Vodnik za lutke za igranje in zmago na spletnih igralnih avtomatih

Novice

2022-06-10

Benard Maumo

Igralni avtomati so najbolj igrane spletne igralniške igre. Igralni avtomati so lepi, enostavni za igranje in ponujajo največja izplačila pri spletnih igrah na srečo. Toda igralni avtomati se nenehno razvijajo, saj se vsak dan dodajajo kompleksne mehanike iger in bonus funkcije. 

Vodnik za lutke za igranje in zmago na spletnih igralnih avtomatih

Tako igralci nenehno raziskujejo, kako premagati hišo med igranjem na igralnih avtomatih. Torej, če ste eden od teh igralcev, je tukaj poglobljen vodnik z dragocenimi nasveti in triki. 

Pojdite na visoke stopnje RTP

Vse spletne igralniške igre imajo RTP (Nazaj na predvajalnik), igralni avtomati pa niso izjema. Na kratko, to je teoretični donos, ki ga igralci pričakujejo od igre. RTP se običajno meri na lestvici od 1 % do 100 %. Toda kateri je najboljši RTP? Čeprav visok RTP ne zagotavlja nujno večje zmagovalne stopnje, je najbolje, da se odločite za karkoli nad 96 %, kar je industrijski standard. Ne pozabite, višja kot je stopnja, manjše so vaše urne izgube. 

Določite volatilnost

Drug pomemben dejavnik pri izbiri igralnega avtomata je volatilnost ali 'stopnja tveganja'. To je merilo, kako pogosto se igralni avtomat izplača. Če igrate igralni avtomat z nizko volatilnostjo, lahko preprosto ustvarite zmagovalno kombinacijo, vendar dobite manjše dobitke. Sloti z visoko volatilnostjo so ravno nasprotno. Igralci, ki iščejo nekaj pomembnega in imajo dovolj velik denarni račun, se morajo držati zelo nestanovitnih iger. Če pa ste proračunski igralec, je bolje, da igrate igre z nizko variance.

Poglejte frekvenco zadetkov

Pogostost zadetkov in volatilnost sta nekoliko povezani. Oboje lahko pomaga igralcem, da se naučijo, kako pogosto se stroj izplača. The pogostost zadetkov se meri v odstotkih, pri čemer višje stopnje pomenijo več zmagovalnih sej. Če ste proračunski igralec, razmislite o stopnjah zadetkov, višjih od 30%. Vendar se bodo morali lovci za jackpot spopasti z nižjimi stopnjami, včasih manj kot 10%. Na žalost razvijalci iger pogosto ne navedejo te funkcije igre.

Igrajte demo igre

Zakaj bi morali izgubljati čas za igranje demo različic spletnih igralnih avtomatov? Sliši se neumno, kajne? Igralni avtomati so igre, ki jih je najlažje igrati. Za igranje teh iger igralci niti ne potrebujejo predznanja. Ker pa razvijalci napolnijo več funkcij v igri, se boste morda morali naučiti, preden boste igrali spletne igralniške avtomate za pravi denar. Poleg tega večina razvijalcev ne razkriva pogostosti zadetkov in nestanovitnosti. Torej odigrajte nekaj tisoč krogov, da spoznate te bistvene vidike. 

Naj vas bonus dobrodošlice ne zavede

Najboljše spletne igralnice sprejemajo igralce z neustavljivo bonus promocije. Na primer novi igralci na 10bet pridobite 100 % do 300 $ plus 25 brezplačnih vrtljajev. Toda če pogledate natančno, boste ugotovili, da je igralnica dodala zahtevo za 'zlobne' stave, zaradi česar je skoraj nemogoče umakniti bonus. Zato nikoli ne vzemite dodatka z več kot 40-kratno zahtevo po igranju, ne glede na velikost te nagrade. Ne pozabite, da lahko vedno preskočite bonus in namesto tega igrate s pravim denarjem. 

Razmislite o plačilnih linijah

Igralci pri izbiri igralnega avtomata pogosto spregledajo izplačilne linije. To je število vrstic, na katerih lahko ustvarite zmagovalno kombinacijo. Plačilne linije so lahko navpične, vodoravne ali diagonalne. S tem v mislih več izplačilne linije pomenijo več možnosti za zadetke. Prav tako se držite fiksnih plačilnih linij, saj boste vedno igrali z vsemi aktivnimi plačilnimi linijami. Večina igralnic ponuja od 10 do 50 fiksnih izplačilnih linij. 

Igrajte samo igre priznanih razvijalcev

Niso vsi razvijalci iger enaki. Agregatorji vsebin, kot so NetEnt, Yggdrasil, Betsoft, SG Gaming, in Microgaming zlahka stojijo na glavo in ramena nad drugimi. zakaj? Prvič, te elektrarne vlagajo veliko časa in sredstev za ustvarjanje zelo zabavnih in nagrajujočih slotov. Poleg tega priznani razvijalci ne nameščajo igralcev, ker imajo težko prislužen ugled za zaščito. Druga stvar je, da imajo igralcem prijazne omejitve stav

Uporabljajte programe zvestobe na igralnih avtomatih

Kdo je rekel, da bonusi spletnih igralnic niso primerni za uporabo na spletnih igralnih avtomatih? Opomba Online CasinoRank! Bonusi so najboljši način za zaščito vašega bančnega računa v igralnici. Igralnice ponujajo programe zvestobe, kot so brezplačni vrtljaji in bonus gotovina, ki jih igralci uporabljajo za vrtenje kolutov, ne da bi tvegali svoje bančne račune. Toda, kot je bilo že rečeno, preberite pogoje bonusa, da se prepričate, ali so zahteve po igranju izvedljive. Naučite se tudi nekaj o omejitvi najvišje stave z uporabo bonus denarja.

Uporabite strategijo Hit-and-Run

Pozabite na stavni sistem Martingale in D'Alembert. Hit-and-run je najučinkovitejša strategija spletne igralnice. Ta strategija preprosto vključuje opustitev v prihodnosti. Na primer, igrate na igralnem avtomatu z bančnim računom 200 $. Nato se vam sreča pri prvih nekaj vrtljajih nasmehne in svojemu bančnemu računu dodate 50 $. Tu nastopi strategija. Ne čakajte, da vas hišni rob dohiti. 

Zaključek

Obvladovanje teh strategij spletnih igralnih avtomatov je zanesljiva vstopnica za uspeh. Čeprav rezultati igralnih avtomatov temeljijo izključno na sreči, za to ne potrebujete raketne znanosti rob spodnjega doma je bolj prijazen do igralca. Na splošno pa pri spletnih igrah na srečo ne računajte na nič.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice