov in izplačil za igralce

Veliko igralcev spletnih igralnic govori o omejitvah dvigov in izplačil. Ali bodo te omejitve odstranjene ali spremenjene?

Zadnje novice

Raziščite tropsko zatočišče v Habanero's Bikini Island Deluxe
2023-09-21

Raziščite tropsko zatočišče v Habanero's Bikini Island Deluxe

Novice